Mamici din nou aspirante(4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

da exact Cornelia...am citit si eu ca se vaita mai multe fete de dereglari...o sa astept sa-mi treca si ma duc la dr.

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fetelor,eu sunt tare amarata,sotul mi-a zis clar ca el acum nu vrea al doilea copil,ca s-a razgandit.Asa ca probabil o sa trebuiasca sa ma scoateti de pe lista, ca de una singura nu pot,asta e.
Va pup si va urez spor la bebei.O sa va citesc zilnic in continuare,asa ca aveti grija sa aveti vesti bune de dat ,sa-mi ridice si mie moralul.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

rosa, m-a intristat postarea ta. Dar eu vreau sa te incurajez pentru ca inteleg ce simti. Eu imi iubesc foarte mult sotul si stiu ca e reciproc sentimentul mai ales dupa 9 ani de relatie. Si totusi chiar si la prima sarcina el era ezitant. Si dupa ce am ramas mai avea idei de genul"poate e prea devreme, poate trebuia sa mai asteptam" ceea ce ma facea sa pland de ma umflam. Acum cand ii aduc aminte recunoaste singur ca a fost un "tampit"...cand il vede pe Eduard ....
Dupa ce a facut Eduard vreo 10 luni deja incepusem sa vorbim de bb2 si o luna si ceva am dat zor dupa care imi spune ca s-a gandit bine si ca nu e inca momentul...ca nu ne descurcam financiar prea bine(aici are dreptate)....ca si asa suntem prea obositi...nu iesim nicaieri...etc, etc,...chiar a cumparat o artilerie de prezervative ca sa-mi fie clar mesajul....dupa un timp (in care eu am plans, m-am enervat, am incercat odata sa stau de vorba cu el, apoi l-am lasat in pace) a renuntat singur la "cauciucuri" dar tot sta si acum cu ochii pe mine sa vada daca imi vine sau nu...
Noi am avut si "norocul" ca prietenii nostrii au o fetita de 5 luni, o frumusete si de cate ori mergem la ei ne intreaba cand facem si noi una.....si de cate ori plecam de acolo nu uit sa-i spun cat de mult mi-as dori si eu o printesa care sa semene cu el( Eduard seamana cu mine)...
M-am lungit cam mult dar vreau doar sa te fac sa crezi ca asa sunt barbatii(ma rog, poate ai nostrii) si ca timpul il va convinge in favoarea ta.
Oricum, ramai pe lista alaturi de noi! In nici un caz nu te stergem de pe lista. Impreuna pana la capat!
Te pup!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineatza si o saptamana buna si roditoare!

Rosa nici sa nu te gandesti la scosul de pe lista. Atata timp cat tu iti doresti bb2, asta este cel mai important. Cred ca sotul tau s-a gandit bine cand a luat hotararea asta, insa ar fi bine sa fie sigur, pentru ca anii trec si este un moment in care o sa spuna: deja este prea tarziu...daca n-as fi zis asa atunci... Pana la urma copiii sunt tot ce ramane dupa noi si daca suntem oameni sanatosi este si pacat sa nu ne umplem viata cu astfel de bucurii. Stiu ca rasucesc cutitul in rana, dar sper ca mai ai totusi sansa la o discutie deschisa cu sotul tau. Cred ca are o lista lunga de argumente impotriva, dar ar fi mare pacat sa nu se gandeasca putin si la cele pro. Eu chiar nu stiu cum sa-ti dau vreun sfat pentru ca sotul meu isi doreste chiar si doi copilasi. Nu m-am confruntat nici o clipa cu rezistenta din partea lui. Slava Domnului! Eu inca mai cred ca va veni ziua in care sotul tau isi va schimba parerea. Mult succes!

Mami Irinel daca poti, te rugam sa ne dai un semn ca ai ajuns bine. Sper sa ai un concediu cat mai placut impreuna cu cei de acasa.

Cornelia uite ca eu ma incapatanez sa cred ca intarzierea e motivata si poate ca samburel mai are nevoie de putin timp ca sa-ti spuna ca este acolo. Asa sunt eu: optimista pana in panzele albe!

Eliza draga de tine, sa fie asta sangerare de implantare?! Ca temperatura aia nu sta ea sus de capul ei. Ori e bebita acolo, ori vreo mica infectie. Tare as vrea sa cred ca e prima varianta, mai ales daca sangerarea se opreste repejor. Tinem pumnii in continuare!

Iulia la multi ani sotului tau si felicitari pentru viza. Asa cadou sa tot primesti! A fost bun curcanul sau ati avut mancare romaneasca la masa?

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Rosa, in nici un caz nu te stergem de pe lista...mie mi-au trebuit 3 ani sa-mi conving sotul...uneori imi pare rau ca m-am luat dupa el si l-am ascultat...as fi vrut totusi ca diferenta intre copii sa fie mai mica, dar asta e...lasa ca poate isi revine el...vorba Corneliei, gasiti voi un bebelus sa-l faca sa-si mai doreasca si el unul...
si uite Sorina, care zicea ca si-a luat gandul de la bebelush bantuie pe la Aspirante si le spune fetelor ca dupa ce o sa se opereze la genunchi o sa mai spere si ea la bb2...si baiatul ei este chiar mare
Te mai asteptam pe la noi cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase,dar eu mi-am cam pierdut sperantele,cam de doi ani incerc sa-l conving.Totdeauna cand vad o fetita ii zic cat de mult as vrea sa avem si noi una,i-am stabilit pana si numele...Cosmin e mare de-acum,diferenta de varsta ar fi foarte mare,nu mai pot astepta mult,eu nu intineresc,plus ca ma tem ca nici de ramas insarcinata nu mai pot ramane,dupa atatea incercari,nici vorba sa ma duc sa fac analize si tratamente,daca el nu vrea,asa ca slabe sperante.Avem nicste prieteni care de patru ani,de fiecare data cand ne vad,ne intreaba cand facem fetita.Si totusi el nu se lasa induplecat.La Cosmin n-a avut nici o indoiala,n-a zis niciodata ca e prea devreme,desi eu aveam numai 21 cand am ramas insarcinata si el 22,eram amandoi studenti.Stiu ca are visele lui,vrea sa ne facem o casa,apartamentul nostru e foarte mic,dar cred ca daca ar vrea,ne-am descurca,cam greu ce-i drept,dar ne-am descurca.
Va pup pe toate si va multumesc mult.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fete dragi eu sunt sub invazia "musafirului" asa ca am mai taiat o luna de pe lista. M-am necajit un pic dar acum mi-a trecut si privesc optimista luna care urmeaza. Nu mai apuc eu la mamici de mai-iunie dar la cele de iulie-august e musai sa ajung.
Vad ca nu prea sunteti vorbarete zilele astea.
Acum vroiam sa va intreb: daca fac saptamana asta vaccinul antigripal(vrem sa-l facem toata familia) imi poate afecta o eventuala sarcina care ar aparea peste 2-3 saptamani? Ce ziceti? Voi faceti vaccinul?

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Cornelia, cred ca am ramas numai noi pe baricadele aspirantelor de bebe2...Da Doamne sa ajungem amandoua la mamici de iulie-august 2006...mie mi s-a oprit "invazia" dupa nici 2 zile...aia e...nu mai stiu acum cum sa numar...TB de azi era tot peste 37...o sa vad, poate temp sa ma anunte ceva
In legatura cu vaccinul antigripal nu stiu ce sa zic...poate daca il faci repede acum cand de-abea ti-a venit ar merge...eu stiu ca e contraindicat la gravide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Eliza, pai pe mine cui ma lasati?! Si eu alerg de zor dupa bb2! Si nu ma las pana nu-l conving sa apara! Daca Sovata o fi avut vreun efect ar face bine sa-mi demonstreze luna asta, ca ovulatia mea se pare ca este exact acusica. De cand am inceput sa prestam serios pentru bb2 se pare ca si CM s-a micsorat: pana acum cateva luni venea la 28 de zile, acum ma trezesc prin ziua 25-26 ca mi se arata. Asa ca si ovulatia se respecta si apare prin ziua 12-13.

Cornelia, stii cum ziceam acum ceva vreme: fiecare sunt in dos, e un salt inainte! Hai, asta e luna cea mare! Trebuie sa vina, nu putem sa o lasam singurica pe Mami Irinel.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Simona,...eram putin dezamagita de faptul ca nimeni nu mai scria la acest topic...Pupici tie si printesei...si il asteptam pe Tudorel..
eu lucrez la un spital, dar sunt economist...si intamplator dr ginecolog (in care nu am f mare incredere) a venit la mine in birou sa trimita un fax...si i-am povestit ce si cum...si mi-a zis sa mai astept ca oricum si daca e sarcina uterul e prea mic sa se simta ceva......asa ca nu-mi ramane decat sa astept...ea stie ca eu incerc de cateva luni si mi-a mai zis ca daca nu e sa fie sa incep sa ma investighez serios....si mi-am propus sa beau ceai...de naprasnic si cretisoara...ma duc acum sa-mi cumpar

Mergi la inceput