Mamici de septembrie-octombrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana75 spune:
Multumim de laude fetelor
!
Ina, eu nu stiu nimic de vitamina K, nu mi-a zis nimeni.
Anto, mai ai putiiiiin de tot
!
Cristina, nu, nu mi-e dor de servici; cred ca din cauza ca am frecat menta in ultimele luni ca mi-au luat proiectele, si stateam pe net toata ziua. Ori asta fac si acasa
. Da de ce vrei sa faci proba suptului? Vrei un motiv in plus de stres?![]()
Ioana &
Miruna
mysweetest spune:
Irina si Alexandru e nervos si urla si trebuie sa il linistesc pana papa iar, apoi suge iar se ineaca, iar are gaze si uite asa trece timpul ..iar ii e foame
...
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
Tonnia spune:
Jadi, ce bine ca ai ajutor! N-am inteles faza cu Humana, 90ml/30ml, adica prepari in cantitate mai mica?
Gina, esti norocosa ca e cumintica fetita, deci nu seamana un copil cu altul, nu?
Eu de vit K am auzit pe aici pe forum dar n-am inteles pentru ce se administreaza...
Eu m-am cam plictisit, as vrea sa nasc, am o stare de nervi, asteptarea asta ma scoate din sarite!
, 37++
mysweetest spune:
Ina stiu ca vitamina K i s-a facut lui bb in maternitate.
Eu si sotul dormim in aceeasi camera cu copilul dar pot sa spun ca el nu il aude noaptea decat dupa ora 5 ..pana atunci doarme dus
.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
nanadana spune:
Miflor sa-ti traiasca printesa frumoasa foc mai ales cind zambeste
,imi place dulapiorul in camera frumos ![]()
Anto si eu ca si tine colul deschis ,burta sus si nimik ![]()
dar mai avem un pic 
pt toate mamicile va admir cum povestiti despre puiutii
,de abia astept si eu sa fiu in rand cu voi
dana
Gina M spune:
Daaa de unde sa semene Tonia!Rebecca este piper.
Cu cea micuta vom vedea cum va fi.Lucrurile se pot schimba oricand nu? Aici exista fel de fel de gradinite si ma gandeam sa o dau si pe ea insa, tare imi este frica de faptul ca nu o sa-mi mai vorbesca deloc Romaneste...Vom mai vedea noi.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
b_irina_c spune:
Miflore e faina tare fata ta
! Si zau ca seamana cu tine.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Gina M spune:
miflore,ai o scumpete de fetita!
Sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
jadi spune:
Bine ati revenit in trupa completa Gina.
Miflore frumoase poze dar mai frumoasa este fata , hehe!
Tonia, eu ca proasta preparam 90 ml si foloseam maxim 30!
O alta intrebare stupida! Cite minute dati sa suga bblusilor la un sin? In spital ne tot zicea ca nu mai mult de 15 minute dar bb nu se satura nici dupa 20 si mi-e frica sa nu il invat cu titi in gura daca il tin mai mult!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005