Mamici din nou aspirante(4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor eu va doresc la toate un sfarsit de saptamana cat mai reusit alaturi de familiile voastre!
Mie inca nu mi-a venit musafirul dar nici burtica nu prea ma mai doare. Despre testul meu de ovulatie nu ziceti nimic?
Maine poate incerc si un test de sarcina daca situatia ramane ca astazi.
Va pup pe toate!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cornelia mama, nu ma omori cu tesstul de ovulatie. Fa unul de sarcina mai bine, Doamne ca rabdatoare esti. NU stiu pe ce principiu functioneaza testele de ovulatie, da spun si eu o prostie. Daca ovulul s-a fecundat, e inca acolo, deci e corect rezultatul, nu? Hihihi ce babism am spus si eu. Tu fa un test de sarcina si presteaza in continuare, mai stii minunea lui DUmnezeu ca tocmai acu o fi ovulatia.

Eliza nasol sa astepti atat, e asa greu de asteptat, stiu din proprie experienta. Poti manca orice inainte de testul de sange. Eu va astept la mamici de mai-iunie 2006 cat mai multe.

Asi ce se aude?

Vasce, IUlia, ce mai faceti fetele?

Simo cum merge cu pusul in practica al retetei de facut Tudoras. Sunt sigura ca daca e baiat chiar asa o sa il numiti. M-ai facut sa rad ca poate gresesc bebeii si vine baiat la Tomasa si fetita la tine. Lasa ca o sa ii iubiti indiferent ce or fi. SI sa stii ca m-a emotionat mesajul pentru Danut desi stiu ca n-ar pricepe prea mult, ma gandesc ca va veni o zi cand el va fi mai in putere decat mine :-)

PUpici, un weekend minunat, maine plecam spre Romania, sper sa reusesc sa mai intru sa vad cand intrati la mamici.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 11+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Aici sunt, nu v-am parasit.

Cornelia, eu nu am facut niciodata teste de ovulatie, dar stiu ca sora mea a facut si era foarte nemultumita de ele, caci ieseau mereu pozitive. Deci... Eu iti doresc sa fie pozitiv testul de sarcina!!!

Irinel, aici sunt. Va doresc tie si familiei o calatorie minunata (in primul rand, nu foarte obositoare) pana in Romania si inapoi. lui Danut. Noi am fost in tara in aprilie si ne-am oprit DES, DES pe drum, ca sa nu-l obosim in exces pe Tommy.

In rest, ne-a trecut raceala. O sa avem un weekend plin: maine este ziua de nastere a sotului meu si suntem invitati in vizita la o familie de romani care au o fetita cu o zi mai mica decat Tommy, iar duminica sarbatorim Thanksgiving-ul canadian. In plus, luni este liber, yuhuu!!! Iar miercuri, sotul meu primeste, in sfarsit, cetatenia canadiana (eu o am de 5 ani).

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai agreabil si sper sa revin cat de curand cu vesti bune .

Nu stiu daca v-am spus ca avem poze noi pe link:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Iulia mersic de urari. Weekend placut si la multi ani fericiti sotului si numai impliniri. Felicitari pentru cetatenie, noi am fost lenesi si am aplicat tarziu, asteptam sa ne vina raspunsul, da nu ne zorim, ca aici suntem :-) Eu nu-mi fac asa mari probleme de mersul cu masina, ci de mersul cu avionul ca Danut nu are stare de felul lui si n-o sa poata patrula de colo-colo. Apoi cu diferentele de fus orar si toate noutatile din jur. Mamica paranoica, deh...

Cornelia hai si nu ma fierbe, fa maine dimineata testul ala la prima ora, sa n-avem discutii ca n-a fost prima urina si sa se vada clar a doua liniuta (care trebuie sa fie acolo).

Asi tu deja sarbatoresti si noua nu ne-ai dat nici un semn de viata, sau au venit iar nesuferitii si esti necajita? HAi mai zi-ne ceva.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 11+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Cornelia uite ca numai ce m-am trezit si am dat fuga la calculator sa vad daca ai vreo veste. Daca tu te tii de glume din astea cu noi, hai sa-ti spun eu de ce sunt in stare. Azi noapte am fost la o nunta asa ca n-am avut eu vreme sa ma mai gandesc la problemele noastre comune, dar nu stiu ce mi-a venit de am visat ca tu ne-ai dat mesaj de bebe 2. Stau pe pozitii azi, nu intarzia nici o clipa sa ne spui daca a iesit testul cu 2 liniute!

Mami Irinel pai luna asta am inceput cu prestarile din ziua 10, ca sa nu mai scap vo ovulatie care se grabeste sa dea peste mine inainte sa o astept. Asa ca Tudorel mama, fii pregatit ca luna asta asteptam vesti de la tine! (apropo, pe sotul meu il cheama si Teodor, asa ca imi spune ca daca eu si Ruxi am hotarat numele asta el e mandru, ca se pastreaza numele mai departe - desi asta este al 2-lea nume si nu-l striga nimeni asa ). O sa razi, dar incearca tu si spune-i mesajul meu la ureche lui Danut si o sa vezi ca intelege.

Eliza ai mai facut vreun test? Hai ca poate si-a gasit locul Samburel!

Va pup! Cornelia sunt cu ochii pe tine!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Fetelor nu prea am ce sa va spun. Azi sunt in ziua 34 CM, musafirul nu a venit dar am facut ieri un test de sarcina si a iesit negativ. Asa ca stau cumintica si astept invazia...
Irinel, eu iti urez inca o data DRUM BUN si cand ajungi da-ne si noua un semn sa stim ca sunteti bine.
Sim, multumesc de incurajari si sustinere!
Geliza, nu ne mai spui nimic?
Asi, ce-i cu tine? N-ai mai intrat pe DC de cateva zile... speram ca sunteti bine!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Slaba miscarea pe aici fetelor!Inteleg ca a plecat Irinel, dar restul?
Eu am terminat cu gatitul si toate celelalte treburi asa ca noi plecam toti 3 la plimbare ca sa profitam de vremea asta frumoasa.
Va pup pe toate fara exceptie si sper sa va transmit si voua putin din optimismul meu de astazi!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor...cum ati petrecut? in sfarsit am si eu net pe cablu acasa...din pacate n-am prea avut timp sa va dau ceva vesti, v-am citit vineri noaptea repede si abea acum am mai deschis si eu pc-ul...ca inca mai am de aranjat prin casa dupa marea mutare...vesti?...nasoale...sambata dimineata mi-au venit, cica, uratii...spun cica fiindca mi se pare totusi ca sunt cantitativ mult mai redusi...nu stiu ce s-a intamplat luna asat dar m-am dereglat rau...sper totusi ca macar acum sa ma tina 3-4 zile si sa pot numara si eu ca lumea incontinuare...o sa-mi monitorizez si temperatura sa vad ce si cum...
Cornelia, ceva vesti?
Irinel, sper ca ati ajuns cu bine.
Sim, mult spor la prestat si te asteptam cu vesti despre Tudor

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

chiar a fost slaba miscarea pe-aici...fetelor, sunt mai in ceata acum...CM este f putin cantitativ iar TB dimineata a fost 37.3...mie mi se pare totusi ridicata tinand cont ca ar fi trebuit sa scada la CM...acum cateva luni cand imi mai monitorizam tempe aveam 36.3-36.5.......

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor! Sa aveti o saptamana cat mai buna si cu cat mai multe impliniri!
geliza, bine macar ca a venit. Totusi nu ar fi rau sa vezi un doctor, daca e o dereglare asta s-ar putea sa ingreuneze venirea lui bb2.
sim, asi, vasce, pako, iulia, tomasa, rosa? Voi nu mai ziceti nimic?
Eu azi sunt in ziua 35CM inca fara musafir asa ca se pare ca dereglarea asta e ceva obisnuit dupa cum mai citeam si pe la "endometru".

_

Mergi la inceput