Bebelusi de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Monica-Elena super meniu si mie mi se pare ca ati iesit excelent, mai ales ca a fost si cazarea...si eu cred ca la Pitesti va costa mai putin decit in Bucuresti, dar nu stiu daca asa bine ca la voi. oricum, la 50-60 de persoane cred ca 1500 cu bauturi si dulce ajung. m-am mai linistit, ca ma gindeam la mai mult. aici cu 1000 inchiriez un spatiu de 30 de persoane si servesc gustari , tort, bauturi gen bufet, dar nu cine stie ce, si muzica noastra. si ma gindeam ca un botez cu meniu ca lumea,la restaurant, cu muzica, la dublu nr de persoane va fi mult mai mult- fiindca mie mi se pare ca in ultima vreme in Ro incepe sa fie f scump, unele chestii costa ca aici sau mai mult. multumesc de informatii. cred ca la voi a fost f frumos.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini e normal sa-ti faci socotelile ca sa stii ce te asteaota in tara, dar uite ca o sa-ti faci o idee in mare cu ce-ti scriem noi pe aici. Eu zic ca un meniu de 500 - 600 mi o scoti la capat. Noi am avut unul de 500: aperitiv cald cu briose cu ciuperci, brazan, carne si masline, rulou cu carne ca un soi de clatita, snitel umplut cu cascaval, rosie, felul doi: pastrav cu sos de usturoi sau sos picant de rosii +mamaliguta, felul 3: gratar de porc cu cartofi taranesto si salata de ardei copti. De la ei am mai avut 2 cafele in banii astia. Restul am cumparat noi bautura: gin, cognac, lichior de cafea, vin alb si rosu, bere, sucuri + parjiuri, alune, saleuri si un tort frumos si buuuuuuuuuuun! Cat despre invitatii o sa gasesti acolo frumoase si simple si nu dai mai mult de 30.000 lei pe una.
Monica si mie o sa-mi dea tot fier haussman am inteles sa ia Andrei inca nu stim cat tre sa ne ducem dupa reteta. Problema mea era ca are hemoglobina mica, 10,98% si de asta ma ingrijorasem. El acum nu mai mananca formula decat un bibe pe zi. Sa speram ca VA FI OK.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mamini 1500 euro a fost cazarea si restaurantul iar pe bauturi, tort si fructe am mai dat 500 euro. De frumos a fost f frumos. restaurantul a fost f cochet iar muzica am avut la calculator cu DJ.Botezul a fost sambata si deci am platit doar o noapte de cazare ca era culmea sa le platesc tot week-endul .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da uitasem si cafea am luat tot noi ca sa fie la discretie.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Monica, eu cred ca a fost frumos la voi, mai ales ca a fost si la munte si toata noaptea...probabil ca invitatii vostri vor tine minte si vor pomeni botezul lui Mihnea...mi-ar place si mie asa si mi se pare ca pt ce ati facut, cu 75 de oameni,in Sinaia, a fost f bun pretul.
Ioana si la voi suna f bine meniul, acum stiu nu numai la ce pret sa ma astept, dar stiu si ce pretentii sa am la meniu.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini de acum nu ramane decat sa faci liste si listute si sa propui meniul, ca si tu le ai tare cu gastronomia ;)

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Ioana, daca as fi acasa sa umblu eu si sa ma interesez, sa discut, sa negociez, ar fi misto. dar asa, il pun pe tata sa intrebe pe la restaurante ce meniuri propun ei si la ce pret, ca nu vreau sa il alerg prea mult. daca il facem pe 18 decembrie si eu ajung pe 16 seara, ar fi culmea sa mai am si nu stiu ce pretentii...am incredere ca ce aranjeaza el si soru-mea o sa fie ok. o sa le spun lor cam ce as vrea si vedem si ce se poate si gata. bine ca ajunge mama cu 2 saptamini inaintea mea sa faca prajiturile si sa puna la punct detaliile cu preotul si chestii la care tata nu se pricepe.
dar eu eram aeriana si nunta noastra a fost acum 9 ani, iar pe aia au facut-o socrelii...oricum, multumita voua ma mai dezmeticesc si eu pe ce lume sunt si am mai citit si pe forum la botezuri ca trebuie cruciulite, dar de astea se va ocupa sora-mea, ca e nasica...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

buna fetelor....nici nu se vede ca aveti bb-ei asa harnice sunteti la scris (ori aveti bb f. cuminti....ori?!)

am vazut ca discutati de plansul inaintea somnului. exista asa ceva? va intreb fiindca de cam o saptamana buna ma confrunt si eu cu asa ceva....de fapt cu urlete disperate....si azi fiind iara de groaza....ma gandeam sa nu fi facut cumva hernie inpartea stanga (in dreapta a facut si a fost op), caci asa urla si cand ii iesea hernia afara si il durea
dar daca si la voi se intampla inseamna ca nu e hernia

niko al meu......isi incepe programul de "vocalize" pe la 6 si tine pana pe la 7.30....nu in contiinuu...dar e de rau....si nu care cumva sa ma misc de langa el ca o luam de la inceput...si il linisteste putin cand imi pun obrazul pe nasucul lui....el isi infinge unghiutele in obraz si in urechea mea....dar uneori nici asta nu ajuta....
apoi cand reuseste sa adorama, doarme pana pe la 11.30, pama , doarme iar pana la 3.30 - 4, cand iar papa si pe la 5.30 ii iau durerie de burta.....si in somn se screme, incoredeaza....si apoi isi incepe din 2 in 2 ore sau 2 in 3 progrsmul de papa....dimineata am obs. ca atunci cand incepe sa aiba dreri de burtica....daca il pun pe burta sa doarma...doarme f. linistit pana la 7 dimineata, cand iar il ia foamea
in seara asta...tot asa am rezolvat situatia.....desi nu pare ca il doare burta....urla din toti plamanii .... pana isi face planul....dar l-am pus pe burta, cand am ajuns la disperare si nu mai stiam ce sa ii fac, a mai marait putin.....si apoi a adormit....acum inca doarme.....asa ca ma duc si eu sa dorm...

stiti cumva cand inceteaza acest "program de voclize"?....si ca o curiozitate.....daca peste zi adoarme singur.....de ce e inaintea somnului asa de rau/greu sa adoarma si doar cu mine?

va doresc o noapte usoara

peca si Niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

hei....am uitata sa va spun....va invit sa ne vedeti pozele...ca am pus poze noi....cand suntem bine dispusi si zambareti(4.10.2005)
si cred ca o sa fac un set si cand urlam sa se vada cand e mai mare ce urat ii sta (daca ar ajuta macar la ceva )

peca si Niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!
Vad ca vorbiti de botez. Duminica crestinam si noi piticul. Sper sa fie vreme buna.

Tudor si-a descoperit manutele! De fapt mana dreapta. Se uita la ea cu interes si apoi si-o apropie de fata, deschide gura, dar... nimereste nasul! E foarte haios!
Nu mai accepta suzeta de vreo 2 saptamani. Ziua nu doarme, iar noaptea adoarme abia la 11, oricat as insista eu. Si se mai trezeste la 5 si apoi la 7.30-8.

Simona, multumesc de aprecieri. Am nascut la Municipal.

Pupici la bebici si mamici!

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput