Mamici de ianuarie-februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ralu, la romanele pe care le scriu, abia dupa ce am aruncat mesajul in retea am citit ca mesajul tau tot cu jale mare incepe: "valeu". Gand la gand...... Sa portzi sanatoasa hainutzele.

Bee 27+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ana si eu am patit fix ca tine si cum aici mai bine imi dau una incap decat sa merg la urgente am gasit pe un site email la un ginecolog care se pare ca dadea consultatii online. Si am trimis mesaj i-am explicat omului in detaliu care cum si mi-a si raspuns imediat ce trebuia facut si cum insa saracul era absolut socat ca ala era emilul lui personal si nu stia cine facuse asa o gluma si l-a facut public de nu mai putea omul sa trimuta mesaje ca era bombardat de peste tot de la " nebune" ca mine.
Raluca eram prin zona de maine iar acasa iar la calculator . Eu cred ca o sa nasc pe scaun. Macar sa fie unu solid.
Bee scaunul nu a avut nimic cu mine el era saracul cam rablagit bine insa Marian s-a gandit ca dc ma trage spre el ma scuteste de un efort si mai rau m-a enervat ca eu cadeam si el tinea de scaun nu de mine care ma revarsam pe jos cu un picior al scaunului in c.... meu. Cred ca dc era cineva acolo murea de ras.
Irina 28+
Nu stiu care a dat ideea cu spanacul ca rau a facut. Acum vad doar aiarba de aia in fata ochilor si nu stiu cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bee, eu am impresia ca pe langa simptomele comune de sarcina, ajungem si sa gandim la fel. Vorba lui Ovi, ar trebui pus un anunt la deschiderea forumului cu "Atentie, creeaza dependenta".
Irina, acum suntem pe scaun la calc, parca ne vad peste 3 luni plimbandu-ne prin casa si dand din colt in colt.

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina, dc vrei retetza zi-mi si ti-o trimit pe PM, sa stii ca e f. bun si contine fier atat de necesar noua!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara burtici!
Irina esti tare cu piciorul scaunului si cu iarba. Scuze dar am ras dupa ce am citit de m-am prapadit. Se uita Tino (sotul) la mine ca la nebuni, si nu intelegea de ce rad cu atata pofta.
Rali dar scrie la inceputul forumului "atentie creaza dependenta"!

M-am interesat azi la profe' de durerile dintre picioare, raspuns = pana cand nastem nu o sa scapam de ele, oricate perne punem intre picioare!

Ursoaica 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola burticute,
Ana m-ai facut cu lacrimi.
Eu ma simt parca ceva mai bine . Ceva, nu grozav. Am stat toata ziua in pat si acum ma doare si ceafa. Nici nu mai stiu de cand nu am stat atat in pat. Si nu imi place ca ,ma face sa ma simt bolnava. Sper ca pana maine sa fiu ok, caci am de umblat putin dimineata.
Cu plansul .... si pe mine de sambata m-a apucat ( ma rog , aveam motive) . Si depresie, ma simt si eu grasa. Asa niste stari ma apuca cateodata , ca stau si ma intreb daca oi mai fii normala vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor am si eu o intrebare care ma macina:

Cine va completeaza voua "caietul gravidei"? Si mai este atat de important acum?

Va rog raspundeti-mi si mie!

Ursoaica 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Raluca eu cred ca o sa incep mai repde ca sa ma obisniesc asta in cazul in care nu trebuie sa ma ridice cu macaraua din pat.
Denisa da vreau reteta cu toate ca mi-a zis mama pe net cam cum se face de nu am inteles nimic si nu am indraznit sa zic ca nu am inteles ca iar zicea ca sunt venita cu pluta.
Ursoaico mai linistit cu durerile astea deci o sa ramanem " batute " intre picioare cale lunga de acum incolo. Si sa te tii ce arunc acum pernele alea inutile.
Ana pai tu te simti grasa aici cineva m-a incurajat spunand ca esti grasa doar dc te scot pompierii pe usa ca altfel nu poti. Da astia sunt francezii mai "tembeli" saracii.
Irina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna fetelor!Acum am sosit si eu ,m-am oprit si am mai facut niste cumparaturi pt. bebe am luat un set de pat super fain cu ursuleti ,niste costumase si unul mai gros pt. iarna (de scos afara) care-i de firma
La doctor a fost ok,a ascultat inimioara si a zis ca-i perfect,iar despre durerile mele ca-i normal si cum spunea careva dintre voi nu voi scapa de ele prea curand ! Cu scurgerile la fel, e normal sa fie mai abundente atata timp cat nu se preling pe picioare
La echo merg vineri sa verifice lichidul amniotic asa ca abia astept Asa ca pana una alta mi-a spus ca daca am ceva probleme sau dureri mari sa merg la spital, incurajator nu?

http://community.webshots.com/user/bombonicaaa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Aaaa, tot eu sunt ... fetele care prindeti Discovery Health Chanel prin satelit , am descoperit ca au astia niste emisiuni super despre nasteri,de fapt puteti vedea nasteri naturale si cezariene in direct...nu e deloc inspaimantator ,dar putem afla multe lucruri ,emisiunea cred ca se cheama "birth day" si mai e una "special delivery" ! Eu una ma "documentez" aproape in fiecare zi ...(si nu sunt sadica)

http://community.webshots.com/user/bombonicaaa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png

Mergi la inceput