Bebelusi de iulie-august 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
Giana spune:
Salutare dragi maimici si scumpi bebici! In sfarsit,de azi am si eu internet acasa.Am de citit o gramada...dar promit sa recuperez.
La multi ani,Anis! Sa fi sanatoasa,fericita si sa te bucuri de bebelina ta dulce!
Irina,si eu ii curat limbuta lu' bebe tot cu degetul dar infaurat intr-o compresa sterila pe care pun un amestec de glicerina boraxata si nistatin prescris de medic si preparat in farmacie.Se curata imediat si fac asta cam de doua ori pe saptamana.Nu e nevoie mai des.
De vre-o doua seri avem si noi probleme cu somnul.Nu adoarme decat dupa ora 1 si e foarte bazait.Daca il las in patut plange...de fapt urla nu plange Si numai la mine se potoleste.Degeaba incearca tati sa-l impace ca nimik! Nu inteleg de ce.Nu pare sa aibe colici.Nu prea se screme,nu se inroseste la feta...ce sa fie oare?In cele din urma adoarme in brate si nu se mai trezeste decat dimineata.Chestia este ca nu face asa decat de pe la 23 la 1.Ziua doarme foarte bine,se trezeste la 3-4 ore.
Vreau sa va cer parerea in legatura cu diversificarea.Mie d-na doctor mi-a spus sa ii dau cate o lingurita de suc de morcov in 50 ml de ceai timp de 3 zile;dupa care pun 2 lingurite-3 zile....si tot asa pana ajung la 6.Peste ceiut,cele 6 lingurite de suc de morcov,mai adaug o lingurita de suc de mar tot asa cate 3 zile pana ajung la 6,dupa care fac la fel si cu suc de purtocala.Pana ajung eu la sfarsit o sa fim in noiembrie.
Mai face cineva asa?Mentionez ca Dani papa numai san!A acceptat bine sucul de morcov nefacand diaree sau altceva.
Va pup si astept raspunsuri de la voi!
Giana si Daniel
POZE CU NOI
http://photos.yahoo.com/gianadedu
anis spune:
Si eu tot de botez vreau sa va intreb.
Ce acte va trebuie la biserica? certificatul de nastere al copilului?
Siteuri fdragutze straine stii cu invitatii etc..ce am gasit aici in ro, nu mi-au placut..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
Spuneti-mi si mie va rog ce pot lua contra racelii? Cred ca ma paste una.ma ustura nasul,stranut foarte des... mi-e teama sa nu ia si bebe.Ce am voie sa iau daca alaptez?
Giana
KULTA spune:
quote:
Originally posted by Giana
Spuneti-mi si mie va rog ce pot lua contra racelii? Cred ca ma paste una.ma ustura nasul,stranut foarte des... mi-e teama sa nu ia si bebe.Ce am voie sa iau daca alaptez?
Giana
Se pare ca si eu am aceeasi problema. Ma ustura si in git, ma doare capul si spatele.Deocamdata iau Paracetamol si miine merg la doctor.
As fi si eu interesata de alte pareri.
Sanatate multa
mamini spune:
la raceala e voie paracetamol, ceaiuri calde cu multa lamiie, suc de portocale, bomboane mentolate pt git. stiu ca unele dintre voi nu maninca fructe si nu beau sucuri, atunci numai ceai cald si paracetamol(nu mai mult de 2 pastile de 500mg intr-o priza, max 3 prize pe zi). va doresc sanatate.
M
mamini spune:
Ioana, pe alea le-am vazut si eu, ma gindeam la invitatii si fatza, nu de text, ca la text mai improvizez, ca de gura sunt buna
Kulta, eu nu as face acasa cheful asta din Finlanda, desi pot s-o leg si cu nebunia de casa noua fiindca e deranj si obosim cu totii, dar ma mai gindesc, sa vad cum ma incadrez in buget .deocamdata chiar nu am idee cit costa botezul in Ro, 20-25-50 de euro pe tacim? nu vreau sa fie ca la nunta sau ca la Revelion, dar sa fie de toate si cu gust, intr-un local bun.
am fost la plimbare cu Veve si de o juma de ora de cind am venit tipa la jucarele. ma duc sa o iau in brate sa o impac.
M
corbioana spune:
Mamini am inteles, am crezut ca vrei sa le faci personalizate ca mine si ca ai nevoie numai de text. Uite aici unele care sunt dragute http://www.invitatii.ro/botez2.shtml Eu am dat in jur de 20 de euro pe meniu, poate sa fie sa zic 25 euro dar mai mult nu ar tre sa dai zau ca nu merita si in banii astia eu am avut 3 feluri dar nu genul ala tipic de nunta ci mai fin asa daca te interseaza iti pot insira Am avut in jur de 30 pers. Dar fara bautura. E mai ieftin s-o iei tu.
Acum am picat si noi de la plimbarica, la dus nani, la intors ne-am ridicat putin si am admirat peisajele urbane. si fara suzeta!!!! Heheheh!!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Monica-Elena spune:
Corbuioana eu o sa ii dau lui Mihnea de joi fier hausman incep cu o picatura pana ajung la 6 pic/zi si ii voi da pana la un an. La majoritatea copiilor care mananca la san le trebuie fier nu te speria. La cei cu formula e altceva ca are laptele praf.
Mamini noi care am facut botezul la Sinaia am iesit f bine si cu meniul si cu cazarea. Adica am inchiriat un hotel cu 20 de camere si jos in restaurant a fost petrecerea.Adica cazare si masa ne-a costat 1500 euro. Meniul a fost in jur de 600.000 lei fara bauturi tort, fructe si a fost destul de bogat ptr ca s-a stat toata noaptea. A fost aperitiv haiducesc(adica traditional din porc), clatite calde cu piept de pui,pastrav la gratar cu cartofi natur, sarmalute in foi de varza cu mamaliguta, friptura de porc cu 2 mici si cartofi prajiti si salata, tort, inghetata si fructe. Ca bauturi am cumparat noi wisichi, campari si martini ptr doamne, bere si vin alb. Oricum am iesit mai ieftin ca in Bucuresti. Noi am avut invitati din mai multe colturi ale tarii si trebuia sa ii cazez oricum si la Bucuresti asa ca am preferat Sinaia. Daca imi mai aduc aminte de ceva mai intru.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
mamini spune:
Ioana, multumesc, voiam sa stiu ca idee, fiindca trebuie sa imi fac si eu niste socoteli. oricum va trebui sa imi pun sora, tatal, cumnata sa mearga pe la restaurante sa intrebe ce ofera si la ce pret- va fi putin aiurea, fiindca il vom face ori pe 18 dec- si atunci unii tin post sau pe 25- si atunci nu stiu cine o sa vina. ar mai fi varianta sa o facem de ziua ei( si a ta!) de nume, pe 7 ianuarie...habar nu am. oricum, pina cind le dau de lucru cu colindatul, trebuie sa am si eu "lectiile" facute sa stiu cit ma tin "muschii".
in functie de cind facem botezul, poate fac invitatiile la Pitesti- si de nunta am avut unele f frumoase si f simple, gen carte postala, alb-negru, dar a fost design special pt mine de la niste tipi de la arte. nu mai stiu pe unde mai sunt, faceau numai pe comanda, modele unicat, unele pictate chiar de mina...
M