Mamici din nou aspirante(4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Eliza, draga mea draga! Sa nu-ti faci niciodata probleme in ce ma priveste. Eu glumeam doar. Stai cat se paote de linistita! dar ai mare dreptate, activitate cam scazuta pe aici:

Asi, Tomasa, Iulia, An-k unde ati fugit?

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am avut probleme cu netu'
De o saptamana ma fierb astia si nu il repara ca nu stiu nici ei care e buba.Cica e un caz special???!!!
Vineri la fix 32 de zile au venit.Rushii bineinteles.Dar mi-au facut o surpriza si au avenit spre seara.E bine ca au venit ca am fost cam racita si am luat medicamente.Luna asta termin trat cu branca.Am inceput sa iau si pastile pe langa tictura.
Va pup ca tare mi-a fost dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Nu va impacientati: aici sunt. Nu am plecat nicaieri.

Mami Irinel, sper ca ati ajuns cu bine si ca va distrati de minune. Pe de alta parte, in mesajul meu, nu vorbeam neaparat despre mersul cu masina, ci despre calatorie, in general. Cand am spus ca ne-am oprit des, am inteles prin aceasta ca ne-am oprit o zi-doua la Amsterdam, imediat ce ne-am dat jos din avion. Apoi, am luat trenul pana la Bruxelles, unde am petrecut iarasi cateva zile. Apoi, cu avionul, am ajuns la Bucuresti, unde am fugit direct la hotel, sa ne odihnim. Deci, opriri dese-dese, intr-o multime de hoteluri, ca sa nu se streseze puiutul mic.

Sim, multumesc pentru urari. Pe de alta parte, sotul meu nu va primi viza in curand, ci cetatenia. El a sosit in Canada acum cca. 5 ani si era deja cazul sa primeasca si cetatenia (pana acum a fost rezident permanent). Nu ne grabeam prea tare, dar este bine sa ai cetatenia in cazul in care vrei sa lucrezi pentru guvern. Nici eu nu as fi putut ocupa postul pe care il am acum, in cazul in care nu eram cetatean canadian.

De Thanksgiving am avut, pentru prima ora, un meniu specific canadian: curcan cu piureu de cartofi si tot feluri de sosuri. Tarta de dovleac nu ne place, deci desertul nu a fost traditional. Ne-am gandit ca Thomas si nepotii mei sunt canadieni, deci ar trebui sa incepem sa facem si sarbatorile canadiene...

In rest, eu sunt tot in asteptare.

tuturor.

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

salutare mamici!
sunt si eu prin zona. abia astept sa ne apucam de treaba pentru bb2. nu mai e mult. mai am o saptamana de luat medicamente pentru umar, termin si cu dentistu' saptamana asta si as vrea sa merg si la un consult ginecologic.
imi pare rau pentru tine rosa si eu zic sa nu renuntzi asa usor, mai ales daca vrei asta foarte mult. eu nu m-am lasat si a trecut un an de cand ma lupt si cred ca am reusit sa-mi conving sotzul. sper sa nu se razgandeasca .
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelooooooor!!!! Am parte de un "musafir" cum nu a fost demult. Ma doare burta rau si mai rau ma doare capul. Nici nu mai stiu ce sa iau, am luat algocalmin, no-spa, paracetamol, antinevralgic. Plus ca am o hemoragie tare nasoala, abia ma pot ridica de pe wc. Si asta in conditiile in care Eduard nu a dormit de azi dimineata de la 7.00 iar sotul nu a venit inca...
Am luat si niste calciu mai ales ca am citit aici pe forum ca mai reduce fluxul hemoragiei.
Mai aveti vreo idee de remediu care sa ma faca sa-mi revin mai repede?

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Cornelia, imi pare tare rau, dar nu am nici o idee. Sper ca in curand te vei simti mai bine.

Iulia P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Of Cornelia, chiar nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Slava Domnului eu nu am patit asa ceva, sau ma rog, daca in prima zi e vijelie, urmatoarea se mai calmeaza. Si eu am auzit ca e bun calciul pentru domolirea hemoragiei, insa ma gandesc ce slabita o sa te simti dupa faza asta. Cred ca n-ar strica niste fier dupa...sau in timpul..nici nu stiu ce sa te sfatuiesc. Of, tot un doctor ar sti sa-ti raspunda cel mai bine. Sa te faci bine repejor, ca avem nevoie mare de optimismul tau!

Asi bine te-ai intors la noi! Sper sa se rezolve problemele cu netul. Ti-au zis care-i treaba, adica ce e de reparat?

Iulia ce pofta de friptura de curcan mi-ai facut! Dar pana trece nebunia asta cu gainile cred ca tot la peste raman.

Biscu e tare bine cum te-ai gandit: intai rezolvi tot ce stii ca trebuie pus la punct si apoi cred ca o sa ai mai mult spor la bb2.

Va las ca am mari lupte cu Ruxi care vrea musai la calculatorul asta.
Va pup si o seara buna!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia vitamina K reduce hemoragia iar nurofen forte e foarte bun impotriva durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

hai ca si-a mai revenit starea de spirit...tuturor
Cornelia, imi pare tare rau pentru starea ta, nici nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau
asi, iulia, bine ati revenit
Biscu spor la bebe 2
eu ma apuc acum de preparat ceaiuri pentru maine
va pup si ne mai auzim si maine

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata!
asi, sim, geliza, iulia, va multumesc pentru grija pe care mi-o purtati! Astazi ma simt ceva mai bine, in sensul ca m-a mai lasat durerea de cap. Eu tind sa cred ca a fost o migrena pentru ca imi era si greata in acelasi timp. Hemoragia s-a mai diminuat si acum singurul lucru deranjant este faptul ca sunt ingrozitor de balonata cu toate ca de ieri de la pranz am baut doar un pahar cu lapte si o cafea acum dimineata.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!
Mai intru mai tarziu caci acum am treaba cu Eduard.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput