Mamici de ianuarie-februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bombonica din pacate eu nu-l prind (cred ca trebuie sa alerg mai repede, dar daca sunt - ha, ha, ha) nici macar cu pachetul extra, dar ma uit la RTL la ora 10.30 ora Buc. si este super!
Sa nu te superi pe mine, dar eu am chef de glume!
Ce face-ti fetelor? Ce este cu pustiul asta, bate vantul rau pe aici. Nu mai este nimeni?
Cred ca ma duc sa ma culc si eu sau cel putin sa incerc.

Ursoaica 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Plec si eu la prietena mea sa ii dau un pachetzel mamei ei ca vine in Romania si sa vad ce hainutze de gravida imi da.
SI ie mi se par euneori ca sunt grasa, dar ma consolez ca e pt Emma si ca mai e un pic si trece, in 3 luni si jumate vom fi iarasi slabe, nu?

Pupicei!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulica la RTL ma uit si eu in fiecare dimineata, ma enerveaza ca din 30 de minute vreo 15 sant numai reclame Cum vezi nasterile la Mein baby asa o sa nasc si eu Nu cred ca as avea tupeul sa cer sa nasc in apa pt, ca la cat sant de nebuna, cand ma apuca durerile mari cred ca mai ramane doar jumatate din apa in cada
Irina eu am cumparat spanac la cutie din super market, este semipreparat, am pus ulei in tigaie si doi catei de usturoi taiati, dupa care am pus spanacul( are si smantana il el, sare, ) aa...si am mai pus si bulion.A iesit bun...oua inca nu pot sa mananc, ar fi mers cu niste oua ochiuri....
Bee eu nu prea am la ce sa ma gandesc ( in afara de bebelin ) cand ma simt rau, vergeturi am de randul trecut, picioare, maini si fatza umflata am,arsuri am, etc, Avantajul e ca am tenul super misto si parul parca e mai frumos
Am uitat cine a scris mai devreme ca a cumparat hainute pt bebe....sa le poarte bebelinul sanatos
va pup pe toate, noapte buna

24+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

Buna fetelor!
Bianca- multa sanatate fetitei si crestere in greutate!
Giova - casa de piatra si sa ai vreme frumoasa pe 15 (eu cred ca o sa ai, pt ca pe 15 a fost mereu frumos - pe 15 oct e ziua mea). Apropo de cununie - si eu m-am cununat intai civil in mai si a iesit frumos. Au venit mai multi decat ma asteptam (toti prietenii, parintii, bunicii si unchii si matusile). Cred ca au fost vreo 50 de persoane. Oricum am ocupat toata curtea si strada si am dat peste cap toate celelalte cununii.Dupa - rudele (nu toate)au mers la mama acasa (ea s-a oferit) la o masa ca deo zi de nastere. Noi am ramas sa facem poze , apoi ne-am prezentat sui noi la petrecere. Intre timp niste prietene bune (prea bune, cred) erau la mine acasa si faceau tartine pt ca seara urma sa ne intalnim cu prietenii intr-un bar. Nu am platit chirie, am adus mancare de acasa si am cumparat de la ei doar bautura, care oricat de scumpa e la pret de bar nu s-a consumat atat cat imi calculasem eu. Toti mi-au zis ca o sa-mi para rau, ca fac 2 cheltuieli, dar nu eram pregatiti pt nunta mare atunci, nu vroiam sa astept un an dupa ce m-a cerut etc...Si a iesit f frumos, toata lumea a fost multumita.
Deci, succes si nu lasa pe nimeni si nimic sa-ti strice ziua. eu asa am facut si nici nu stiu ce s-a intamplat - cine a luat bomboane, sampanie, masini, poze etc - s-au ocupat ailalti. Eu am avut o singura grija - sa zambesc.

Acu - am si io cateva intrebari:
1- stiti daca pot lua echinaceea si sub ce forma? Voi ce luati in perioada gripelor? Eu preveneam cu tincutura de echinaceea, tot biroul era gripat, numai eu - mot nu aveam nimic, in schim radeau de mine ca beau toata ziua tinctura cu apa.
2- am fost la control azi, e ok, colul ok si mi-a dat trimitere la sanador (cum ma asteptam) la dr. eduard danaila. si-a facut cineva la el? mi-a dat sa fac eco morfologica cu integrare 4d - ce e asta mai exact? m-a programat peste aproape 3 saptamani.
- imi pare rau ca nu pot intra mai des pe net.
Sanatate tuturor
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor,

Voi cand faceti testul ptr. diabetul gestational, anemie si depistarea Rh-?
Eu sunt programata cand o sa fiu in 28 sapt. La ultima consultatie, mi-au dat o sticluta cu o substanta gen glucoza si mi-au zis ca trebuie sa o beau in ziua in care fac analiza, in timp de cinci minute, iar recoltarea sangelui se face exact intr-o ora de la mom. la care ai inceput sa bei lichidul. Stiti ceva de asta?
Bombonica, tu ai fost la medic se pare ca ultima, nu ti-a spus nimic, sau deja ai facut testul asta?
Astazi mi-a venit un dor nebun de bebele meu si m-am uitat la caseta, parca era mai frumos ca atunci cand l-am vazut la inregistrare.
Cat despre depresii, ma apuca si pe mine uneori starea aia de buda tampita de-mi vine sa plang si nu stiu ce sa motivez, inventez tot felul de banalitati de gradinita si pana la urma tot spun adevarul. Cel mai des pun totul pe seama vremii, care e ca ... (Denisa tot mai intrebat de vreme, nu e prea cald e cam noros si ploios, mai mult umezeala care te patrunde in oase - tu poti sa zici ca inca la voi e frumos-)
Dar trece ea si perioada asta, important e sa nu ne tine asa si dupa ce se naste bebele ca e jale.

Florinini si bebe David 25+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Fetelor ,buna dimnineata ...ca a mea sigur e buna ,dupa ce am adormit cu gandul la bebe si m-am trezit tot cu gandul la el (ea).Am fost ieri la control si a intrat si tati cu noi ,doamne ce se mai minuna ,si eu saraca nu vedeam nimic pe monitor ,dar am fost incantata sa il vad pe el si pe doctorita zambind .Am facut si pozici ,are o fetisoara scumpa rau de tot ,seamana cu tatsu din cate observ eu ...am sa le pun mai tarziu pe net ,va anunt cand .Doamne sunt tot o fericire ,doctorita s-a uitat cred 20 min sa vada sexu si zice ea ca nu se vede nimic proeminent ,ceea ce pare sa fie fetita ..dar mai astept sa fiu sigura ,nu va pun sa treceti inca nici un fel de carucior ,vreau sa fiu sigura .Era asa de miscacioasa ca deabia a putut sa o prinda in cateva pozitii mai frumusele ,intr-una se misca .I-am spus de problema mea cu vitaminele ca nu pot suferi materna ,ca imi vine sa dau afara si am renuntat sa le mai iau ,mi-a prescris prenatale care sunt mai mici ,nu le cumpar pana nu vad cum arata ,sper sa nu fie sigilate cum sunt materna .
Cam atat fetelor despre noi ,sunt in al noualea cer de bucurie
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Ahh ,era sa uit Deea m-am uitat la Ginemedica si nu mai e nici un anunt despre 3D ,ciudat ..si cand am intrebat doamna aceea de la receptie nu stia nimic .Oricum era alta decat ceea de data trecuta cand am fost eu ,poate le mai schimba intre ele ,cert e ca asta nu stia nimic.O sa mai merg dupa 22 saptamani ,cand a spus ca facem echo morfologica
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata burtici .
Maria, felicitari pentru bebe, ma bucur ca ati avut parte de o vizionare faina .
Ursoaica, e m-am tot plimbat cu carnetul gravidei de fiecare data cand am mers la medic dar tot uit sa il dau la ginecolog. In el mi-a completat doar medicul e familie o singura data cand mi l-a facut si mi-a trecut masuratorile si analzele. Sincer, nu stiu ce importanta are, dar il voi intrebat pe medicul ginecoolog data viitoare cand merg la el. Citisem undeva sa meri cu el la maternitate cand nasti...acum vom vedea ce si cum. Poate stiu alte fete mai multe.
Fetelor care ati achizitionat lucrusoare noi, sa le purtati voi si bebeii cu bucurie.
Pupici pe burtici si sa aveti o zi minunata cu bebei activi.

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

A, era sa uit.
Irina, bafta cu spanacul, sa ne povestesti cum a iesit. Mie nu imi place de nici o culoare "iarba" aia desi stiu ca e sanatate curata.

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Eu am avut o noapte agitata si cred ca o sa o iau pe urmele Deei cu insomniile. Toata noaptea am visat urat, ca atare bebeusha mea a inceput sa faca box cu mine si n-am mai adormit.
Ursoaico si pentru mine carnetul gravidei e un mare mister!NU-l am, nu mi l-a facut nimeni si acum nici nu shtiu daca mai are rost.
Ana si Irina, spor la zacut la odihna (daca atzi facut excese si v-atzi dat viteze!).
Denisa, slabe vom fi cele care am fost slabe! (si sigur nu e cazul meu!). Eu trebuie sa mai dau jos si vreo 5 dinainte de sarcina ca sa ma simt bine in pielea mea (dar cred ca mai degraba dau eu jos tot ce-am pus si inca ceva pe langa, decat sa dea sotzul meu jos cele 10 kg pe care le-a pus cu sarcina mea). El cand m-a cunoscut neinsarcinata (ceea ce a durat foarte putzin) i se parea ca sunt slaba si minunata, iar eu eram aproape . Dragostea asta te orbeste total.
Andreea, de echinaceea nu stiu nimic legat de sarcina, fiindca oricum nu am luat niciodata. Iar cand e vorba de gripa ma bazez pe sistemul meu imunitar, care nu m-a prea tradat (decat acum 2 ani cand am facut de Craciun o gripa, de nu vedeam nici patul!). In general nu fac gripa, nu stiu de ce. SI daca o fac, o zi sunt la pamant, dupa care imi revin.
Florini, Rh-ul l-am facut la inceputul sarcinii, iar anemia (hemoglobina si hematocritul banuiesc) intra in setul de analize pe care le-am facut in trim I si le repetam in trim.III. Cu diabetul gestational, astept sa ma trimita si pe mine doctorul sa-l fac!
MAria, sa-ti traiasca bebelul, indiferent de sex.

Si acum o intrebare a unui neuron ratacit de-al meu, cine dintre voi are adresa de mail "fatamuntilor@yahoo.com"?, ca vreau sa-i trimit un PM.

Bee 27+
si Fetitza

Mergi la inceput