Mamici de ianuarie-februarie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
utocatalina spune:
Am reusit sa pun pozele....pupici!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
24+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
asteryaro spune:
Buna dimineata!
Cata, ne bucuram ca esti bine! Sa te odihniesti cat mai mult, sa nu faci eforturi. La botezul acela... nu stiu, mai gandeste-te daca e bine sa mergi. Frumoasa canapeaua foc! Si elefantelul
.
Bianca, sanatate micutei Ayumi! Sa creasca mare!
Denisa, felicitari pentru testul luat! Esti o norocoasa!
Pe mine ma doare rau cand spatele (de la statul pe orice fel de scaun), cand mijlocul... toate noaptea ma foiesc si nu-mi gascesc locul, fatzai picioarele intr-una. Seara fac o gimnastica de relaxare a musculaturii spatelui si de incalzire, ma lasa durerile cateva minute si apoi o iau de la capat. Este destul de neplacut. Deh, oasele batrane si bolnave
.
Dana, azi merg din nou la magazin... deja m-am plicti de promisiunile lor.
Sa aveti o zi buna!
Kiki super-
22w
http://community.webshots.com/user/astery100
tanti spune:
buna fetelor
In legatura cu indemnizatia pt cresterea copilului pana la 2 ani, daca ramane vechea lege vom lua mai mult de 8 mil, deoarece salariu mediu pe economie creste in fiecare an ~1.5-2 mil(cel putin asa a fost un ultimi ani)
Pt ioana , in articolul din capital , pt concediul prenatal si postnatal , calculul se va face numai prin aplicarea procentului pt somaj de 1% asupra salariului brut, deci si in perioada de postantal si prenatal se va lua mai multi bani decat luam acum
22+
Giova spune:
Neatza!!!
Uite ca s-a descurcat Ursoaica!!!!Sau a fost moderatoarea? Cred ca da!!
Multumim Oana, ca ne ajuti atunci cand avem nevoie!!!
Cata ma bucur sa stiu ca esti mai bine!!!
Fetele de la fertilitate, indeosebi Mirona din Timisoara intreaba de tine.
Frumoasa canapeaua, si ce de jucarii!!!!
Eu nu i-am luat lui Marco.Dar trebuie sa incep cumparaturile.
Cu hainele m-am potolit, ca-i ia nasa lui o gramada si fetelor, ce preturi au!!! Am intrat ieri in Miniblu si mi-a aratat vanzatoarea un costumas, i-am zis ca-l am si cand am vazut pretul sa cad pe spate.
Nu e normala.
Ana_M nu mai fi trista si las-o mai incet cu munca.
Stiu ca si eu am plans in aug. cand a plecat sora mea in Italia, si acum cand ma gandesc plang.
E 4 ani diferenta intre noi, dar ne-am inteles si ne intelegem super.Si nu mi-e totuna, cand stiu ca noi am venit in Romania si stam super bine si pe ea am lasat-o acolo singura pe un salariu de.... fara bursa de studiu. Mi-e mila de ea, dar nu vrea sa vina acasa. Vrea sa termine faculta, si pe urma sa vada.
poze
gio
si bb Marco 25+
dana_ene spune:
Catalina 

! Ma bucur ca ne-ai dat de veste si ca sunteti bine, fetelor !
Super canapeaua si jucarelele
! (Imi place ca i-ati pregatit si minge
)
Asteryaro, astept si eu vestea cea buna (cu pantalonii).
Durerile de spate, din pacate, se vor amplifica pe masura cresterii sarcinii.
Bianca, astept in continuare vesti despre Ayumi, minunea mica.
Ma bucur ca sunt numai vesti bune si ma rog sa fie asa mereu
.
Daniela
(21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
tanti spune:
fetelor la listuta care ne-a dat-o giova sa nu uitam si de imbracamintea de iesit din spital, am citit un mesaj de la mamici de noiembrie si care m-a amuzat foarte mult , de aceea il redau aici
Eu am alta idee practica despre tinuta lauzei la iesirea din maternitate. Dat fiind ca nu faci o parada pe Champs Elisees (sau cum s-o scrie) ci doar prin holul si curtea spitalului pana la masina, sunt foaaarte bune hainele in care te-ai internat! Burta nu scade cine stie ce in cele 2-3 zile, uterul e inca mare. Hainele de gravi iti sunt super bune. Asa ca: la internare te pune sa te schimbi in tinuta de spital = camasa + halat + slapi - chiloti. Da semnul ala era minus. Asa ca bine mersi strangi tot ce dai jos de pe tine intr-o punga si ii spui sotului: noa, astea mi le aduci la externare. Sau fara noa daca nu esti ardeleanca.
Eu asa am aplicat si a fost successful toata treaba. O "colega" de nascut si de externat i-a zis sotului un mesaj absolut indescifrabil pentru tagma masculina: "adu-mi niste haine pt externare".
Cand ne imbracam, nu stia daca sa se streseze sau sa rada, noi celelalte radeam in hohote, ne-a prins bine la depresia postnatala pe care o aveam.
Tipu' adusese niste ciorapi (dres, strampi) rupti, cu firul dus "Am luat dintr-o punga...", un pulover cu nasturi cam scamosat si labartat (ea zicea ca pe ala nu-l mai purta) si o rochie, tot tricotata, de data asta OK, dar super-mulata care scotea in evidenta uterul inca ne-retras al tipei. Si tipa era una relativ simandicoasa si cocheta.
Asa ca arata "beton" in tot echipamentul. Dar sotul avea o moaca nevinovata zicand "Am luat si eu niste haine, sa se potriveasca unele cu altele!" incat nu s-a putut supara pe el.
dana_ene spune:
Tanti
informatia.
Asa este!
Eu am iesit din maternitate la externare in halat si papuci.
Halatul l-am imbracat peste camasa cu care am stat in spital.
Totusi, tinand cont ca noi vom naste iarna, probabil ca cel mai util ar fi sa ne aduca paltoanele si incaltarile pe care le-am avut pe perioada de graviditate.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
Giova spune:
Super faza Tanti!!!
Am ras in hohote!!!
Asta e bine de precizat sotilor, ca cine stie ce ne aduc, si daca pt. bebe o rezolvam noi, pt. noi.....
Eu am luat prima lista, pe urma au mai aparut si altele.Vedeti si voi, improvizam dupa caz. Imi zicea o prietena ca nu pot face dus, unde voi naste, ca sunt conditii groaznice.
Asa ca ea-mi recomanda sa ma spal in salon., la chiuveta. Atunci elimin dush gelul si alte chestii.
Trebuie sa ma gandesc cum sa salvez lista sa apara pe prima pag. a fiecarui cap.
Asa o vom avea acolo.
poze
gio
si bb Marco 25+
J G spune:
Neatza!
Cata, bine ai venit! ma bucur ca te simt bine si ca totul e ok cu Bianca! sa stii ca te inteleg ca nu poti sa stai in pat, si eu ma fatai de colo pana colo seara dupa care imi amintesc ca ar trebui sa stau intinsa, ma asez in pat 5 min dupa care ma scol!!
Fetelor va anunt ca NU MAI AM CU CE SA MA IMBRAC!! Probabil va vine sa radeti, dar e dramatic. Si nu gasesc nimic de cumparat! Nici pantofi (ca am numai cu toc) nici haine! Ce ma fac?? In fiecare dimineata ma apuca plansul de nervi, in fata sifonierului! 
Fetelor care nu ati mai scris de mult, mai dati un semn de viata!
J 22fix
dana_ene spune:
Janina... cunosc problema... fir-ar sa fie !
Am pus poze noi in album:
Octombrie 2005
Oana si Luca la ziua lui
Ce parere aveti de artista de fii-mea ?
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA