Mamici de septembrie-octombrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Oana Andrew ce mai face? cumva se comporta ca Alexandru al meu?
Eu deja am devenit mult mai calma si m-am cam obisnuit si cu racnetele puternice dar mi-e rusine uneori de vecini..ca sa nu mai zic de musafiri .
Ioana cred ca Miruna va incepe sa ia in greutate mai bine de luna asta...oricum din cate am auzit baieteii aduna grasimi mai repede .

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

'neatza mamici!
N-am mai apucat sa va citesc dar le felicit pe noile mamici! Sa aveti bebici sanatosi si mincaciosi si refacere rapida!
Monica mea e cam mucoasa de o saptamana si tare o mai chinuie nasucul asta. II pun solutie salina sa ii desfund nasul dar ma cam ingrijoreaza ca nu ii trece. In rest papa cit incape si chiar a inceput sa doarma 4 ore pe noapte, asta dupa ce pina saptamana asta s-a trezit in fiecare noapte din ora in ora sa manince. Dar tot raul e spre bine, in prima saptamana a luat aproape 400 gr. in greutate. Abia astept sa mergem saptamana viitoare din nou la medic si sa o cintaresc. Se vede dupa minutele ei ca s-a ingrasat.

Anca mami de Andreea si Monica (3sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bine ai venit acasa, Moki.
Mario e un baietel super.

Ioana, Miruna e o adevarata domnisoara cocheta cu dresuri si
fustita.

Mie mi-a zis dr Ancutei ca se poate ca in sapt in care creste in lungime sa nu ia deloc in greutate.
Si eu sunt stresata cu greutatea ei.
Sa vad dupa 2 luni cum stam.

PS:
Am resetat cantarul de n ori doar-doar imi arata mai mult.
E drept ca inca nu i-am facut proba suptului, dar maine asta voi face.

Anca e super cuminte ziua, doarme, rade, sta in patut singura si se uita la manute, gangureste si in final adoarme singura.
In schimb, de la 12 noaptea incepe distractia, are niste ochi mari si ai mei sunt mici-mici, urla, ii zice Victor "Anca, ai o gura cat o sura".
In final adoarme dupa 2-4 ore.
Pana acum am facut cu randul o noapte eu, o noapte soacra-mea.
Numai ca de azi voi fi numai eu.

Asa ca daca vreti sa povestesc ceva filme/emisiuni de noapte, contati pe mine.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, nici Anca nu are carnet de vaccinuri.

Fetele, nu va trebuie neaparat biberon la spital.

Ioana, nu iti dor de serviciu ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena si eu patesc la fel cu alaptatul... Oofff... Tot astept sa se faca mai mare poate va suge mai rapid sa nu se mai inece cu stropitoarea mea. Numai ca eu nu am atata rabdare si mulg mai des in biberon. Ca Vladut al meu e si nervos din fire, daca s-a inecat dureaza 15-20 min pana mananca iar... Din fericire ia bine in greutate 1.250 de cand am venit acasa (acum 5 saptamani). Macar atat.

cge sper ca Ancuta sa se cuminteasca noaptea ca iti va fi greu singura. Ca de obicei mortal Victor.

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vero la spital mie nu mi-au trebuit suzete. Acasa am 2: una in camera lui, una in sufragerie unde stam ziua...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Moki, bine ai venit, sa-ti traiasca baietelul, se vede in poze ca e un scump.

Ioana, super-poze cu domnisoara ta, emancipare nu gluma.

Fetele, eu sunt tot in stand-by, soon-soon...
Desi colul e deschis 3cm, burtica e pana sus si nu da semne de coborare si nici alte lucruri nu se intampla.

Pupaturi,
Anto, 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Si eu, si eu... felicitari noilor mamici si celor mai vechi care lupta cu colici si bazdaci
Eu una de o saptamana am schimbat tactica, ma mulg si hranesc fata cu biberonul; sanul e doar pentru confort emotional. Asa stiu exact si cat mananca si mananca si ea muult mai bine. Adica nu nu stiu cat tragea ea inainte in 35-40 de minute, dar acum in 15 minute bea din biberon intre 150 si 200 ml la o masa, de 5 ori pe zi. Se trezeste o singura data noaptea, in jur de ora 2-3 si apoi doarme pana dimineata la 7-9. Si pare ca a mai pus si ea carnitza pe ea.
Recunosc ca mi-e si mie mai comod asa si se pare ca si ea trage mai usor. Colici n-avem, da' ne bolboroseste stomacelul de la vitamina K. Nu stiu daca v-am mai intrebat dar in Romania le da in primele doua luni vitamina K bebelusilor hraniti exclusiv cu lapte matern?

http://photos.yahoo.com/doina_ditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare la graavidutze si la fulgutze!

Eu , Fulga - dupa cum ma numesc mamele mele, mor de somn dar numai din cauza mea... bb e cuminte , maninca titi plus lapte praf din cind in cind si doarme... azi noapte am avut record de 4 ore dormite si sper ca azi vom avea al doilea record si anume numai 7 mese pe zi... eu ziua il mai tin treaz pentru ca mi-e frica sa nu doarma la un moment dat si sa nu urle. Inca nu sar la fiecare tipat si nici nu il iau in brate decit la ragait si cind trebuie sa il alaptez... mama ce nervi am daca nu nimeresc titi!

Ce sa va zic, ajutorul celor 2 mame ale mele (mama + sora mamei) este super! Noaptea ma trezesc doar pe post de fulga si una dintre ele il ragaie si il culca! Ba mai mult patutul Graco isi merita bani, bag un tremurici si muzica si adoarme in 10-20 minute daca stau linga el si il tin de minutze si ii mai tin si pe suzi din cind in cind...
Eu sint multumita de el si sper sa nu se strice la alte alea.

I-am cumparat azi inca doua bibe mici de la nuk se pare ca astea ii convin cel mai bine plus pot sa ii masor cele 30 ml de apa la o masura Humana... in curind termin cutia de Humana ca deh, la omul prost... ma chinuiam de fiecare data sa fac masura de 90 ml ca asa era reteta... acum mi-am cam bagat picioarele si pun 30 ml apa plus 1 masura lapte praf si apa incalzita la microunde.

Cea mai mare lectie pe care mi-a predat-o mama este aceea ca daca sint nervoasa si agitata asa este si copilul... in primele doua nopti am plins cind il vedeam ca este agitat si ca nu se satura si aproape ca mama nu mi l-a mai dat in brate. Dupa 1 zi de recuperare fizica (somn atunci cind doarme si bb) acum sint bine si linistita. BB la fel!

La kilograme, va spun ca am ramas cu 4 kile in plus dar slabesc circa juma de kil pe zi... sa vedem in urmatoarele zile.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna mamicilor,
Am lipsit ceva timp din mijlocul vostru dar nu pentru ca m-as confrunta cu ceva probleme in ceea ce priveste bebelusa. La noi,musafirii s-au tinut lant.Au venit si tot mai au de venit caci de,familia Moca este mare
Jessica Priscilla,este o fetita tare cuminte.Mananca in continuare bine,doarme,si face PP si KK dupa fiecare supt.(uneori doar PP).Nu pot spune ca-i dau dintr-un anumit timp in altul sa pape.Ii respect ritmurile si ii ofer sanul la cerere.
De plans,pana in aceste momente credeti-ma nici nu zici ca avem bebelus in casa.
Rebecca insa, este o nazdravana si jumatate.Face galagie cat sapte iar ,Jessica doarme in continuare fara probleme
Imi pare rau pentru voi acelea care sunteti mai greu incercate.Stiu prin ce treceti din experienta avuta cu fetita mai mare.
Va sugerez sa dormiti o data cu bebelusii si sa impartiti responsabilitatile casei si celorlalti membri ai casei. Daca alaptatul va epuizeaza,sugerez alaptatul in pat.
(Lungita pe o parte,aseaza BB langa tine la fel si oferai sanul.Veti fi mult mai odihnite si bine dispuse.)
Altceva ce sa mai spun?! Va sunt datoare cu ceva poze si sper sa realizam aceata cat mai curand.
Spuneti-mi va rog cum sa efectuez aceasta printr-un PM.(Cum fac sa nu imi mai apara link-ul acela lung - cum fac sa imi apara spre ex:Poze..intelegeti voi ce vreau nu?Multumesc anticipat acelora dintre voi care o va face.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput