mamici de mai-iunie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
july_g spune:
Hello, Fetite dragute!Se pare ca sunt printre putinele care nu sufera de greturi.Sper sa nu ma invidiati prea tare. azi ma duc si eu pt. prima data la gineco.Tineti-mi pumnii sa nu cad pe partea cealalta a mesei!Desi am o varsta nu prea m-am prezentat pe la medicul ginecolog. Daca n-am avut probleme!!!!!!!! Drept urmare mi-e groaza sa nu urc pe o parte a mesei si sa cad pe cealalta!
. Nu radeti, ca e o problema mare pentru mine!
Aseara, am constatat cu groaza ca pantalonii care falfaiau pe mine, ma strang acum!Nu ma mai ajung!Parca vad ca sunt doi!!!!!!!!!!!!!!!
Va pup. Iulia
9+(7+)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
shoricutza spune:
july_g bafta la control si nu te speria ca dupa cate stiu eu acum se face numai ecografie, nimic altceva. Eu oricum nu as lasa pe nimeni sa-mi palpeze pe acolo acuma .... Hai pupici si sa ne povestesti diseara ce-ai facut.
5+
camelia.t spune:
Buna fetelor,....nu am mai scris demult pe forum (ocupata tare cu serviciul).Si daca tot am revenit...vin cu vesti noi....o sa am si eu bb nr.2.
Am vazut listuta, e deja destul de lunga.Daca se poate mai adaugati o mamica! UM : 24.08.2005, nu am calculat DPN, dar cred ca la inceputul lui Iunie.
Sarcina usoara pentru toate!!!!!
Ne mai "auzim" !
adela si piticu' fineas n.28.10.2001
Baietelu' lui mami
aici
andra2005 spune:
July g bafta la control si sa ne spui diseara si noua cum a fost.
Camelia t bine ai venit printre noi.
megbeng spune:
shoricutzo, primul bebe ce RH are? tu ai facut dupa prima nastere, imediat, un vaccin?
july , am ras copios de postul tau..cum sa cazi de partea cealalta a mesei?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
6+
pozne de-ale mele
july_g spune:
Bun venit printre noi, CamaliaT!
Nu rade Megbeng, daca ai sti cat de "mititica" sunt ti-a da seama de ce imi e teama. Tatal meu a cam uitat sa se opresca atuci cand mi-a trasat inaltimea si oarecum gabaritul!
Tineti pumnii sa nu ma fac de ras!
Pupici!
Iulia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
megbeng spune:
shoricutzo, primul bebe ce RH are? tu ai facut dupa prima nastere, imediat, un vaccin?
july , am ras copios de postul tau..cum sa cazi de partea cealalta a mesei?
camelia, bine ai venit! te trec cat de repede pe listutza!
andra..despre lucrat nu stiu ce sa zic..am inteles ca exista un nou proiect de lege, care cam 99% va fi aprobat si care zice ca vor primi indemnizatia aceea de crestere a copilului doar mamicile care au minim 12 luni lucrate CONTINUU pana la nasterea lu bebe..mai sunt fete disperate ca in ultimul an au schimbat serviciul, si, desi sunt de 5-10-sau mai multi ani in campul muncii nu vor primi nimic, avand o intrerupere de o luna-doua! inca o intrebare pt tine: inteleg ca ai facut bebe in ultimul an de scoala? zi-mi si mie, care-s in aceeasi situatie, cum a fost? ai apucat sa iti dai toate examenele? eu 2 am imediat dupa DPN, asa ca nush ce sa zic...
eu se pare ca am intrat in epoca greturilor! bai frate, si greturi serioase vreau sa zic! plus ca la scoala am de stat cam mult in picioare, da mai ochesc eu cate un locusor unde sa m asez...sunt si destul de slabita(si slaba)..am scazut 2 nr la pantaloni, de la 29 la 27
, am si tensiunea mica..azi, dupa ce am baut juma de litru de apa, am urcat 4 etaje si m-am enervat nitel in trafic, aveam 11..adica dimineatza cand eram ametita si ma luasera deodata transpiratiile reci aveam 9 sau 10..
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
6+
pozne de-ale mele
andra2005 spune:
Megbeng iti multumesc pentru raspunsul referitor la indemnizatia de nastere.Era bine sa fii fost asa cum credeam eu,adica sa fii lucrat 6-7 luni si sa primesc indemnizatia,dar oricum cred ca imi voi cauta ceva de lucru mai incolo putin.
In alta ordine de idei,la mine cu facultatea lucrurile nu au fost foarte complicate.Eu am nascut in decembrie (acum trebuie sa corectez o greseala facuta de mine
,si anume puiul meu are 9 luni,nu 8,dar am scris repede si pe moment nu am vazut)iar examenele le-am dat asa:odata in septembrie (am avut niste restante
pe care le-am luat), apoi in sesiunea de iarna,deja nascusem si nu au mai fost probleme.In vara,cind am avut sesiune si apoi licenta,bebe era deja maricel (5 luni) si nu a fost asa de greu.Cu ajutorul lui Dumnezeu,am reusit sa iau si licenta si de atunci (adica de la sfirsitul lui iunie) stau cu el acasa.Cam asa au stat lucrurile la mine.Daca vrei sa mai ma intrebi ceva,sa nu ai retineri,lucru valabil de altfel pentru toate fetele.
andra2005 spune:
Megbeng,am uitat sa te intreb la ce esti studenta.Eu am terminat la Universitea Bucuresti,Fac de Limbi Straine.
Va pup,ma intorc si eu acum la treaba

Irinel spune:
July ai fost mortala, nu ma pot opri din ras... Pe bune. Inteleg ca tu esti chiar preocupata de asta, da asa frumos ai pus-o in cuvinte...
Shoricutzo si eu am RH negativ si sotul pozitiv. N-am avut nici cea mai mica problema cu primul bebelus si sper sa nu am nici acum. Am facut un vaccin prin saptamana 28 de sarcina (intai mi-au facut un test si pentru ca a iesit negativ, mi-au facut vaccinul, la fel in primele 24 (sau 48? nu mai tin minte) de ore dupa nastere. Sora mea are 3 copii, toti sanatosi si frumosi, si nici nu i-au facut vaccinul ala la primul copil, ca doctorul a pierdut din vedere :-(( Sa tragi de doctor sa ii aduci aminte, daca uita. TI-am povestit de sora mea, ca e in aceeasi situatie. Intr-adevar conteaza si daca primul copil are tot rh negativ sau pozitiv. Al meu are pozitiv da uite ca n-am avut probleme. Hai nu fi stresata ca o sa fii foarte bine.
Megbeng, sa nu te superi, iti dau un sfat. Nu fii atat de convinsa ca e baietel. E pacat, caci daca e fetita vei fi dezamagita si crede-ma ca mai tarziu iti va parea rau. Nu stiu daca ma crezi dar dupa ce il ai chiar nu mai conteaza, poate fi o dezamagire de cateva clipe cel mult. Eu mi-am dorit tare mult fetita, de altfel as fi vrut numai fetite. Cand am facut eco mi-au spus ca e baietel aproape sigur ca se vede foarte clar. As minti daca as spune ca n-as fi putin dezamagita, dar m-am obisnuit cu gandul pana la nastere. Nu ca mi-ar fi parut rau daca era totusi fetita... Atat e de dragalas Danut (si toti copiii sunt) ca nu l-as da pe 10 fete. Si, pentru al doilea bebelus, mi-as dori o fetita, dar daca e baiat voi fi la fel de bucuroasa si cred ca ar fi chiar mai bine pentru ei doi ca sunt apropiati ca varsta si sa fie si de acelasi sex... Nu zic ca de ce iti doresti baietel, ca fiecare simte in felul lui, da incearca sa nu te convingi ca e baietel ca sa nu fi dezamagita. Evident ca daca e, vei fi super-incantata. Nasa mea cand a ramas graviduta voia baietel da nu stiu de ce i-a intrat in cap ca e fetita si ii era drag, incepuse sa se uite dupa rochite. La eco i-au spus probabil baietel si s-a cam dezumflat desi ea asa voia initial. Da convingerea e asa puternica uneori... Nu te superi pe mine, bine? Pupic.
Camelia.t bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si bebe sanatos!
CamiM sa va fie de bine. Hai ca trec ele si greturile...
Andra intr-adevar sunt normale durerile ca la ciclu de burtica, multe fete cred ca le vine ciclul cand deja ele sunt gravidute din cauza asta.
July e normal sa creasca talia, si pe mine ma cam strang si culmea e ca nu am pus inca in greutate. Poate cel mult jumate de kg sau un kg.
Andra eu zic ca e cam mult sa cari 2 ore 8 kg. Adica e foarte mult...Nu poti gasi alta solutie?
PUpici fete cu burtici (care inca nu se vad, da o sa se vada curand)
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 10+ saptamani