Mamici din nou aspirante(4)
Raspunsuri - Pagina 3
geliza spune:
simo, ce zici tu acolo de stari de somnolenta????pai de-astea eu am in fiecare zi...dar le-am pus pe seama oboselii cu mutatul...a culcatului tarziu...si drept urmare, pe la pranz, in fiecare zi mi-am facut cate un ness...eu care beau doar o cafea si aia dimineata acasa...azi mi-am facut un ceai...poate totusi o fi ceva...gata m-am lasat de nes...si am vorbit cu o colega ce mi-a zis sa evit sa ma duc la dr sa ma consulte clasic ca daca e sa fie ceva risc sa se desprinda...asa ca mai astept....si asteptarea si incertitudinea imi da dureri de cap...
Eliza si Mara (24.01.2002)
tomasa spune:
Simona, da, sigur ca stiam ca inseamna "darul lui Dumnezeu", a contat si asta cand i-am ales numele. Si eu cred in "semne" si mai ales in intuitia copiilor asa ca eu chiar cred ca undeva sus e un Tudor pregatit si care asteapta sa vina in familia voastra...
Eliza, poate ai putea totusi sa-ti faci un test de sange ca sa nu mai stai cu gandul la ce poate fi. Dupa atatea zile ar trebui deja sa fie relevant si oricum e mult mai precis decat un test de urina.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
sim spune:
Eliza eu stiu ce zicea Mami Irinel: ca inainte sa afle ca are bebe in burtica ii era tare somn. Asa ca de cate ori ma apuca somnul la munca ma gandesc si la treaba asta. Stiu ca am fluturi la cap, dar cred ca asta este partea frumoasa a vietii. Asa ca daca ti-e somn, deja am bifat prima manifestare! Mai asteptam o zi- doua si sa dea Domnul sa mai vina si altele care sa ne spuna sigur ca samburel e la locul lui.
Tomasa, nici nu-ti imaginezi cata incredere mi-ai dat cu vorbele astea frumoase! Si mie imi place sa cred ca este asa. Cat despre fetita voastra, cred ca la ora asta se tine de manuta cu Tudor al nostru! Sa vezi cand si-or lua elan...poate vin amandoi odata. Hmmm...numa sa nu nimereasca invers .
Va pup.
Mami Simona si printesa Ruxi
an-k spune:
sunteti niste dragute, multumesc pt primire, si va urez si eu la fel, sa aveti in burtica cat mai repede bebelusul mult dorit
sotul inca nu mi-a facut programare la dr. a zis ca azi, marea mea problema ca dup ce n-am fumat aproape un an si jumatate m-am apucat iar, sper sa n-am probleme cu lasatul
eliza, si eu in sarcina am avut o somnolenta ...vai de capul meu +senzatia de-a urina car ma tinea mai mult in casa sau pe unde se aflau grupuri sanitare, ai facut test? daca nu ia din cel care se face toata ziua si fa-l dimineata cred ca sunt mai sigure
pupici
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
Alina doreste sa-si vada mamica
cornelia_laura spune:
'Neata fetelor! Eu sunt in ziua 32 CM inca fara "musafiri" dar cu dureri de burtica in continuare asa ca stau si astept.
asi, tu nu ne mai spui nimic?
geliza?
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
geliza spune:
neata...sunt prezenta, in aceleasi conditii...nimic nou...temperatura dimineata a fost tot 37.1...altceva, somnolenta..intr-adevar...toat dupa-amiaza am cascat, dar in rest sunt destul de energica...o fi si de la vitamine ca de vreo luna iau Centrum...mai am vreo 2-3 pastile ca mi-am propus sa iau 30 zile...daca nu se intampla nimic pana luni ma duc sa-mi fac un test de sange...aveti idee se poate manca inainte?
Hai Cornelia ca-ti fac galerie....poate ne intalnim la mamici de iun-iulie 2006
Asi o fi deja la mamici???
Sim, An-k
geliza spune:
slaba miscare pe-aici...va doresc weekend placut si revin cu amanunte luni
geliza spune:
am tot dat telefoane...majoritatea laboratoarelor din ploiesti dau rezultatul la bhcg intr-o saptamana...
cornelia_laura spune:
Fetelor sa nu radeti de mine dar iata ce am facut eu azi(ca sa fac o pauza de la alergat dupa Eduard):mai aveam in casa un test de ovulatie ramas de luna trecuta si l-am folosit din pura curiozitate sa vad ce iese....a iesit pozitiv...e posibil sa ai ovulatie in ziua 32 CM cand eu am simptome de venit uratii? Chiar nu mai stiu ce sa cred...
Voi ce ziceti?
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
prettysunshine spune:
cornelia_laura,eu nu stiu ce sa-ti raspund pentru ca eu nu mi-am facut niciodata teste de ovulatie,dar poate ca ar trebui sa incerc si eu macar sa vad cand e ovulatia si daca e.Cum se numesc si cum se fac?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru