mamici de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

salutare
intr-adevar n-am mai scris de mult dar v-am citit zilnic.
Ma simt din ce in ce mai rau, greturile ma omoara, am ajuns sa ma trezesc noaptea cu niste stari de voma ingrozitoare. lamaia mi-a ramas singurul aliment. am gasit apa minerala aici ( adica carbogazoasa) si beau cu lamaie...stie cineva daca apa carbogazoasa face rau? apa plata nu o mai suport.
am si o stare de febra..parca as fi racita, dar nu sunt.
Am citit ca nu sunt sigura in situatia asta, dar sper din tot sufletul sa nu dureze mai mult de sapt. 10-12. ca nu stiu ce-o sa ma fac.
aveti grija de voi.
va
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

apropo cu VIRGI.......stie careva daca apa minerala face rau?ca beau toata ziua ca o sparta!si inca ceva....mai este careva in situatia mea(in afara de zuzi)care nu are somn noaptea..asa ceva!la 12 matrezesc...la 1 la 3 la 5...la6...la 9........parca sunt nebuna....nu am mai dormit o noapte intreaga de nu stiu cand....

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fete frumoase si gravidoase! ma primitzi si pe mine in gashca voastra??? Eu sunt la a 6-a incercare dar nu-mi este frica.
UM 08.09.2005 DPN 15 Iunie 2006

pup

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

apropo cu VIRGI.......stie careva daca apa minerala face rau?ca beau toata ziua ca o sparta!si inca ceva....mai este careva in situatia mea(in afara de zuzi)care nu are somn noaptea..asa ceva!la 12 matrezesc...la 1 la 3 la 5...la6...la 9........parca sunt nebuna....nu am mai dormit o noapte intreaga de nu stiu cand....

raluca

Buna dimineata!!!
Eu am patit asa, dar cum am trecut de sapt 12 toate si-au revenit la normal aproape!!!! Adevarul este ca ajunsesem la exasperare, norocul meu a fost ca am stat acasa in concediu medical ca altfel nu stiu cum rezistam a doua zi la serviciu!

Io 13+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

laurici.bine ai venit la noi. iti urez o sarcina usoara (fara greturi)si un bb sanatos. fetele de aici sunt foarte dragute si raspund cu drag la intrebarile despre bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna dimineata fetelor.

Dupa cum am zis ieri,nu plec fara a va mai da niste vesti despre mine.Deci:m-am sculat de dimineata cu super multe emotii si am si fugit la policlina de care va vorbeam.Acolo mi-a zis tipa de la "Informatii" ca ecografiile se fac doar cu programare (lucru la mintea cocosului,de altfel).Am plecat spre casa si in drum ma gindesc,ce-ar fi sa iau un test de sarcina,macar sa vad daca are rost sa mai fac ecografia de care va ziceam.Cumpar unul pina la urma.Ca sa mai scurtez povestea,l-am facut si a iesit,nici pozitiv,nici negativ,daca pot zice asa.Adica:daca te uiti f atent,in lumina se zareste o a doua liniuta,palida,pe care eu nu o consider ca fiind semn de sarcina.Ce sa va zic...citeva minute am fost dezamagita,apoi mi-a revenit optimismul si sint sigura ca in lunile ce vor urma voi avea si eu un bebe.Macar sa am invatatura de minte sa nu mai ma imbat cu apa rece pe viitor,deci,tot raul spre bine.O sa ma duc totusi sa imi fac o consultatia la policlinica asta de linga mine,macar sa stiu ce s-a intimplat si sa vad ce mai ma sfatuieste in legatura cu conceperea lui bebe 2-poate cit timp alaptez nu pot ramine insarcinata(zic si eu).

Megbeng,iti multumesc ca ti-ai batut capul cu problemele mele.Imi pare rau ca mi-ar fi placut sa mai stam de vorba pe forum,sigur ne-am fi inteles bine si ne-am fi imprietenit,mai ales ca avem ceeasi virsta,amindoua studente si gravidute (eu fosta studenta si graviduta).Dar eu o sa mai intru din cind in cind pe forum sa vad ce mai faceti si promit sa iti zic cind se va intimpla si la mine "minunea".Multa bafta cu facultatea,sa ai un an usor si sa treci cu bine de sesiune.Oricum,toata admiratia mea ca ai ales o facultate super grea.Te pup,sa ai o sarcina usoara si linistita si un bebe sanatos.

Raalucutza in primul rind "La Multi Ani" pentru ca peste o saptamina este ziua ta,sa fii sanatoasa,iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti.Iti multumesc si tie pentru cuvintelele de incurajare si iti doresc o sarcina usoara.

Lady Hawk esti o draguta ca ai impartit cu mine ceva din experienta ta.Cu toate ca nu a iesit cum am sperat eu,nu ma descurajez asa usor.Ai grija multa de tine si o sarcina usoara.

Fetele,acum sint mai bucuroasa ca mi-a trecut de tot supararea.Acum o sa vad exact care sint zilele acelea din luna cind poti face bebe si nu-l mai "iert" pe sot.Sper ca nu v-am plictisit cu mesajul meu cit o zi de post,dar m-am mai "racorit" si eu un pic si am scapat de starea aia proasta pe care o aveam.Va pup, va doresc la toate sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Buna ziua tuturor! Hai ca m-am intors si eu putin ... Azi era cit pe ce sa nu vin la serviciu, asa as fi stat acasa ... greturi la greu, vreo 2 vizite la buda ...
In primul rind m-am trezit de foame, daca va puteti imagina, desi seara mincasem ceva. In al doilea rind greata de nici culcata nu-mi trecea (pina acum, daca stateam intinsa era OK). Cind in sfirsit ma scol din pat si ma pregatesc sa intru la bucatarie ... popas urgent la baie. Nu ma intrebati ce-am vomitat, ca nu pot sa-mi dau seama, oricum aveam stomacul ghem. Da-i un pic de apa, da-i o felie de piine prajita cu brinza ... si iar la baie, de data asta pe partea cealalta, cam aceeasi consistenta. Dupa care ma duc iar la bucatarie, imi temrin sandvisul (perseverenta) si ma intind nitel, sa ma linistesc. Cind zic eu ca mi-a trecut, cam peste o jumate de ora, ma scol sa ma spal si sa ma pregatesc de serviciu ... iar vomit, de data asta tot ce-am mincat ...

Am slabit 2 kile de cind cu sarcina asta ... nici nu stiu ce sa mai maninc ... apa nu prea mai pot sa beau, decit cu putina lamiie ... maninc fructe, dar nu prea-mi tin de foame ...

Intrebare (cred ca am mai pus-o, dar n-am vazut raspuns): care v-ati facut analizele pt listeria, citomegalovirus si toxoplasmoza? Unde le-ati facut (in Bucuresti ma intereseaza) si cit v-au costat?

Intrebare 2: am o problema, imi miroase respiratia ingrozitor, probabil de la hormoni ... voua vi se intimpla? Ce luati pt chestia asta (trebuie sa pot si suporta cu stomacul, deci ceva nementolat ...)

Va pup pe toate,

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

multumesc andra pt urari!sper sa ni te alaTURI curand,daca nu la mai-iunie atunci foarte curand...dar sa nu ne uiti sa mai vii pe aici sa iti mai dam sfaturi...

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Salutare, fete cucuiete!Lauricipanibun venit printre noi si sa dea Domnu ca de data asta sa fie cu noroc. Ce bine ca mai avem o optimista printre noi!
Andra, imi pare rau, papusa! Sa dea Domnu sa fii fericita lunile viitoare!Du-te totusi la medic cat mai urgent!
Lady_Hawk, multumim de sfaturi si te mai asteptam pe la noi.
Bogdanaieu am facut analizele de toxoplasmoza. Inca n-am toate rezultatele dar se pare ca sunt bune. eu sunt din Galati, dar analizele au fost facute la Bucuresti, habar n-am unde anume.
Raalucutza, si eu sunt insomniaca. Dupa ce ca ma pipi toata noaptea, nici nu mai pot sa adorm. Dau drumul la Tv de l-am disperat pe sot! Si intr-un final adorm. Apoi iar ma trezesc si o iau de la capat.
Si Bv habar n-am ce efect poate sa aiba alcocalminul, dar ai luat putin tare.
Am uitat pe cineva????????????
Scuze din start!
Va pupic!
Iulia 9+(7+)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]

Mergi la inceput

buna fetelor...va scriu sa va spun ca azi facem 9 saptamini......si ma simt foarte bine!am vrut doar sa va spun ca mie mi se vede un pic de burtica deja!mai este careva in situatia mea?de ingrasat m-am ingrasat doar vreo 2 kg..voi?de fapt nici 2 ca inaintea sarcinii aveam 47.7 si acum am 49.4...

raluca

Mergi la inceput