Mamici de septembrie-octombrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Felicitari noilor mamici, sa le traiascasi sa fie sanatosi. Eu am fost ieri la control si chiar daca am colul scurt mi-a spus ca se muta data cezarienei undeva pe 31 Octombrie.Si eu care deja imi facusem AMR-ul si ma inarmasem cu tot curajul pe care puteam sa-l strang pana acum de la voi,proaspetele mamici ,acum simt ca ma obosit.Ma plictiseste cumplit starea asta in care "sa nu faci nimic"...
Va pun si eu cateva poze cu noi cand am botezat 31.07.2005 si canad am fost nasi la nunta pe 04.09.2005.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, felicitari, mamico!!! sa fie sanatoasa si frumoasa! Ce figura esti! Cred ca de frica te-a apucat!

Miflore, e scumpica rau fetita ta! Si eu cred ca o sa semene cu tine.

Diafera,

Ancris, dar tu in cate sapt esti?

M-am plictisit!!!!!!!! Tot timpul m-am temut ca nasc prematur, acum am picat in extrema cealalta!

, 38 fixxxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

ancris, sa-ti traiasca finutul si finii, aratati bine impreuna!
antonia, ia si plictiseste-te cit mai poti. Profita de fiecare moment de plictiseala.
deeapui, cauta body-uri cu mineca lunga si pantaloni cu ciorap, si cosmonauti, de-alea si cu corp si cu picioare - sint foarte bune noaptea. Si neaparat sa aiba capse pe fiecare picior!

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Flavia, nu vad pozele cu baiatul, doar cele vechi le vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ege bine ati venit acasa ,sa-ti traiasca printesa

Kid felicitari refacere cit mai rapida si te asteptam sa ne povestesti

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Astazi am fot la biserica ne_am spovedit si impartasit
In rest sintem bine nici un semn de iesire a bebebului nici gind
Si eu ca Tonnia nu mai am rabdare ,de cite ori trec pe linga patutul copilului ma apuca o panica ca nu mai nasac

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tot mai rau dorm.....
nu mai am rabdare, vreau sa nasc odata ca nu s emai poate asa. Este groaznic.
De abia ma misc.
Ziua nu ma doare nimic. Numai noaptea trebuie sa ma ridic dintr-o data c ami se intareste abdomenul, nu am aer si merg des la wc. Aste or fi contractii. Atunci la mine se va intampla noaptea, cred. Luni iarasi la consult, la naiba!!!!
am mai pus pozici cu burtica cum e acum si cu camera lui Stefan Peter.

Vero
38

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vero frumoase poze!

ege bine ai revenit!

Fetelor plictisiti-va cat mai puteti... Ce n-as da eu acum pt o zi de plictiseala.

Nu mai stiu unde am citit de puseurile de crestere ca sunt la 6 saptamani, etc nu la 3... Sper sa fie la 6 ca altfel o iau razna. Chestia e ca Vladut ma exaspereaza de luni seara incoace. Noaptea se trezeste la 1, la 4, apoi la 5, la 6, la 7 (in cazul in care la 6 a mai adormit).Ziua nu doarme mai mult de 1h jumatate si eu is mai mult decat chiauna. Si nu il pot face sa manace mai mult la o masa. Maxim 100 si aia mai rar. In general 50ml si nu adoarme sa zici ca din cauza asta nu papa... Pur si simplu scuipa orice ii bag in gura. Ieri am notat de cate ori a mancat si cat (i-am dat san doar de 2 ori). A mancat 700ml + cat o fi supt la 15 mese. Am citit ca minim 650ml trebuie sa papa intr-o zi, deci mananca suficient, dar mananca putin la o masa. Si am incercat si sa-l tin nemancat sa pape mai mult odata si tot degeaba, nu mananca mai mult si pace.... Ce sa ma fac????

sarcini usoare si copii cuminti...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Nanadana, tu esti in 40 nu? hai ca nu e mai e mult...

Hilde, mi-a placut camera! Iar burtica ta mi se pare lasata, a mea nu e asa, e in sus, deci mai am...

, 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, de la cate sapt ii dai completare lui Vladut ?

Poate asa e el, mananca putin si des.
Bine ca mananca si ca e sanatos.

Rabdare multa ca tutun nu avem voie.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput