Mamici de ianuarie-februarie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
alina80 spune:
Fetelor, eu ma pregatesc sa pap ciorba de fasole si vroiam sa va intreb daca e ok sa mananc ceapa, ca mi-e pofta. Eu n-am auzit nimic de ceapa, voi ce stiti? In week-end am mancat si mujdei de usturoi.
DENISA, vad ca nu numai eu cumpar hainute pentru bebelin in continuu. Vad ca tu ii iei deja si pentru un an. Sunt foarte frumoase toate!
BOMBONICA, bafta la echo!
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
irinadum spune:
Denisa am cam fost plecata ieri si azi pt ca al meu sot nu a lucrat si am profitat. Am tras si un plans de ala de "fata mare" ca s-a rupt un scaun cu mine

si m-am speriat rau de tot. Dupa ce am bocit juma de ora m-a apucat un ras. Cred ca umbla rau hormonii prin mine.
Irina 28+
alina80 spune:
IRINA, si eu am plans zilele trecute de nu mai stia ce sa-mi faca saracul Gabi, asa mai fara motiv. A fost mai mult o descarcare nervoasa zic eu. Si dupa aia da-i griji ca daca i-am facut rau lui Ayan ca am plans. Sper sa nu ma mai apuce curand, ca nu mi-a placut. Nu m-am simtit deloc mai bine dupa, cum ar fi trebuit.
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
J G spune:
Fetelor am o stare de mega-depresie. Ma simt foarte umflata, foarte mare. In oglinda zici ca nu sunt eu. Nu mai pot sa merg drept, nu cred ca am mers de rata dar e schimbat. Imi doresc foarte tare bebelina din burta dar tot "procesul" de a o face mi se pare urat de tot, foarte lung... si o mare nedreptate. Am fost la cumparaturi dar nu am gasit mare lucru, bine ca maine am cu ce sa ma imbrac.
Nu stiu voi cum sunteti, dar eu nu ma pot obisnui deloc cu starea asta de gravida.
Nu pot sa dorm, nu pot sa fac baie, nu pot sa
, am draci pe mine, merg cu metroul in picioare si ma uit la vitele alea cum stau jos si se uita la burta mea. La serviciu in ce birou intru sunt intampinata cu un zambet larg, toata lumea se asteapta sa fiu in extaz. Eu ma gandesc numai la cum arata parul meu care s-a pleostit si gata, nu mai am ce sa-i fac. Ca sa nu mai zic ca mai nou ma doare carnea in jurul buricului.
In fine, asta e, mai am 4 luni si gata, scap.
Fetele care sunteti la a doua sarcina sincer va admir. Nu cred ca o mai iau de la cap ever.
Ma scuzati ca mi-am varsat oful! si ziceti merci ca nu am inceput sa povestesc de soacra-mea!!!!!
J 22fix
J G spune:
Alina, poti sa manaci ceapa, e foarte buna ca are o substanta calmanta in compozitie. Eu nu mai pap ca imi face arsuri, dar daca nu ai nimic mananca linistita! Usturoiul e bun ca distruge bacteriile.
Si eu sunt stresata ca i-am facut mult rau lui BB cu starile mele nasoale.
J 22fix
Denisam spune:
Alian si Irina, ce ar fi sa nu av mai stresati inutil si sa sa nu mai plingetzi, eu cred ca nu am timp sa ma gandesc la din astea, iar Dragos nu am prea lasa sa vizionez filme triste cand apuc, deci va rog sa va revenitzi
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Alina ai dreptate cred ca m-am descarcat la un moment dat ma gandeam ca plang ca s-a rupt scaunul si ma apuca rasul dar........ imediat am zis ......... a nuuuuuuu.... cum sa rad ..... si dai si plange. Marian tremura tot ca cine stie ce credea ca am patit. Ca sa vezi minte in dungi.
Iar ceapa si usturoi am bagat la greu si eu ca mujdeiul e prietenul meu ( cel mai rau e ca nu ii place lui Marian
) si nu cred deloc ca e interzis ca se gasea cineva sa scrie pana acum.
JG stai linistita cred ca acum treci printr-o faza mai proasta. Nu te mai supara ca faci rau la bebe 

.
Irina 28+
andiaroro spune:
hei, hei .....fetelor si eu mai bocesc, dar imi trece repede- de furie
......asa an plin de incurcaturi n-am mai avut pana acum....sa speram ca se rez toate pana la urma-oricum alta solutie nu e!
altfel tr sa va povestesc ultima mea aventura-asta pantru cazul in care cineva mai pateste ca mine sa nu mai treaca prin aceleasi emotii.m-am trezit cu un cos palasat fix unde nu trebuie!
normal ca m-am speriat si am sunat la urgente la materniate-ca doar asa am fost instruita.acolo am dat peste un nenea dr care mi-a zis ca daca e unul singur si daca nu am mai avut niciodata pana acum sa nu-mi fac nici o pb, dar daca vreau sa ma linistesc sa caut un generalist sau dermatolog-de parca astia fix pe mine ma asteptau sa vin la consultatie
normal ca am dat 30 de tel la care toti imi propuneau rdv-uri peste 3-4 sapt......intr-un final mi-am luat picioarele la spinare si m-am deplasat la urgente. dupa 5 ore de aste asteptare(in fata mea erau 3 pers) in sf m-au bagat si pe mine in seama....tanti dr a vrut sa se mai consulte cu o colega ......n-a gasit-o si a aparut cu .....un coleg .....tinerel cu niste ochelari foarte "intelectuali" de mi-a venit sa intru toata in masa aia(si eu care am fost numai la ginecoloage pana cum). rezultatul consfatuirii: o glanda sebacee e strangulata......de ce? nu se stie ...cica : se mai intampla si in afara sarcinii, nu va faceti griji....intr-adevar arata ca un cos de pe fata...si ca sa fie oamenii siguri ca nu ma mai chinuie nenorocitul s-au apucat sa-l stoarca....of.....si mie careia imi tr 3zile sa ma hotarasc sa atac un cos din barba .........am si uitat sa ma vait frantuzeste
partea buna in toata afacerea a fost ca nici ca m-a mai durut dupa(de fapt nu durea nici inainte doar ca era prost plasat
) si ca am sfarsit toti trei intr-un hohot de ras si ca au hotarat ei ca premiu de consolare sa mi-l arate pe bebe numai ca au venit cu un eco mobil antic, asa ca eu nu am vazut decat niste picioare lungi-lungi si un fund miscator, nici vb sa vad daca-i fetita sau baietel,dar nici o pb ca pe 18 suntem progra la o eco adev. Bineinteles ca exista si o parte proasta-cosul se poate intoarce.Adica glanda aia se poate strangula din nou.Nu infl cu nimic sarcina, nici pe mine .......doar ca fix asta imi mai lipsea acum : acnee gestationala-termenul e inventat de mine nu-l cautatii prin compedii de medicina
. Eu sper ca la voi sa nu se intample asa, dar e bine sa fiti informate.........
ana
18+
ralirali spune:
Valeu, fetele. Ne-a cuprins pe toate "hormonul". La mine cel putin e de la inceputul sarcinii. eu sambata am plans ca proasta ca am primit un costumas pentru bebe. E un training portocaliu care o sa ii vina dupa 6 luni, dar e superb si e primul cadou primit si adus acasa. Mi-a facut surpriza partonul lui Ovi care a venit din Turcia si atat de
tare mi-a palcut ca nu ma puteam opri din bocit.
Si pe mine ma cuprind toate depresiile, mai ales cand vad molozul din casa si am impresia ca nu o sa terminam ninciodata...cosmarul meu de acum e ca nasc si nu am unde veni cu bebe pt ca nu e nimic pregatit.

Dar la mine trec toate belele cand misca minunea din mine si ma trezesc zambind
.
Irina, chiar ma intrebam unde esti, ma bucur ca esti bine.
Eu am reusit sa imi cumpar in sfarist un costumas pentru nunta. Deea, esti o comoara 

ca m-ai trimis la magazinul acela beton. In prima faza am cumparat un costumas de zi, sarafan si pantalon din stofa beij, dar cand am ajuns eu acasa m-am gandit ca totusi e nunta cumnatelei mele si ar fi trebuit sa imi iau ceva mai elegant. Asa ca m-am imbracat si m-am dus si l-am schimbat cu ceva dintr-un voal rozaliu, un maieut chic si pantalon, o sa va arat poze dupa nunta.
Am fost super incantata de magazin, sunt multe lucruri cu gust pentru gravidute, inclusiv haine elegante. Janina, daca ai drum prin Brasov sigur gasesti ceva sa iti placa.
Va pupic acum, somn usor la toata lumea.
Ralu 26+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Bee spune:
Valeu ce depresie generalizata!Reveniti-va! Suntem gravide si cica e cea mai minunata perioada din viatza noastra!
Brrrrrrr! Cand mai am si eu ganduri negre ma gandesc: "inca nu mi s-au umflat totusi picioarele si mainile" sau "nici macar nu am carcei", "n-am vergeturi pe burta" sau ma gandesc la bebelusha care o sa fie frumoasa si rasfatzata! Ce sa zic? Cand e jalea mai mare e bine sa ne agatam de putinele lucruri pozitive pe care le putem gasi!
Maraki, in dreapta unde zici tu cred ca tot pacatosul tau stomac e! Cine sa-ti faca belele daca nu el!Sau bila.
Cine zicea de ceapa si usturoi? Eu as manca la greu condimentat! Sunt inebunita, cred ca deja am obisnuit-o pe fetitza cu prostii!
Bombonica, bafta la control, e bine ca simtzi bebelusha sus (ma gandesc si eu!). A mea draga de ea e de-a curmezisul burtzii si asta noapte boxa si-n stanga si-n dreapta.
Janina, lasa vitele din metrou in legea lor! Si incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca esti gravida, pana nu te trezesti ca tzi-a trecut si-o sa-ti fie greu sa te obisnuiesti cu ideea ca ai un un copil urlator! Si de ce sa nu faci baie? Cat timp nu e fierbinte si mai incapi in cada, ce te opreste? E drept ca mai nou am inceput si eu sa visez la ditamai cadoaia pe colt cum am vazut eu pe la unii! Sotzul meu rade de noi ca suntem balene si ne place sa ne balacim!
Irina, ce-a avut scaunul ala cu tine?
Bee 27+
si fetitza