Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Mickyyy, multumim pt. listuta! Dar daca te rog, la mine la nr. 6, eu n-am decat doi copii, Gabi din semnatura sunt eu Mersi!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Gata, am facut modificarile, daca am gresit pe undeva, trageti-ma de manuta.

Si cel mai bine e sa trecem datele lor de nastere, asa nu trebuie modificata lunar varsta. Iar daca aveti vreo alta idee de organizare a listei, astept propuneri.Ma gandeam sa o facem cumva cronologica, sa vedem si cand avem un sarbatorit printre noi, dar nu prea stiu cum.

Gata...am fugit la bebe mic....ca-i tare marait in deimineata asta!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Doamne, ce ma asteapta!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.Si eu ma gandisem la camere separate, fiecare cu intimitatea lui, dar o prietena mi-a zis ca nu e bine, cresc rupti unul de altul. De-aia v-am intrebat si pe voi.
Sofiabebe, ai dreptate cu noi nervosi--> ei agitati, noi calmi --> ei linistiti. Am vazut si la fetita mea ca daca sta cu cineva care ridica tonul la ea, face la fel si capata un tignal... Dar in general e cuminte, ascultatoare si daca ii atragi atentia se potoleste.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor,cum ii calmam atunci cand sunt nervosi de la dinti sau cat timp ii tine pana le apar caninii si maselele.
Mihaita a fost intai bolnavior,i-am dat antibiotic iar acum ne confruntam cu nervii,tipa mai tot timpul si saliveaza f.f.f.mult.Are gingiile umflate de vreo 3 zile si urla ca nebunul,nici calgelul nu mai da rezultate.Cu ce sa-i mai dau ca m-a inebunit si pe mine,nimic nu-i place,se tranteste pe jos si face ca toti...sa nu radeti,azi l-am stropit si cu apa sfintita.
Va rog,sunt disperata,astept sfaturi...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

doi copii, doua retete la eruptii dentare: primul: numai iaurt rece in zilele grele, tinut mult pe gingie. (reteta proprie a copilului) In rest ne-a muscat, eram plini de vanatai. Cealalta reteta: Tzitzi in gura toata ziua
Nu stiu cum au facut ai mei, dar amandoi aveau o perioada cand le ieseau cinci dintisori deodata, deci stim unde incepe distractia...
Mickyyy, mersi pt corectat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor,nazdravanul meu este UNICAT,nici pe tzitzi n-o suporta,de obicei o tine cand este obosit,pana adoarme,acum...nici o sansa.Iaurt mananca zilnic -o cana de iaurt cu 3-4 biscuiti,mananca orice,numai sa mestece,dar este nervos rau de tot.Am observat ca numai cu mine se manifesta asa cu rautate,vrea sa stau numai cu el,este gelos cand ma vede ca o iubesc pe sora-sa,se tavaleste pe jos si se loveste cu capul de covor.Ieri l-am certat si i-am dat doua la fund cand l-am vazut ca se dadea cu capul,s-a uitat mirat la mine,apoi s-a pus pe un tipat...de abia l-am impacat.
Are personalitate,frate,nu gluma!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mickyyy, multumesc si eu pentru listuta!

Eu n-am mai activat in club de ceva vreme, cam de cand am inceput scoala, ca suntem tare ocupati cu lectii, karate, dus la scoala, adus de la scoala, bebe, au fost si ai mei o luna si de abia au plecat !

Bun venit Claudia!

Camelia, ce sa zic, astept sa vad ce solutii primesti ca azi maine incepem si noi cu dintisorii, cu Andreas n-am avut probleme cu iesitul dintilor, dar acum cu Bianca cine stie?! Ai incercat si cu jucaria care se pastreaza la frigider?

Ana, ma bucur sa aflu ca ti-e foarte bine la servici si eu ma gandeam asa in viitor cum va fi si ma apucase groaza, dar cum au venit colegele de servici in frunte cu sefa la mine mi-am adus aminte ca era bine la servici, acum sunt zile si zile.

Camere separate, daca e posibil! Preocupari diferite, sexe diferite, acum nu conteaza, dar peste ceva ani...Daca le insufli (si sunt sigura ca da) sa se iubeasca, sa se ajute, sa tina unul la altul, atunci separarea in camere "private" nu va fi nici o problema si asta nu inseamna ca tu la mine nu vii ca nici eu nu intru la tine. Dar fetita va vrea sa-si aranjeze camera cu multe papusi, probabil, baiatul vrea loc pentru tancuri, si soldati, masini si pistoale, e mai bine camere separate, parerea mea (fara aluzie la dl. vaca...)

Andreas are camera lui care e plina de jucarii tipic baitesti si nu vad cum ar incapea si Bianca in spatiul lui, ea sta deocamdata la noi in dormitor, mai incolo vom vedea, ideal ar fi sa ne mutam la 4 camere, dar...

Sofiabebe, copii mici probleme mici, copii mari probleme mari!
Intradevar au nevoie de multa atentie din partea noastra, 24 h din 24 daca s-ar putea!

Va salut pe toate mamicile si promit sa intru mai des, acum s-au mai linistit lucrurile, ne-am acomodat si cu scoala!
Sanatate multa!

POZE PROASPETE

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sa ma puneti si pe mine pe listuta:
Maria 4.12.2002
Mihai 14.07.2004
Da sa nu ma puneti sa combat ca'st distrusa psihic...desi ceva urme de revigorar se vad
tinatake e idolul meu in viatza

Mergi la inceput

Marina am vrut sa te intreb de ce atat pesimism... dar am vazut ce varsta au bebeii si am inteles totul

Mergi la inceput