Mamici de septembrie-octombrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
Hildegard spune:
Tonnia,
vorbesti serios?...e lasata burtica mea?...asta inseamna ca mai am putin sau deloc.
Ce m-as bucura sa ma scap....
Vero
http://community.webshots.com/user/hildegard122
b_irina_c spune:
Cge nu-i dau competare, mulg lapticul meu in biberon. Si zau ca imi vine sa bag tutun, dar daca nu am fumat 9 luni oi mai rabda eu macar cat ii dau sa suga... Asa o fi el, dar eu nu pot tine ritmul mult timp...
Sper sa se mai linisteasca, ca si somnul de peste zi e cu cantec, daca maraie si nu ma duc sa pun mana pe el se trezeste...
Asa ca ziua apuc maxim o jumatate de h de somn si noaptea in 2 reprize cate 2h, apoi tot jumatate de ora
....
Trec eu si peste asta. Ce nu fac pt puiul meu... Gata ca m-am plans destul...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
ancris spune:
Multumesc Ioana..finutul meu are si el o poveste f.interesanta.Mamica lui si-a dorit mult al doilea copil(mai are o fetita de 8 ani) si de cativa ani tot a facut fel de fel de investigatii ca sa poata sa ramana insarcinata.Cand in sfarsit s-a intamplat asta si era foarte fericita,pe la 1 luna si jumatate,la un control i s-a spus ca se pare ca este"fat mort in evolutie"si i s-a recomandat ca a doua zi sa-si faca chiuretaj.M-a sunat la servici si mi-a zis plangand ce i s-a intamplat,iar eu am rugat-o sa se duca la Sanador la dct.Herghelegiu sa-si faca eco 3D sa vada exact si dupa aia sa ia hotararea de a-si face chiuretaj.A facut eco in seara aceea si copilul era OK,problema era la ea ca avea 3 hematoame care amenintau sa-i deslipeasca placenta la orice ora.Asa ca,incepand de atunci a stat in spital pana la 38 de saptamani ,cu sute de perfuzii si analize si injectii si temeri fel de fel...pana a iesit Vladut in lume..l-ati vazut si voi. Adevarul este ca sarcina i-a fost foarte atent monitorizata de doctorita Badea si de dct.neonatolog Jianu(daca tin bine minte). Asa ca ,Vladut este un copil care a vrut sa traiasca..iar pentru mine mama lui care este si prietena mea..este o mare eroina.Atatea luni la pat,atata suferinta..dar ati vazut si voi ce finut am acum.
ANA MARIA
35 +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos
sofia_misicu spune:
Kid, Aura, felicitari!!! Sa va traiasca puiutii...
Hai sa va povestesc din ciclul mama denaturata... Ieri dragutii mei de zugravii care din patru s-au transformat in unu mi-au transmis senin ca nu mai au ipsos si deci nu mai pot munci. Ce te faci intr-o asemenea situatie: masina canci, sotul la munca, muncitorii nu au vazut volan in viata lor. Te duci in luna a noua pana pe santier sa iei muncitorul de o ureche si il duci la magazin sa ia sacul de 40 de kile de ipsos. Problema e ca pentru a ajunge la santier trebuie sa traversezi bucurestiul cu doua mijloace de transport extrem de confortabile: tramvaiul 16 si tramvaiul 5. Dupa ce am coborat din tramvaiul 16 si asteptam tramvaiul 5, m-au apucat niste dureri ingrizitoare in zona....inghinala...Atat de dureroase erau aceste dureri incat ma pironisera in loc fix in fata intrarii intr-un magazin. Lumea trebuia sa dea peste mine ca sa intre in magazin. Eu ma incordasem si faceam spasmodic: au, au, au, au. O femeie miloasa m-a intrebat daca m-au apucat durerile nasterii. Cu lacrimi de durere in ochi i-am zis ca nu, ma doare doar...putza... Lumea in statie brusc se evaporase cativa metri mai incolo, banuiesc de frica sa nu scuip copilu pe ei sau sa devina brusc incarcati de temir ce responsabilitate. Femeia miloasa s-a oferit sa ma duca la spital. Am zis, multumesc nu, am treaba. Nu imi pot permite sa nasc acum. Noroc e ca nu aveam contractii. Iesisera si vanzatoarele din magazin vazand ca clientii lor sunt obligati sa traca obstacole bizare ca sa ajunga la actul comercial. Eram un adevarat spectacol; toti imi ziceau: du-te la spital. Eu: nu, tre sa iau ipsos, trebuie sa imi termin casa. Am scapat abia cand a venit tramvaiul si am putut sa evadez sontac, sontac scrasnind din dinti de durere. Din fericire nu am nascut, am luat si ipsos insa nu mai vreau sa repet experienta. Nu aveti idee cum se pricepe toata lumea la facut copii...
Poze
jadi spune:
Bine ai revenit ege cu printesa acasa!
Felicitari Kid si sa veniti repede acasica!
Iar eu cu intrebarile... de cind ziceati ca se da vigantol? din ziua a 7 a sau a 14 a?
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
ancris spune:
Bravo Sofia...felicitari. Eu inteleg dorinta ta de a termina casa pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie.Dar parca mai important e BB. Stiu cum e cu zugravii,stiu cum e cu venitul mobilei...noi din Iulie asteptam sa ne vina mobila.Initial m-am enervat si eu,am facut ca toate alea..dar cand am vazut ca de fapt ii fac rau copilului am acceptat situatia asa cum e ea.Este foarte adevarat ca eu am 36 de ani si astept acest copil de cel putin 8 ani si mi-e teama de orice..sa nu i se intample ceva. Dar te rog din suflet ai mai multa grija de tine. Ti-am trimis ieri un PM dar vad ca nu mi-ai raspuns. Incerc sa te ajut cu banii pe CM dar am nevoie de mai multe date.Ai grija de tine si de BB
http://pg.phtos.yahoo.com//ph/anamaria_2369/my_photos
ANA MARIA
35+
b_irina_c spune:
Jadi din a 14 a.
Sofia ai grija de tine... Sa nu nasti pe strada... Sper sa termini repede si cu bine cu santierul.
Eu mi-am comndat mancare pe net
ca nu am avut timp de gatit si sotul a venit aseara la 10
. Maine vine soacra... Niciodata nu am fost mai nerabdatoare sa o vad...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
nanadana spune:
Tonnia
mersi de incurajari ,da sint in 40sap+3 
Hildi frumoasa camera si burtica 
Irina eu chiar il admiram pe Vladut si imi ziceam ce cuminte este 
dana
b_irina_c spune:
nanadana mai are si momente bune... ![]()
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Tonnia spune:
Hai ma Sofia!!! ce zi de kk ai avut! Macar au mai inaintat muncitorii aia? Cand au zis ca e gata?
hilde, da, e coborata! uite, sa zica si alte fete: e burta ei coborata?
, 38