Mamici de septembrie-octombrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Am pus ceva poze cu Mario! Le vedeti?
,
Moki
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinamocanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Moki ma bucur ca te simti asa de bine! Bine ai revenit! Si da se vad pozele. Mario e de-a dreptul superb!!! Felicitari!!!

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Buna fetelor!

Nu va asteptati sa ma revedeti, nu? Ei bine mi-au facut internare.. analize.. si apoi m-au trimis acasa pana maine.. erau foarte multe cezariene azi. In schimb maine de dimineata mi-au promis ca ma baga in operatie! Deci am revenit! Multumesc pentru incurajari. Sunt in continuare calma... insa bb Gabriel.. parca ar stii ca azi e ziua lui ca nu sta nici o clipa .. se joaca in burta mea de cateva ore . CIne stie.. poate tine neaparat sa vina pe lume astazi !
Bine ai revenit Moki, sa-ti traisca baietelul! Frumos flacau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Mokibine ati venit acasa ,sa-ti traiasac Mariomare ,frumos si sanatos este tare scumpic

[b]Diafera[/b ] mult curaj pt maine

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

moki, bine ai revenit! baietelul tau e scump-scump!!!

aura, chiar ca esti tare! pai io chiar ma gandeam ca esti deja mamica... si tu esti acasa! pe dr l-ai vazut? ce zicea? e de acum aglomeratie? eu oare mai am loc sa nasc?

cristina 40+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor

Trebuie sa iau sticluta cu mine la spital...eu sper ca sigur o sa suga, nu?
Am sfarcuri mari si colostru destul zic eu. Dar cine stie.
Si apropo de suzeta ...cate trebuie?

Vero
38

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Kristinutza, l-am vazut pe dr. , chiar am vorbit cu el.. si ramasese sa ma opereze azi.. insa sectia era ft aglomerata cu cezariene.. banuiesc si de la alti doctori .. am inteles ca nici locuri nu mai aveau.. si asteptau sa se mai externeze paciente!
Eu acum o ora am inceput sa pierd dopul!. Deci nu va ziceam eu degeaba ca gabriel al meu vrea musai azi! Am vb la telefon cu dr. si a ramas ca daca apar contractiile sa ma prezint la spital.

va pup, Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Aura, deci bebele tau e hotarit, nu se lasa el influentat de lipsa de locuri din maternitate. Bafta miine!
moki, bine ai revenit! Sa-ti traiasca flacaul, e tare frumusel! Si fie-mea are body din ala cu urs pe piept.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diafera, tinem pumnii!!!

Moki, frumos foc baietelul tau!
Si Mirunica ta, Ioana, e de nu se poate!

Kristinutza, ce faci pe aici? Nu trebuia sa nasti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

buna fetelor,
felicitari proaspetelor mamici..mai sunt putine in lista care trebuie sa nasca.
Codruta si eu ma confrutn cu niste tipete (urlete) de care nu am mai vazut de 2 zile...din cauza colicilor banuiesc.
Patesc cam asa...suge 5-8 min dupa care se intensifica jetul de lapte si se ineaca si inghite aer, se enerveaza si plange. Apoi trebuie sa il bat pe spate ca sa ragaie, apoi iar suge 1-2 min, inghite aer si o luam de la capat...si chestia asta tine cu orele...de ex. de la 15 pana la 21 cand adoarme.
Si uite asa imi petrec eu cate 5-6 ore dupa amiaza sau dimineata.
Noaptea in shcimb papa putin si nu se ineaca.
Astazi am muls cu pompa si i-am dat din biberonul anticolici si a adormit linistit...a mancat..nu exagerez...150 ml .
Initial am pus doar 100 ml in biberon si sotul il hranea iar eu mulgeam si a trebuit sa ii suplimentez cu 50 ml. ...oricum nu papa la fiecare masa la fel...acum o ora a papat doar 80 ml.
Am observat ca dupa ce mulg putin laptele tasneste si curge ca la stropitoare .
Fetelor care vreti sa suplimentati cu lapte praf ..la ce produs v-ati hotarat...mie dr. mi-a zis ca daca raman in pana de lapte sa ii dau Humana 1...deocamdata nu a fost cazul.
Ioana e o draguta Miruna .

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput