Mamici de ianuarie-februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Maria, Casa de piatra! Si nu-ti fa inca probleme cu bebelul ca e inca jos. La varsta asta de sarcina e foarte normal. Eu imi tot fac probleme ca burta mea e jos in general, cred ca si din cauza placentei. Dar fetitza mea, da sanatos si "la ficatzi" in ultima perioada.
Dana, petrecere frumoasa cu frunzulita ta azi. Si la voi e asa frumos ca la Bucuresti? Aici e o vreme minunata de plimbare!
Janina, singurul loc unde am vazut pantaloni negrii de gravida ok (adica decenti), i-am incercat (pt cununie in august), dar eu ma cam feream de pantaloni, era in Sir, la parter undeva, cam la 1 milion. DE sacouri, nu stiu ce sa spun, ca nu m-am uitat pe nicaieri.
GIova, multa bafta la cumparaturi! Cand am facut cununia eram in 22+, dar crede-ma ca lucruri moderne si dragutze nici gand! Eram in panica! Totul era frumos, pana la sani si burta! Ma incapeau peste cele spus mai sus, doar niste marimi imense! Dar ce sa fac, daca mai aveam si umeri ingushti si aratam ca adunata de pe drumuri! La mine singura salvare a fost o rochie de gravide (cu snur la spate), nu foarte de ocazie, dar nici n-am intentionat sa fie asha! Asa ca, rabdare multa si rezultatul va fi pe masura!.
Catalina, daca esti la PC inseamna ca nu esti in pat! Ai grija de tine si de Bianca!

In rest evident ca am uitat tot ce mai voiam sa zic. Ieri am avut o zi minunata, in care am alergat in tot orasul cu sotul sa vedem mobile de bucatarie si multe altele (a fost si el liber cu fetele intr-o zii! ). Si cu ocazia asta am vazut si lucrusoare pentru fetitza (patutz, comoda, saltea), pe care cu toate superstitiile le vom lua in Nov. In disperare de cauza am vrut sa ajungem si in Europa sa vedem ceva bumbacarii pentru spital (chiloti uriasi si pijamale cu nasturi in fata), dar pentru moment nu ne-am incumetat (urmeaza!). Asa ca am mers ieri pe jos ca o eroina! Sotzul meu a remarcat ca desi merg cu viteza melcului turbat, tot e mai bine ca in primele luni cand nu puteam merge deloc fiindca paleam ca o frunza! E tare distractiv sa te vezi ca o minge rotunda care se rostogoleste! Ce ma supara pe mine? Durerile dintre picioare si arsurile, daca nu pomenesc nimic de , care e un cosmar. Aaaa si faptul ca mai nou peste noapte iar deviez de la pozitia regulamentara (pe partea stanga) si ma trezesc lafaita ca o placinta pe spate!

Bee 27+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Salut fetele!
Si eu am de mers la o nuntain 15 oct. Mi-am facut o camasuta din satin negru cu auriu si a iesit chiar draguta. Mai aveam eu niste pantaloni negri, cu fermoar, carora le-am pus 2 fermoare si pe lateral si speram sa merg cu ei dar acum o saptamana, la inmormantarea strabunicii lui Cristi, am constatat ca nici o sansa sa ma incapa, adica de incaput ma incap ei dar nu stau pe mine ca sunt cu talie joasa. Ma gandesc sa-mi fac o fusta tot din satin negru, larga si pe bie (cred ca asa se scrie) si pe lateral sa adaug 2 V-uri (habar n-am cum se numesc, clini?) din material elastic, pe care sa-l scot dupa ce nasc si sa am o fusta de ocazie....Doamne ce fraze stiu eu sa construiesc!
Dana e atat de dulce Oana ta, de asta vreau eu si o fetituca!

Ioana si 28+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bee, multumesc pentru pont, o sa merg astazi in Sir ca e foarte aproape de casa.
Azi nu am nici un chef de munca!!

J 22fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dana,Dana, si eu am o masuta din aia de sticla cum am vazut la tine...aia pe care ai pus globul pamantesc! Da a mea e demontata, are 4 picioare si nicisaracia nu stie cum se face. Nu am elementele de prindere. Am stat intr-o seara cu al meu si ne-am chiorat vreo juma de ora da tot nu stiu ce sistem de montare are si ce elemente metalice ar trebui sa cumpar....

Ioana si 28+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Vergeturi? Cum mai stati cu ele? Ca eu una am pierdut batalia cu ele. Cel putin pe sani sapa de zor. IN rest nici urma (si ma uit cu atentie!).Asta este. SI restul "placerilor" sarcinii? Cine se mai lauda? IN curand cred ca o sa trecem la statistici, cate dintre noi se plang de cate un anumit tip de discomfort.
Hai ca am luat-o razna! .

Bee 27+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bee, vine hormomuldupa tine . Ce e drept am si eu zile in care ma iau necazurile si parac totul este pe dos. La mine cel mai grav e ca sunt o fitzoasa de nedescris si nu am rabdare cu nimeni si nimic.
Ioana, ai mai aflat ceva cu legea aia pentru CIC? Pe mine m-a bagat si mai rau in ceata articolul dat de tine.. la rabdarea mea de a citi si la matematica mea sunt pe langa total.

Ralu 26+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Fetelor care ma puteti ajuta ?
Cum sunt contractiile ? Ca eu de vreo 3 ore , am niste senzatii tare ciudate. Am niste intepaturi jos foarte jos, si din cand in cand , parca mi se face ceva tot acolo jos un pietroi (da nu burta, ci ceva in interior).
Am crezut ca bebelina se face ghem da de cateva ore ?
Si am fost la baie la pipi de nu stiu cate ori. Acum vin de la doctorita de familie, mi-a facut o proba de urina si zicea ca nu am infectie urinara. Sa stau in pat linistita , si daca ma apuca mai tare sa ma duc la spital.
Astept un raspuns daca stiti sa ma luminati careva, please. M aduc in pat acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello gravidutze,

Ana eu cand aveam contractii simteam ca se intareste burta in intregime, de multe ori durea dar nu simteam intepaturi.Stai in pat daca nu ai ce sa iei, daca tot continua asa sa te tina, mai bine de duci la dr. sa iti dea niste calmante gen no-spa sau scobutil!

24+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Ana, nu stiu in Spania care o fi echivalentul No-Spa-ului. Daca ai putea lua asha ceva, poate te-ar ajuta daca ai contractii! M-am uitat acum pe blisterul meu si substanta activa ar fi "drotaverine HCl", poate te ajuta cineva la farmacie. SI cred ca important e sa te linisteti sa stai intinsa pe partea stanga, poate cedeaza durerile. Si sa stii ca se poate sa faci pipi des si din cauza pozitiei copilului. Daca sta foarte jos, se sprijina cu capul de vezica ta, ceea ce duce la senzatii foarte neplacute, inclusiv durere. Oricum daca nu te linisteti curand, nu mai sta asa, ci fugi la spital. Ai grija (si alea 8 kg pe care le-ai carat nu sunt chiar putine!)!

Bee 27+
si FEtitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pana acum m-a ferit D-zeu de vergeturi. si cu crema ma dau asa cand imi amintesc de ea.
Acum ma bucur ca am avut aripioarele- grasimile laterale ca uite nu am vergeturi si inca poate sa mai creasca burta, ca mai are de unde.
Bee am vazut niste fuste misto, unele din material elastic, altele cu banda sus, care se intinde. Acum nu le-am probat sa vad daca-mi vin, dar bine-ar fi, ca de nu.....salopeta de blugi la cununie.ha-ha-ha.
Ana chiar asa, stai in pat si daca continua du-te la un dr.
Ai cam exagerat cu caratul si cu curatenia si uite acum te doare burtica.

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput