Mamici de ianuarie-februarie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
acina spune:
Buna burtici,
Catalina bine ai revenit, ma bucur ca sunteti ok tu si micuta Bianca. Ai grija de tine si menajeaza-te.
Tanti superdraguta intamplarea cu hainele de iesire din maternitate.Cred ca eu voi iesi in hainele in care ma voi imbraca in perioada respectiva , burtica nu va fi cu mult mai mica.
Dana haiosi mai sunt Luca si Oana, imi plac coditele Oanei rau de tot.
Inteleg perfect ce vreti sa suneti in legatura cu hainele. Nici pe mine nu mai mai incape nimic din vechea garderoba. Mi-am luat doua salopete de gravida care se largesc si se fac si pentru burtica mai mare.Sper sa-mi fie bune si spre sfarsit .
Trebuie sa-mi iau o rochita mai eleganta , de seara , caci pe 15 oct suntem invitati la o nunta . Nici nu stiu unde sa caut...
Bianca asteptam noi vesti despre Ayumi.
Va pup,
Anca
21+
Pozele Noastre
dana_ene spune:
Mersi, Acina
.
Hei, se pare ca ne nuntim mai multe luna aceasta: Acina si Raluca pe 15, eu pe 29.
Habar n-am ce-o sa port... oi vedea eu...
Daniela
(21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
J G spune:
Giova, daca ai doua perechi de pantaloni esti buna!! Eu nu mai am chiar nimic, ca sa va dati seama: azi am plecat in bluza de matase si sacou cu maneca scurta, singurele care mai incap. Suntem in octombrie.
Macar daca nu aveam bani, stiam o treaba, dar sa nu gasesc? Am gasit salopeta de blugi, dar eu nu am voie in blugi la job, trebuie sa ma imbrac in costum.
Catalina, luni m-am programat. Eu as fi vrut mai devreme dar e ocupat T. abia astept sa vad cat de mare s-a facut! Acuma ma cam doare burtik, nu tare dar... incerc sa stau intinsa pe scaun.
Ralirali, ma gandeam ca poate ne vedem la una din intalnirile care urmeaza? Ma refer la cele profesionale! Ar fi super!
J 22fix
LunaNoua spune:
Ralu, sa barfim, sa barfim .... eu sunt prima
Eu si asa nu mai am altceva de facut, decat sa ma intalnesc cu fetele brasovencele si sa "colorez" Eu ma inscriu pe listuta de intalniri ;)
Giova spune:
Janina eu mi-am cumparat o pereche de pantaloni eleganti de gravi si una i-am primit din Canada.
Am vazut si o salopeta faina la 1.400.000 lei, marimea S, imi era buna, dar nu ma cuprindea pe burta.
A zis tipa ca primeste pe joi si mai mari, ma gandesc cu groaza ca-mi va fi larga pe picioare, ca doar nu m-am ingrasat, dar nu e vina mea ca am burta mare.
Nasol ca tre sa mergi imbracata elegant la munca.
Dana condoleanze!!!
pe mine m-ai uitat: si eu ma cunun pe 15 oct., dar e musai sa-mi caut ceva, dar cum am mai scris nu pt. gravi si sa fie modern.
poze
gio
si bb Marco 25+
ralirali spune:
Janina, mi-ar placea si mie sa ne intalnim, dar eu ma feresc de drumuri, in special intalnirile de business de la Bucuresti. Si nu cred ca ne-am vedea pentru ca eu nu prea am de-a face cu partea de vanzari, eu sunt pe Customer Service.
Pup burticile.
Ralu 26+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
dana_ene spune:
Giova, in cazul tau ziua de 15 octombrie mi se pare mult mai speciala.
Eu m-am gandit la noi, invitate mai... de rand.
Tu esti o protagonista.
Si sa stii ca abia astept sa iti vad toaleta de cununie, dar nu vreau sa te stresez si eu cu asta, ca esti tu indeajuns.
Gata, fetelor, plec s-o iau pe Oana de la cresa.
Va pup
!
Daniela
(21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la burtici!
Catalina , ai grija de tine si de bebe, asta e cel mai important acum...celelalte se vor rezolva dupa aceea!
Cat de mult se micsorase colul tau? 23 cm parca? acum ai idee cum este? Si la mine e destul de mic, 27-28 cm, insa nu am contractii!
Dana, ai o adevarata printesa! Ce-mi place la fetite e ca poti sa le motezi si sa le imbraci chiar ca niste printese! Acuma nu stii inca ce o sa fie?
Si eu il simt pe bebe jos de tot, probabil de aceea am si durerea aceea intre picioare, ca si Bombonica. La ecografie mi-a zis doctorul ca placenta este amplasata posterior. Se leaga toate...Abia astept sa se mai ridice un pic bebelusa, poate scap de durerea aceea...
pupicei,
iulia
21+
http://community.webshots.com/user/iuliiuli
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
CATA, bine ai revenit! Te rog totusi sa ma stai si in pat, sa asculti ce a zis dr.!
Elefantul este superb! Imi place foarte mult, ca si celelalte jucarii!
JANINA, si eu am constatat ca nici pluoverele de anul trecut nu-mi mai vin, mi se ridica sub sani. Si eu port numai haine de gravida.
Mi-am cumparat aseara din Unirea o camasa de noapte pentru spital, cu nasturi in fata, bleu cu norisori. Este foarte frumoasa si era singura cu maneca lunga. Aveau si din astea speciale de gravide, dar eu am preferat asa. Capot nu am gasit, aveau doar cu maneca scurta, mai caut eu.
DANA, e foarte scumpa Oana in toate pozele! Ce-mi plac coditele pe care i le faci! Si tie ti se vede bine burtica!
Fetelor, eu as vrea sa merg la o nunta asa graviduta, mi-ar placea sa am amintire niste poze graviduta eleganta. E adevarat ca nu prea renteaza sa cumperi o rochie pe care sa n-o mai porti, dar eu zic ca e frumos.
Fug sa fac cumparaturi, va pupic!
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos