mamici de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

pai eu sunt pe aici..la noi in casa tot renovare e, am avut niste oameni super-neserioasi, bagati pe gat de socru-miuda am terminat in final zugravitu..azi terminam si cu pusul parchetului (desi eu sunt anti-munca duminica, nu am avut ce face de data asta)
in rest ma simt bine..am greatza si stari de voma dimineatza, da nu reusesc sa vars..ca nu am ce...
andra, magghyc hai, curaj, ca trec si saptamanile astea grele, pana intram in trim 2 si ne mai linistim si noi...
eu azi intru in sapt 7

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
6+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna dimineata fetelor.Am trecut pe la voi sa va spun ca nu a aparut nici o schimbare.Singerarea de care va ziceam a durat asa : de vineri seara pina azi dimineata.Nu pot aprecia cantitativ cit a fost pentru ca am folosit un tampon OB,dar nu a fost mult.Eu cred 90% ca este ciclu,dar miine dimineata mi-am facut curaj sa ma duc la doctor.Banuiesc ca o sa ma usuce de bani,pentru ca merg la o policlinica din asta fitoasa,dar macar sa aflu exact ce s-a intimplat.Poate imi da vreun tratament ceva....ca de la sarcina mi-am cam luat gindul.Oricum,o sa va scriu miine ce am facut,sa-mi tineti pumnii sa fie totul in regula.

Megbeng si July g , va si va multumesc pentru incurajari.Oi vedea eu miine ce o sa-mi zica...sa speram ca de bine.
As mai sta de vorba cu voi,dar la mine in casa e o vraiste totala.Deci,acum ma apuc sa fac ceva ordine.Mai intru miine sa va zic ce am facut.
la toate fetele si o zi calda si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Va salut si eu cu drag.
Fetelor nu va obositi cu santiere!
Eu prezint un simptom tare enervant: insomnie asa ca de la 4 am ma trezesc. Plus am in dotare un rau general cumplit.
6+

Mergi la inceput

andra, tie cand ar fi trebuit sa iti vina ciclul? pana acum pe ce a fost pus dg de sarcina? pe test de urina pozitiv? pai asta e f sigur....burtica te doare?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
7+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Megbeng : Da, eu am avut primul ciclu dupa nastere pe 1 august(alaptez in continuare si de asta a venit asa tirziu),apoi mi-a venit pe 28 august si apoi pauza.Trebuia sa-mi vina iar pe 25 septembrie dar nimic.Si mi-am facut 2 teste care au iesit pozitive.Si dureri de burta,da,am avut,exact ca la ciclu pe la inceputul saptaminii trecute.De abia astept sa ma duc miine la doctor desi mi-e teama sa nu se uite la mine ciudat cind o sa le zic ca vreau ecografie intravaginala (sper ca am scris corect) fara sa am trimitere de la vreun medic.Tu zici ca testul de urina e f sigur,bine ar fi,sa te auda Dumnezeu.In legatura cu testele de sarcina,eu am oarece indoieli,am citit tot pe forum aici ca cele mai sigure ar fii testele de singe.Of,de abia astept sa vina ziua de miine.
Ma scuzati daca v-am plictisit cu povestile mele,promit ca pina miine cind aflu numai ma pling de nimic.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Andra nu fi asa pesimista, mama!Poate e sarcina!HAi speranta moare ultima!
Megbeng, nu stiu cum e cu meseriasi adusi de altcineva, ca la mine face sotul meu. E cam priceput la toate. ai grija cu curatenia! Sa nu te obosesti prea tare! Ce mai stii de Magghyc?
Va pup

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]

Mergi la inceput

andra, daca mergi la o clinica particulara, ceea ce iti recomand cu caldura, nu te intreaba nimeni nimic..ecografia se cheama, mai corect, transvaginala. costa 1 milion de lei la medsana...daca mai ai carnet de studenta cat-de-cat valabila, ai 10% reducere

7+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by andra2005

Buna fetelor.Uite ca azi vin si eu cu noutati,insa din nefericire nu sint vesti bune.Aseara,ma duc si eu la toaleta si cind dau sa ma imbrac,vad o pata rosie pe chiloti.Am ramas pur si simplu fara cuvinte.Apoi m-am imbracat si m-am dus pe canapea la televizor,unde am stat jumatate de ora,dar credeti-ma,inafara de faptul ca TV-ul mergea pe OTV,altceva nu stiu despre ce era vorba.M-a tot gindeam,mi-o fi venit ciclul,oi fi pierdut sarcina .Daca nu eram insarcinata,de ce mi-a intirziat cu aproape 3 saptamini si testele de sarcina (2 am facut) au iesit pozitive?Am tot citit pe net despre avortul spontan dar nu prea m-am lamurit cine stie ce.Dupa jumatate de ora,am reusit sa ma adun, m-am gindit ca Dumnezeu stie ce face si probabil nu era acum momentul sa mai am un copil.O mica speranta mai am,o sa-mi mai cumpar un test de sarcina sa vad cum iese,dar nici asa nu pot fi sigura 100% pentru ca eu beau multa apa (cam 3-4 litri pe zi) si tot pe net am citit ca daca urina este diluata,testul iese negativ,chiar daca esti insarcinata.Sint si acum o un pic dezamagita,ma asteptam sa fiu si eu "mamica de iunie 2006",dar,cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa-i fac lui puiul meu o surioara sau un fratior.
Acum plec si eu pe afara cu el,va pup si va doresc o sarcina usoara si bebei sanatosi si mincaciosi,ca frumosi vor fi ei oricum,nu?
O sa mai va citesc si eu , chiar daca probabil ca nu voi mai fi mamica de mai iunie 2006.
Toate cele,sa aveti grija de voi.

Ma scuzati ca ma bag in discutiile voastre..eu sunt o viitoare mamica de martie-aprilie si citind pe la voi am vazut si ce a postat andra2005...cu bunavointa voastra am sa imi permit sa ii dau acesteia un sfat...si anume ca daca ai avut o pata de sange rosu deschis ar fi foooooooooarte bine sa mergi cat mai grabnic la medic...eu asa am patit in saptamana a 8-a si medicul mi-a constatat o dezlipire de placenta de 1 cm si ceva...am stat internata in spital...si chiar si acum la 13+ sapt fac tratament...deci, daca vrei sa pastrezi acest copil eu spun ca ar fi bine sa te grabesti, mai tarziu poate ai sa regreti ca nu ai facut-o!!!!SUCCES tie...si tuturor viitoarelor mamici de mai-iunie!!!!Va

Io 13+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

sper ca atunci cand citesti acest mesaj sa fii fost deja la doctor..asta-i pt ANDRA!neaparat trebuie sa stai aici cu noi!pupici si sa te auzim de bine!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Dragele mele,

am revenit si eu cu vesti noi:
sambata am fost la dr., mi-a facut eco transvaginala si examen ginecologic. am vazut inima puiutului meu batand si am simtit o fericire imensa! dr. a fost f. dragut (il recomand cu caldura brasovencelor: dr. Podasca) si optimist, m-a laudat ca e totul in regula...

Insa am si eu o problema si v-as fi foarte recunoascatoare daca mi-ati impartasi din cunoastintele voastre. Eu am greturi foarte neplacute, de dimineata pana seara, iar duminica m-am trezit si cu o durere de cap insuportabila. Pana la urma am luat o jumatate de algocalmin, credeti ca am facut rau? Sunt asa de ingrijorata de nu mai pot, acum imi pare tare rau ca am luat-o, dar nu mai am ce sa fac. De asemenea, azi dimineata aveam o pata mica-mica de sange - dar foarte diluat, adica nu era rosu... oare sunt motive de ingrijorare? sunt foarte speriata si nu stiu ce sa fac...
Va multumesc anticipat si astept sa-mi scrieti o parere - ceva...
Va pup si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!

Simona 6+

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

Mergi la inceput