Mamici de ianuarie-februarie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 2
Denisam spune:
Ursoaica sau Dana, mai deschizi tu un capitol nou te rugam frumos!
Denisa
23+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa daca aveau si nemtii filmele netitrate in limba lor
m-as fi uitat cu placere si la programele lor
Plus de asta noi in Ro avem canale mult mai variate si mai bune decat au nemtii( le includ si pe cele straine, national geographic, animal planet, discovery, etc. )Aici la nemti nu prea am ce sa vad
Ai grija cu efortul care l-ai facut intr-o singura zi, cam mult pt. o gravidutza
Eu stiam ca nu avem voie sa facem masaj,mai intreaba sa fii sigura inainte de a te duce sa il faci
pupici
24+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Ralirali- la Anastasia in burtel nu e nimic!asa e pt moment si o sa pui tu poze?
Denisa
23+
Emma Andreea
BEBIK
Denisam spune:
Monica, de ce nua vem voie la masaj, doctoru' mi-a zis sa merg, pt ca te pun pe niste perne speciale si nu afecteaza statul pe burtica.
AM inteles cu canalale, dar mie mi s e par mai educative si mai bune alea de pe satelit, desi la anul ma bate gandu sa imi punsi eu ProTV si Antena1 de la romansi.
Denisa
23+
Emma Andreea
BEBIK
maraki spune:
Denisa asa am citit eu la gravidutze dar nu mai tin minte daca la noi sau la alte fete
( in privinta masajului spun )
te pup,vb maine

24+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
T_Ioana spune:
Buna burtici dragi, am o rugaminte la voi: Cititi cand aveti timp si chef urmatorul articol si spuneti-va parerea, ce ati inteles voi din el, ca pe mine recunosc ca m-a bagat binisor in ceata:
www.capital.ro/index.php?arhiva=1&a=21547&ss=all%7Call%7C1-8-2005%7C3-10-2005%7C1%7C1%7Cindemnizatie&p=2" target="_blank">articol Capital
va pupic mult mult de tot
Ioana
si
28+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ana_m spune:
Hola burticute,
Ayumi, felictari pt fetita !!! Sa iti creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea. Ma bucur ca si tu te simti bine.
Alina 80 , La multi ani !!!!
Denisam felicitari pt test ! Ce mai conteaza otnd iti dau rezultatele , daca tu ai stiut totul ?
Luna Noua am citit articolul si am ramas impresionata. Oare chiar poate fii adevarat ?
Eu azi am fost destul de trista. Fratele meu a fost aici la mine in vacanta , din pacate a venit si vremea sa se intoarca in tara si ieri a plecat. De 2 zile plang intruna, nu ma pot abtine. Intotdeauna ne-am inteles bine, am impartit secrete si mi-a fost asa de bine sa il stiu aici langa mine. N-am chef de nimic. Azi m-am mai pus ca o cretina sa fac cumparaturi si am carat vreo 8 kg , am venit acasa si in loc sa ma odihnesc umpic, m-am pus sa fa mancarea, sa fac curat in toata casa, rufe in masina, si ghici cine moare acum de spate ? Am niste junghiuri groaznice .
Va las acum ca sunt tare pesimista , sper ca maine sa fiu cu moralul mai sus. Somn usor la toate !
AYUMI spune:
Ursoaica,iti multumesc.La Ayumi mai merg diseara sa ii duc laptic;ieri nu am putut merge.
Ralirali,pot face si eu parte din "clubul brasovencelor" pentru ca sunt din Rasnov.
Ana,iti multumesc.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
LunaNoua spune:
Neatza burtici
"Cine se scoala de dimineata, departe ajunge" Ia sa vedem daca se adevereste, ca inca nu am vazut zorile. Poate ajung si eu totusi la somnic inapoi, asta ar fi cel mai bine. Intre timp, pana vine mos Ene din nou, mai facem o compunere![]()
Ralu, la Polisano in Sb consultatiile sunt suportate de CAS? De CAS ala care il platim in fiecare luna la munca? Ori, poate e vre-o asigurare in plus care il acopera? Ar fi pentru prima oara cand ar folosi si CAS-ul ala la ceva. As fi si eu fff interesata sa merg la Sb in conditiile astea. Parca Maria zicea ca ce au aici la Ginemedica nu e 3D. Eu nu stiu ce e, caci inca nu mi-a ajuns randul la programare. Asa au afisat acolo: eco morfologica, 3D si Dopler.
Laura Ioana, nu exista inca Clinica Aqua Materna, daca de ea intrebi, si dupa parerea mea nici nu va exista prea curand. Cat despre nastere in apa, se face la spitalul orasenesc Rupea, insa nu stiu inca in ce conditii. Mi-am intrebat doctorul despre asta, dar nu mi-a dat detalii, a zis ca e prea devreme. Daca vrei mai multe info, mai intreaba-ma mai incolo. Poate o sa am si eu mai multe :)
Maraki, bine macar ca dormi
Eu nici asta nu mai fac. Mi-a zis nenea dr sa dorm doar pe stanga, si eu fetita cuminte, am ascultat. Si acum ma doare soldul si umarul stang si gatul pe partea stanga. Ce mai, am anchilozat de tot pe stanga. Si uite asa, nici nu mai dorm. Azi m-am pus la somnic la 1 noaptea .. si la 4 juma, gata somnul. De atunci stau si va lecturez, caci azi nu am apucat. Am fost la scoala. Deh, mamica Deea e scoleritza
Merge la scoala sa coloreze 
Ralu, poate reusim sa vb pe mess, si atunci iti dau un cont de ftp pe care poti sa pui. Cred ca asta ar fi singura solitie, caci e enoooooorm de mare
Multu
Ah, si mi-am amintit. Am tras azi o tura prin oras (Bv). S-a deschis un magazin pt gravidute. Hainutele de acolo sunt superbe. Preturile ... pe masura
Cel mai mic pret 1 500 000 (compleu cu pantaloni si sarafan scurt) Totusi, daca as fi avut bani la mine, mi-as fi luat ceva. Nu ma abtineam. Pentru fetele din Bv interesate, magazinul este pe Republicii, pe partea stanga cum mergi spre Piata Sfatului, cam in dreptul strazii Sf. Ioan.
Ana, eu stiu daca e adevarat? Cred ca stiu aia cu analizele de ADN mai bine
O sa iti confirm daca e adevarat cand o sa-mi zica bebelina mea ce mai scrie pe forum, cand eu nu o sa am vreme sa va citesc 
Pupici, Deea 22+ insomniaca
utocatalina spune:
Neata fetelor
...in sfirsit, dupa o sapt. de absenta, pot sa iau legatura cu voi
.....incep prin a va multumi ca a-ti fost alaturi de mine...a contat foarte mult, mai ales ca eu de fire sunt foarte zvapaiata si repaosul la pat este cam greu de suportat, noroc cu Dan care a venit mereu devreme de la serviciu sa fie alaturi de noi si ne-a facut toate poftele
...noi suntem bine...vad ca s-au mai rarit contractiile, si astept cu nerabdare controlul de vineri...Bianca este activa, burtik creste, dar eu nu am depasit 12 kg luate...vad ca de 3 sapt. greutatea a ramas aceiasi...in rest noutati nu am, am iesit din casa vineri si simbata, in rest am stat in pat si m-au vizitat prietenele...
Ayumi am ramas paf cind mi-a zis Alina ca a venit pe lume Ayumi micuta
...felicitari din suflet...ma bucur mult pentru tine...sa fiti sanatoase!
Ii multumesc Alinei ca v-a transmis vestile despre mine...pupa mama pe ea cu Ayan cu tot!
Peste 2 sapt...pe 15 trebuie sa merg la un botez...trebuie sa vad pe unde scot camasa cu ce ma imbrac...o sa apelez la sora mea care este durdulie si sper sa gasesc ceva sa-mi vina, ca de cumparat nu-mi iau!
O sa incerc sa pun in album la "lucruri Bia", canapeaua din camera ei si elefantul portocaliu pe care l-a primit acum 2 zile de la socrii! Sper sa reusesc!
Va pup si o sa intru nitel mai tirziu...sper sa mearga netul!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
24+
Sa nu depunem armele si vom reusi!