Mamici de septembrie-octombrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

hallo fetele
eu nu mai stiu cesa fac cu sanii astia ma dor in continuare de nu mai stiu ce sa fac ,simt asa ca si cum m-as fi ars ma ustura de nu mai pot.cand il pun pe bebe la san si incepe sa suga imi vine sa ma urc pe pereti nu mai stiu ce sa fac.
(m-am gandit sa intrerup alaptatatul daca continua asa deoarece nu mai suport,nu stiu ce sa fac imi e tare drag cand il vad cum papa san).desi am folosit creme si tot felul de tratamente nu vrea sa inceteze durerea nici cum.voi ati patit asa ceva .?chiar ma gandeam ce bine de cele care nu au probleme cu sanii.
va pupam mihaela si Dennis 20.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Buna fetele!
Am o veste pt. voi: A NASCUT DIAFERA!!!!
GABRIEL s-a nascut azi de dimineata prin cezariana, si sunt amandoi foarte bine. O sa revina proaspata mamica cu detalii cand vor iesi din spital.

][red]Sa va traiasca bebeul si sa fiti sanatosi!!!![/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Diaferna felicitari recuperare rapida si sa-ti triasca printisorul mare, frumos si sanatos

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Scuze Irina, eu ma tot gandesc sa ii dau completare Ancutei si se vede ca sunt obsedata de chestia asta.

Vb azi cu dr Ancai sa vedem daca e nevoie sau nu.

Eu dimineata tare as mai bea o cafeluta, mai ales dupa ce nu dorm noaptea. Si am si tensiunea mica.
Lasa ca daca dorm lg Anca, ma voi descurca eu.

Voi cum va descurcati cu somnul ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Kid si Diafera, felicitari! Sa aveti bebelusi sanatosi, cuminti si manacaciosi. Refacere rapida, va asteptam cu povestiri.

Fetele, eu tot pe aici, nimic nou deocamdata. Diseara ma duc sa fac un monitoring, sper sa-l vad si pe dr sa mai vorbesc si cu el.

Pupaturi,

Anto, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetelor,
Va scriu in numele burticii natydea, care azi dimineata a nascut un baietel carn, un pic buzat (asa ca ea ) blondutz, mumos si sanatos!!!

Iubitzica, sa-ti traiasca bursucelu', sa fie sanatos si sa-i dea Doamne-Doamne tot ce-i mai frumos in lume!!

Ii pup cu drag pe toti trei (si abia astept sa dea de baut , naty ex-bortzoasa!!)

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diafera, Naty, felicitari!!!!
Sa fie sanatosi si frumosi si norocosi copilasii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Daca aveti putantica rabdare, va schimb...capitolul

Mi-am pierdut foita cu instructiuni asa ca o sa dureze un picut mai mult, dar ii sau eu de capat.

Felicitari Natydea!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Dragele mele, un nou capitol mai bogat in mamici ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59019" target="_blank">aici

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!!!
Multumesc foarte mult pentru aprecieri!!! E o zambareatza fata mea!
FELICITARI NOILOR MAMICI!!! DOAMNE DOAMNE CE FLUX!!! BRAVO!!!
FELICITARI MARY, VALEN, EGE, RALUCA, KARMENUTZA, ANYA, LUCIA_B, KID!!! SA FIE TOTI BEBELUSII CUMINTI SI MANCACIOSI SI SANATOSI!!!
In sfarsit s-a indurat si al meu sot aseara si a pus pozici cu Ana si cu camera ei; dulapul mar nu se vede prea bine, nu am un unghi bun sa-i fac poza! Multumim frumos pentru laude!
De acum o sa intru si eu mai des pe net;
Ieri am fost cu Ana la EMilia Irza la control oftalmologic si control ecografic complet, prima ei ecografie!!! E OK! A mai facut cineva ecografii?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput