Mamici de septembrie-octombrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Tocmai am venit de la echo..sunt bucuroasa caci temerile mele cum ca asa avea un bebe mic s-au dovedit a fi nefondate...bebe e ft bine, e cu 1 saptamana mai mare decat varsta lui si are aprox 3,300 kg deja la 37 sapt de la UM.Tanti dr a zis ca va fi un bebe sanatos, tinand cont ca mai avem 3 saptamani inca..Am avut si o experienta nashpa la echo..din cauza pozitiei pe spate mi-a venit rau..pentru prima data in viata mea am simtit ca sunt la un pas de a lesina..a trebuit sa ma ridic de cateva ori, sa-mi revin..cica e din cauza ca atunci cand stau pe spate apasa el pe aorta abdominala si nu mai ajunge sange la creier..mama...ce nashpa a fost!!!Dar bine ca a fost totul bine pana la urma si bebe e rotofei!!!
Maine ma duc la dr mea, sa vorbim de cezariana..eu as vrea ft mult sa o programam, desi pe aici nu prea cred ca se practica acest lucru..vom vedea maine..acum lucrez la lista cu intrebari
FELICITARI NOILOR MAMICI!!! abia astept sa intru si eu in randul vostru...

bebe alex la purtator
37 sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

deea, felicitari pentru eco! O sa ai un bebe grasunel.

Gata, sotul mi-e in Germania, am ramas doar eu cu Mitzi (asa ii zic pentru ca se mitziie, si m-a si inspirat o asistenta de la CFR2 care asa ne zicea la lauze). Am pus poze noi cu fata cu fusta si ciorapi lungi.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ioana, am vazut pozele Mirunei..e super!!! iar falcutzele ei nu inceteaza sa ma uimeasca

bebe alex la purtator
37 sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor

Ioana ce a crescut Miruna o adevarata domisoara in fustita si cu ciorapei frumusica foc

fetelor eu sint disperat in loc ca burta sa coboare mie parca imi urca ,eu una nu mai inteleg nimic

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana e super tare Miruna cu fustita!

deeapui ai vazut? Nu ai de ce sa iti faci griji... O sa ai un bb grasut si sanatos.

nanadana ininte sa nasc (cezariana) aveam dilatatie 2 si toata noapte dinaintea operatiei bb s-a tot impins in sus. Nu putam nici sa stau jos, parca vroia sa iasa pe gura. Eu zic ca nu e cazul sa te agiti.

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Ce poti sa faci unui angajator care nu iti plateste indemnizatia? Cu ce pot sa il amenint. Stau si astept banii aia de nu stiu cata vreme. Nu pot sa cred cat ghinion...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc de laude fetelor. Miruna pare ca a crescut, dar de luat a luat putin, nici un kil la 5 saptamini. O cintaresc, creste constant, doar ca nu asa mult. Maninca, doarme, o scot la aer, nici macar n-o las sa plinga ca o iau imediat in brate. Miine o cintaresc iar ca face 6 saptamini, poate ca se apropie mai bine de un kil.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Irina asa i_am zis si eu sotul meu aseara ca parca vrea a iasa pe gura si nu in jos ,dar ma doare burta cind il vezi ca se inpinge in sus,o sa vad ce spune si dr sambata ca am programare ,pina atunci astept ,mersi pt raspuns

dana

Mergi la inceput

Fetelor este asa de urat aici ,as vrea sa ies un pic dar imi este sila ca o sa ploua, deja este frig si umid

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Buna,fetelor!
Am revenit si eu dupa o saptamana de absenta..martea trecuta l-am nascut pe Mario,la ora 1 fix! contractiile ma luasera de cu seara,fara sa mi se rupa apa,fara dop, fara nimik,iar noaptea au inceput sa fie regulate..dimineata la 6 eram la spital cu dilatatie 2,la 11 aveam deja dilatatie 7 si dupa 2 ore mi-am tinut bebele in brate..de peridurala sunt foarte dezamagita,pe mine m-a chinuit rau de tot,m-a intepat in coloana de vreo 5 ori si una peste alta nu mi-a prins decat pe dreapta,pe stanga ma sfasiau efectiv durerile..pana la urma s-a terminat insa cu bine,Mario e foarte cuminte,doarme,papa la san la trei ore,iar programul artistic de plans il are seara vreo ora,si la fiecare schimbat de pampers..cred ca i se par servetelele reci,nu stiu..iar eu sunt super,azi e prima zi in care chiar nu mai simt nimik,ca si cand nici n-am fost operata!
Din urma n-am apucat sa citesc,o s-o fac cat de curand,oricum felicitari mamicilor,bebelusilor care s-au nascut intre timp si pumnii stransi pentru cei care se pregatesc!!!
si revin cu poze!!
Moki

Mergi la inceput