Mamici de septembrie-octombrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 6
AMALIA.U spune:
ANYA FELICITARI PENTRU BAIETELELUL TAU CALIN.

Sa creasca mare,frumos si sanatos si sa aiba mult noroc in viata.
Cand vad fetelor ca avem acelasi DPN si Anya deja a nascut ma apuca
emotiile.Pe mine abia maine m~a chemat dr la control si cine stie cand voi naste.
Aalia 38++
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album
alinkav spune:
Astazi a nascut Lucia_B, o minune de fetita Laura, de 3250 g si 47 cm. Natural cu epidurala.
Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Antoanela23 spune:
Anya si Lucia_b, felicitari! Sa aveti copilasi sanatosi si mancaciosi!
Diafera, bafta multa!
Somn usor fetelor,
Anto, 39
nanadana spune:
Lucia felicitari si sa-ti traiasca Laura mare ,sanatoasa si frumoasa 

Fetelor eu am niste dureri de cap infioratoare si dureri musculare ![]()
Si in plus vad ca nu mai pot dormi noaptea ![]()
dana
Tonnia spune:
Felicitari, Karmenutza, Anya, Lucia!!! 

Sa fie sanatosi si frumosi bebeii vostri! Sa veniti cu bine acasa!
Jadi, deci naspa rau la Giulesti...Cel mai rau ma scoate din sarite regula aia anacronica cu alaptatul la 3 ore si hranitul cu glucoza intre timp. nesimtitii!
Cge, am inteles ca asa e in prima luna, nu se ia prea mult in greutate, nu? Se recupereaza mai degraba in a doua luna.
Frumoasa poveste...
, 37++
ancris spune:
Sa mai felicitam cu 
pe noile mamici Anya si Laura sa va traiasca sanatosi
si sa va bucurati de ei.Voi sa va reveniti cat mai repede si sa ajungeti acasa cat mai curand ca sa putem vorbi.
Ana Maria
35+
ancris spune:
Scuze Lucia trebuie sa-ti dau un miel ca te-am botezat.E dimineata si pentru ca noaptea nu prea ma odihnesc din cauza durerilor de oase din bazin si picioare..probabil ca singurul neuron care functioneaza nu a ramas deschis decat la Laura.Scuze!!!
Ana Maria
35+
b_irina_c spune:
Lucia felicitari pentru Laura! Sa creasca mare, sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Mary nu ai mai intrat pe forum... Sper ca e cuminte puiutul tau. Te asteptam in continuare...
Am si eu niste intrebari pt fetele care au nascut... La voi a disparut dunga de pe burta (daca ati avut)? Ca la mine e la fel ca in timpul sarcinii, ba as zice ca e mai accentuata acum ca s-a adunat burta. Si buricul e ca o gaura neagra
. Si cand alaptati nu va apuca setea
? Cand suge bb eu innebunesc de sete. Stau cu sticla de apa langa mine, el suge si eu beau apa....
cge frumoasa povestea...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Ioana75 spune:
Lucia, felicitari
! Sa-ti traiasca Laura!
Cristina, foarte frumoasa poveste
. Mutumesc ca mi-ai zis de greutatea din prima luna. Sa-mi zici si mie cind si cum iei decizia de a suplimenta. Eu nu am incredere in pediatrii din Botosani
. Dupa capul meu, minimul este de 1.5 kg cumulat primele 2 luni.
sofia, lohiile sint niste scurgeri care apar cind se contracta uterul. In primele zile de dupa nastere sint abundende, ca la ciclu, apoi apar numai cind suge bebe (suptul provoaca contractia uterului).
Ioana &
Miruna