Mamici de ianuarie-februarie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
Maria28 spune:
Buna dimineata burtici ,noi am petrecut aseara pana tarziu si acum sunt cam chiauna de somn ,dar in rest a fost super .
Catalina ma bucur ca esti bine si tu si Biencuta ,frumoase jucarii si costumase ...setul pentru maternitate cu ursuleti ,e cumva si o paturica acolo ,trebuie sa vem asa ceva ,eu stiam doar de hainute si pampersi new born ..ziceti-mi si mie ce mai imi trebuie ca sunt in plop .
Tanti foarte amuzanta poveste ,daca ar fi sa il las pe al meu sa imi aduca lucruri pentru iesirea din spital ,cred ca o fusta scurta mini si o bluza foarte decoltata mi-ar alege ..si la cat il cunosc nu am incredere sa-l las singur sa aleaga nici pentru copil ,de asta incerc sa fac cumparaturi din timp .Oricum informatie e bine venita plus ca aduce si un strop de veselie ![]()
Fetelor vroiam sa va intreb daca e normal sa simt bebele foarte jos ,de 2 zile simt ca e in partea de jos a burtii si nu stiu cat de bine e ?In rest nu am dureri ,nici un semn ingrijorator .
19+
utocatalina spune:
Astery...pupici...te inteleg cu durerea de spate, ca eu nu mai puteam la serviciu, de la atita stat pe scaun ma durea coloana de imi venea sa ma tavalesc pe jos....cit priveste botezul ala mai mult de 1 ora nu o sa stau, dar intai sa vedem ce zice si nenea doctorul....Giova, jucariile le am mai de demult...nou este numai elefantul...dar astept sa primesc si altele...cit priveste hainele, m-am oprit din cumparat din cele de 1 luna, daca e sa mai iau ceva voi lua din cele de 3 luni, dar de magazinele alea scumpe tot nu ma apropi...apropo fetelor i-am luat saculet de dormit din Europa...350.000 si are si caciulita si botosei, in Cocor era 600.000 lei....mi l-a cumparat o prietena graviduta sapt. trecuta si mi-a zis ca sunt totusi multe lucruri dragute si pe acolo, daca ai rabdare sa cauti...eu nu pot acum, dar o sa tin minte pentru viitor...Daniela ce sa zic...si mie mi-era dor de voi, dar stateam cumintica in pat...imediat fug iar in pat....apropo de minge...e a sotului...dar cine stie, poate ca o va folosi si ea! Janina cind te mai duci la T? Cit priveste hainele, eu nu mai intru demult decit in haine de gravida, asa ca sunt mereu in nelipsitii blugi, dupa care trec la salopeta de blugi...a primit Dan un pulover de la parinti si l-am cofiscat! I-l dau inapoi dupa ce nasc!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
24+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Dana super vedeta de Oana si pozele la fel!!!
Janina eu am inceput sa iau maieurile lui Clau si ma gandesc chiar si la pulovere.El se bucura cand ma vede imbracata cu hainele lui.
Am 2 perechi de pantaloni de gravi si atat.
Dim. ma gandesc cu groaza ce mai iau pe mine.
Nici nu vreau sa-mi mai cumpar haine de gravi, ca pe urma ce fac cu ele?
Ma gandesc acum ce sa-mi iau frumos si modern pt. cununie?
Am gasit ceva fuste moderne, tre sa vad daca intru cu tot cu burta in ele si ceva bluzita sau o camasa petrecuta.
Dar numai sap.t viitoare voi cumpara, cat mai aproape de ziua cununieie sa nu ma trezesc ca nu ma mai incap.
Eu nu m-am ingrasat, cel putin nu se vede pe haine, dar burta asta e de vina!!!
Maria si eu il simt pe bebe jos, si dr. mi-a zis ca acolo tre sa fie, doar cand va mai creste il voi simti mai sus, ca nu va avea loc si se va intinde.
Asa ca nu-ti fa probleme ca e ok.
poze
gio
si bb Marco 25+
ralirali spune:
Dana, sunt super pozele. Mai, mai, dar voi ii lasati deja sa doarma impreuna
.
Cata, ma bucur tare ca te simti bine si tin pumnii ca controlul de sapta viitoare. Tu cam cate contractii aveai pe zi? Dar acum? Mai faci vreun tratament? Te intreb pentru ca si eu mai am contractii si tare ma tem cu ele.
Deea, operatia care am facut-o la Poplisano a fost suportata de CAS. Sincer, despre eco si consultatie nu stiu pentru ca eu am o asigurare speciala de la munca, un contract cu Centrul Medical Unirea si imi asigura gratuitate la multe clinici din tara (e un pachet de beneficii). Dar cel mai bine intrebi. Cat despre 3D la Ginemedica poate ne zice Maria azi mai multe detalii. Azi ma duc la acel magazin de gravidute pentru ca sunt disperata ca inca nu am gaist nimic pentru nunta (din cauza
). Daca nu gasesc nici acolo va trebui sa imi fac ceva pana sambata viitoare. Te astept pe messenger, eu sunt online.
Denisa, e ceva de la ticker, dar voi incerca sa il refac.
Bianca, ma bucur ca esti in clubul brasovencelor, poate organizam ne vedem cand vii pe acasa. Fetele din Brasov, noi nu facem o intalneala? O barfa mica, ceva?
Pupici pe burtici.
Ralu 26+
Poze cu familionul
Anastasia in burtel
Maria28 spune:
Gio ,merci de raspuns ..numai ca am devenit ingrijorata pentru ca zilele trecute parca nu il simteam asa de jos ca acum ,dar in principiu m-am linistit daca si tu la 24 sapt il simti jos ,eu credeam ca ar trebui sa se ridice la mine 
19+
Giova spune:
quote:
Originally posted by Maria28
Gio ,merci de raspuns ..numai ca am devenit ingrijorata pentru ca zilele trecute parca nu il simteam asa de jos ca acum ,dar in principiu m-am linistit daca si tu la 24 sapt il simti jos ,eu credeam ca ar trebui sa se ridice la mine
19+
http://community.webshots.com/user/maria2005116
Maria
Cateodata il simt ca loveste deasupra buricului cu mult, dar de cele mai multe ori sub buric.
asa ca, nu-ti mai fa probleme.
pozegio
si bb Marco 25+
Maria28 spune:
Ralu ,cu mare drag vin la intalneala
,pana acum suntem 4 brasovence 
Despre 3D la Ginemedica si eu am vazut acel anunt si am intrebat doctorita daca imi face si mie o echo la 20 sapt in 3 D ,a spus ca ei nu au asa ceva si nu stie de ce e scris acolo ,de Doopler nu am intrebat ,am sa mai pun niste intrebari azi cand merg ,dar raspuns am sa va dau mai pe seara sau maine dimineata ,ca daca tot ies in oras poate mai imi clatesc ochii cu cate ceva si se face tarziu ,cine stie
.
19+
dana_ene spune:
Mai, fetelor, si eu il simt pe bebe jos. Dar stiu ca trebuie sa fie deocamdata jos.
Mai ales in cazul tau, Maria, e firesc sa fie sub buric.
Ceea ce simt deasupra buricului sunt bietele intestine.
Oricum, vorba Beei, si mie mi se pare cam lasata burta mea.
Data viitoare o sa-l intreb pe doctor si o sa vad daca statul pe scaun atatea ore la birou nu sunt de rau augur. Fiindca daca e asa, atunci imi trag un medical si stau cuminte acasa.
Si asa Cosmin deja nu ma mai lasa sa fac nimic prin casa.
A vorbit cu soacra-mea sa ne faca de mancare... ha !... ca eu sa ma odihnesc cat mai mult.
A zis ca se ocupa el de curatenie de-acum inainte, fiindca eu trebuie sa ma protejez.
Daniela
(21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Maria28 spune:
Dana ,e super asa ,sa faca soacra de papa ..a mea a spus clar ca daca vrem ceva sa nu o sunam azi si sa spunem ca vrem nu stiu ce in 3 ore ,ca nu va face nimic ,la ea inainte cu o zi ,pai eu daca am pofta astazi ,sa astept pana a doua zi salivand ..hm si cu sotu e nasol ca vine numai dupa 6 seara acasa si tot eu trebuie sa fac prin casa vreau nu vreau .Dar daca e acasa nu ma lasa sa fac nimic ,e un dragut .Daca nu ne-am baza pe ei atunci pe cine ,ca soacrele sunt asa cum sunt nu toate sunt bune ,dar ma bucur ca a ta e altfel .Sa-i tie D-zeu naravu' si poate or sa ai urmeze si celelalte exemplu 
19+
dana_ene spune:
Ei, Maria, nu mi-o lauda asa... ca nu-i chiar de laudat.
Dar... las-o sa faca !
Eiiii, am eu niste ghimpi impotriva ei, dar imi convine ca a pus-o Cosmin sa ne ajute cu asta.
Imi place sa ma stiu alintata.
Si... scuza-ma ca am uitat... CASA DE PIATRA !!!!!!!!!
Azi eu o sa dispar in jurul pranzului de pe forum, fiindca ma duc sa o iau pe Oana de la cresa si voi sta dupa-amiaza cu ea acasa.
Tatal meu nu e disponibil. Parintii mei sunt azi la o inmormantare, mi-a murit un unchi.
Asa ca azi stau eu cu frunzulitza mea.
Abia astept sa ma duc s-o iau acasa.
Daniela
(21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006