Copilasi de iulie-august 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mai Mitzule, ce sa-ti spun io acu'? Trebile sta cam ashea: am vrut sa fac psihopedagogie sociala, dar nu era decat o amarata de sectie la Iasi (prin '92 cand ma pregateam io de scoli inalte), asa ca m-am gandit sa fac ceva mai tehnic (ca sa umplu burta - doza de luciditate din neuronu' meu amarat) si intre telecomunicatii si cibernetica ma dusei la Bucuresti (departe de casa parinteasca si de cicaleala mamoasa). Si facui cibernetica - informatica economica si profesai un an si-mi fu taaare fuame. Asa ca trecui la lucruri lumesti si ma apucai de contabilitati care, slava domnului, merg tare bine. Da' ramasei cu sechele si ma'c la toate cursurile de soft management care mi se ofera. Asa ca in ultimul curs, asta de w/e trecut mi se aduse aminte de teoria asta si ne implementara olecutza in NLP (neuro lingustic programming) si acu', in loc sa fac trebi zilnice, fac ce ma intreaba sefu' si sap pe net dupe informatii mai amanuntite. Cam atat din autobiografie.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dana, de unde esti?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

aoleu, dupa ce ca ma dor ochii si capul si gatul si abia ma tarasc pe-aici, voi vorbiti de melodii de jaleee... da' p-aia a lu' hrusca cu parintii o stiti? ca numa' daca mi-aduc aminte de ea ma apuca plansul...
dana, dupa o pauza de vorbit de vreo 2 ore am facut un pic de voce si am sunat. i-am povestit parintelui si in principiu totul e ok. iti dau mesaj cu detalii.
carmen
multumesc dragelor pentru urari, doamne-ajuta!

foto

Mergi la inceput

nuuu, cum e?

quote:
Originally posted by vrabiuta

aoleu, dupa ce ca ma dor ochii si capul si gatul si abia ma tarasc pe-aici, voi vorbiti de melodii de jaleee... da' p-aia a lu' hrusca cu parintii o stiti? ca numa' daca mi-aduc aminte de ea ma apuca plansul...

foto

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Carmenutza - io mi's din Chiatra Neamt, stabilita in Bucuresti cu barbat din Tg. Jiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey, io p`astea nu le stiu, desi`s batrana, da` aia de la Depeche Mode Little 15 ma ucide

Schimbu`3 la cat incep???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

hmmmm, imi mirosea mie a moldo` si nu stiam de unde

quote:
Originally posted by roller025

Carmenutza - io mi's din Chiatra Neamt, stabilita in Bucuresti cu barbat din Tg. Jiu.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

bey, io engleza n-o stiu foarte bine, da`-ti dau una de jale, romaneasca, hm?? pin`atunci formeaza nr de tel de la ai tai, ca sigur ai sa-i suni...
schimbu`3, trage chiulu`, le taiem din ore?

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Mey, io p`astea nu le stiu, desi`s batrana, da` aia de la Depeche Mode Little 15 ma ucide

Schimbu`3 la cat incep???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Alice-eu iau catina zilnic. E buna intr-adevar. Se gasesc in piata fructe proaspete-le-am spalat si le-am pus intr-un borcan cu miere-la frigider. Iau in fiecare zi cate o lingura. Lui Radu nu-i dau ca nu-s asa bune la gust si sigur nu le vrea.
Andrea-ce ochi frumosi are Stefi!!!

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, Rox, nu bere ca de asta am toata ziua in fata la servici, dar la un ecler cu ciocolata m-as baga....

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput