Mamici de septembrie-octombrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 11
deeapui spune:
mamicilor cu bebei, voi ce hainutze folositi cel mai mult? adica folositi costumase sau bluzita si pantaloni? pieptaras sau body?
as vrea sa iau niste hainutze pt bb, dar nu as vrea sa stea dupa aia degeaba prin dulap..ce articole de imbracaminte sunt cele mai folositoare?
bebe alex la purtator
37 sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
Flavia_Hurducas spune:
Salutare gravidute si mamici!
Felicitari RalucaN, Karmentutza, LuciaB pentru fetite! Sa fie sanantoasa, mancacioasa si cuminte!
Felicitari Anya pentru baietel! Sa fie sanatos, voini, mancacios si cuminte!
Am reusit sa pun si eu poze cu Stefan al nostru in album. Se vad?
Si sunt tare fericita pentru ca l-am cantarit astazi pe princhindel si intr-o saptamana si 3 zile a pus pe el 500 gr. Si cred ca pana va implini o luna va mai pune inca pe atat pentru ca a trecut la portii de 130 gr. De laptic. Altfel nu se mai satura.
Ioana eu deja am scapat de lohii. Adica rar se mai scurge cate ceva! Eram chiar disperata ca am scapat prea repede, dar cica este in regula.
b_irina_c suntem pe aceeasi lungime de unda cu linia nigra, buricul si setea. Si sunt normale, Linia va disparea ceva mai tarziu. De buric nu stiu, iar de sete este normal.
Diafera bafta maine!
Deapui eu folosesc body-uri (cu maneca luinga sau scurte) si salopete cu manecuta sau fara. Rar folosesc pantalonasi si bluzite.
Noapte buna!
Flavia si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
b_irina_c spune:
Flavia mersi pt raspuns!
Nu se vad pozele (poate ai uitat sa faci public albumul)...
deeapui eu folosesc mai mult pantalonasi si bluzite, body si pieptarase
. Sau salopete care sunt cu capse de sus pana jos (usor la imbracat si la schimbat pampersul). Te orientezi si in functie de anotimp. Cel mai sigur e sa iei ceva care se imbraca usor. Eu cand eram gravida am luat o salopeta care se baga pe cap... Acum i-a ramas mica si nu i-am dat-o niciodata...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
ege spune:
buna seara,fetelor!
am venit si noi luni acasa.suntem bine si eu si fetita mea care se numeste EGE
sincer nu am avut timp sa citesc tot ce ati scris,oricum va multumesc pt urari
ioana iti multumesc ca m-ai trecut in lista de mamicute
fetelor acre au nascut dupa mine,nu stiu sigur care sunt le doresc bb sanatosi refacere rapida si laptic mult
eu cred ca trec printr-o depresie.am avut probleme cu sanii,cu laptele si mai ales cu sfarcurile.mi s-au umflat sanii ca piatra si nu putem sa scot laptele iar cel care iesea era fierbinte
vroiam sa va intreb la cat timp dati sab simplex????si cu ce va dati pe sfarcuri??aveti probl;eme cu sfarcurile??eu am rani si nu stiu ce sa mai fac?/am protectoare,ma dau cu garmastan,bephantene si nu mai stiu ce sa mai fac
nici nu stiu daca o sa intelegeti ce am scris la ora asta tarzie.sper ca m-am facut inteleasa
va rog ajutati-ma cu sfaturi.bb plange uneori si eu nu stiu ded ce.eu ii dau sab simplex 15 pic inainte de masa de vreo 2 ori pe zi
o sa revin sa va povestesc despre nastere.sper doar sa scap de starea asta
va pup si va multumesc
ege
kid2003 spune:
Ioana haioasa tare Miruna cu strampii ei si fustita...E tare frumusica, iti vine s-o mananci.
Moki si Miflore, mai ce pereche de copii frumosi ati scos din cuptor! Miflore, Ana Maria e o dulce, are o piele asa de roz, ca in povesti!
Eu am emotii...am aflat ca maine (adica vineri, pe 7, dar deja e trecut de miezul noptii acum si pot sa zic maine) nasc!!!
Asa cum dr a trimis-o pe Aura acasa ca a fost prea aglomerat miercuri, asa m-a chemat pe mine vineri. Ca duminica e prea plina maternitatea si are prea multe cezariene. Asa ca bebe vine mai repede decat ma asteptam si am intrat in fibrilatii! Mai aveam inca programari vineri! Trebuia sa ma duc si la Salonul Auto cu al meu sot. Ufff, ce zapaceala!
Va pup! Ii facem galerie Aurei azi, la 8.30 cand se interneaza. Va anunt eu ce si cum!
mariana tache spune:

Mi de
pt voi
si
.
Sunt in mare graba ca mi-e somn. De ieri am si eu net la casa noua.
Am trecut doar sa vad cum stam cu statisticile. Mai sunt multe burtici pe la noi!
Am reusit sa ma uit doar la un bebe. Si ghiciti la care m-am uitat! La Miruna! De ce? Fiinca s-a nascut asa de mare si mi-a atras atentia.
Pe restul bebeilor ii rog sa nu se supere ca nu ma uit la pozele lor, dar promit sa fac asta alta data si treptat, ca deja suntem asa de multi!
In curand vin si pozele cu Simon!
Povesti cu copiii Tache...data viitoare.
Pana atunci alte mii de
si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.05)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
diafera spune:
Fetelor la ora 6:30 am primit mesaj de la Kid:
"Aura, ti-am luat-o inainte. S-a rupt apa azi noapte si am nascut la 4. E sanatoasa".
Felicitari Kidule! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, fericita si iubita! 

Eu azi noapte am stat cu ochii pe ceas monitorizandu-mi contractiile. Au fost mai rare ... motiv pentru care am asteptata sa se faca dimineata. Tocmai mi-a sunat cesul sa merg si eu la spital.
Va pupam pe toate si va vom trimite vesti 
Aura
b_irina_c spune:
Kid felicitari!!!

Sa-ti traiasca fetita! Te asteptam cu povesti si pozici!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
b_irina_c spune:
Mariana bine ai revenit!
Povestestte-ne mai multe...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Tocmai cind era sa-i fac galere lui kid sa nasca usor ...
Felicitari kid! Sa te refaci repede! Sa ai un bebe mincacios si sanatos!
Bafta Aura!
mifloricico, tare mindra mai esti cu fata in brate
.
mariana, te mai asteptam pe la noi!
ege, toate am avut probleme cu sinii, e bine cum tratezi problema. Eu sab simplex ii dau mai putin, cite 5 picaturi seara ca sa dormim noaptea
, si la nevoie 7-8 picaturi.
Ioana &
Miruna