mamici de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Saltare fete cucuiete!Hai ca incerc sa va raspundla fiecare (pe cat ma tine memoria, ca a cam plecat cu sorcova).
Amonar, Papa, Ama_Kaly si toate celelalte care sunteti contra fumatului. Sunt de acord cu voi ca Fumatul dauneaza grav sanatatii, dar sunt o fiinta slaba! Asta e! Doctorita mi-a dat nas, deci, asta e!
Amonar, prietena ta a nascut prin cezariana cumva?
Mai fetelor ce Dumnezeu e translucenta nucala? Ca tot imi storc creierii sa inteleg. La fetele de martie-aprilie aproape ca numai de asta se vorbeste!
Liris, nu te mai consuma, sora mea. Iti faci prea mult rau singura!.Banii vin si se duc. Copilasul tau e mai important.
Ai grija de tine si nu te mai stresa. Fruntea sus. Eu am o filozofie de viata care mi-a permis sa raman o optimista: Cand Dumnezeu inchide o usa, deschide intotdeauna o fereastra. Si daca nu esti multumita de cum esti tratata medical acolo, vii si nasti in Romania.
Draga mea, numai moartea nu are solutie!Si draga mea, daca iti faci un sprit luuuuuuuuuuuuuuuungggggggggggggggg nu cred ca se intampla ceva lui bb. Poti sa spui ca sunt nebuna, dar eu cred ca nu trebuie sa exageram, dar nici sa ne privam de toate placerile. Na, ca acu iar am calcat pe bec. Si si. Asta sunt eu. Poate ca gresesc, dar cred cu tarie ca excesele sunt cele care duc la probleme ale fatului. A te abtine definitiv de la o placere mica, mi se pare absurd. Sa nu va inchipuiti acum ca stau si beau si fumez cat e ziua de lunga!
Gabi25, de ce nu ti-ai trimis colega la origini?Eu sunt mai sloboda la gura, si asa as fi facut. Ce e corpul ei?Tu-i, beep, beep etc. scorpia pamantului.
Nu-i asa ca sunt cea mai neortodoxa dintre voi?
Va pup! mama ce logoree am avut!
Iulia 9+(7+)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

july, ai mare dreptate cu excesele..nu inseaman ca nu poti pune gura pe un spritz in sarcina, fumao tigara sau o cafea...
ideea e ca totul sa fie cu moderatie..cunosc multe cazuri de mamici care, cum zice si july, au calcat pe bec si copiii lor nu au nici o problema..totusi, toate aceste vicii e bine sa le evitati in primul trimestru, mai ales (fara suparare) cele care aveti peste 30-35 de ani, riscul de a pierde minunea mica din burtica fiind mai mare

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
6+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Multumesc Megbeng, esti o draguta!Deja ma vedeam aratata cu degetul! Uite la aia!.
Sper din tot sufletul sa fiti si voi mai relaxate, mai putin ingrijorate si mai vesele! In fond, VOM FI MAMICI! Ce bucurie poate fi mai mare? Sotul meu, cand vine seara acasa rupt de oboseala dupa ce construieste o zi intraga la casuta noastra imi spune :parca-l si vad alergand prin casa si strigand :Tati, tati!
Haida, frunte sus!
pupici

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Fetelor dragi,
va scrie o fosta fumatoare. Am fumat de placere si fara pauza 14 ani. Cind am inceput tratamentul pentru FIV m-am lasat. Fara nici o tigara! Le-am inlocuit cu semintele. Apropo, in magazinul universal din Tm alaturi de portul popular romanesc este si port tiganesc de vinzare. Asa ceva n-am mai vazut nicaieri in tara.
Dupa care am eliminat si semintele si nu-mi trebuie tigara deloc.

Am vazut copii nascuti din mame fumatoare frumosi si sanatosi. Asa ca parerea mea sincera este ca de fapt ce facem noi este doar pentru constiinta noastra ca restul este in codul genetic al fiecaruia.

5+ (de miine 6+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

july g eu nu acuz pe nimeni ti-am dat doar un sfat.te inteleg si probabil dak nu imi era asa rau de la ele si eu inca mai fumam cate o tigara doua pe zi ca imi imaginez cae greu sa renunti de tot.si felicitari pt initiativa de a nu ne mai face griji si de a ne bucura de astea 9luni ca in fond se intampla o minune!
cred insa ca starile de deprimare sunt si datorita sarcinii..insa eu de fiekre data knd sunt pe cale de a intra intr-o astfel de stare ma gandesc la puiul meu si gata..trece!
va pupic pe toate !!!! io10+ sidin burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna fetelor.Uite ca azi vin si eu cu noutati,insa din nefericire nu sint vesti bune.Aseara,ma duc si eu la toaleta si cind dau sa ma imbrac,vad o pata rosie pe chiloti.Am ramas pur si simplu fara cuvinte.Apoi m-am imbracat si m-am dus pe canapea la televizor,unde am stat jumatate de ora,dar credeti-ma,inafara de faptul ca TV-ul mergea pe OTV,altceva nu stiu despre ce era vorba.M-a tot gindeam,mi-o fi venit ciclul,oi fi pierdut sarcina .Daca nu eram insarcinata,de ce mi-a intirziat cu aproape 3 saptamini si testele de sarcina (2 am facut) au iesit pozitive?Am tot citit pe net despre avortul spontan dar nu prea m-am lamurit cine stie ce.Dupa jumatate de ora,am reusit sa ma adun, m-am gindit ca Dumnezeu stie ce face si probabil nu era acum momentul sa mai am un copil.O mica speranta mai am,o sa-mi mai cumpar un test de sarcina sa vad cum iese,dar nici asa nu pot fi sigura 100% pentru ca eu beau multa apa (cam 3-4 litri pe zi) si tot pe net am citit ca daca urina este diluata,testul iese negativ,chiar daca esti insarcinata.Sint si acum o un pic dezamagita,ma asteptam sa fiu si eu "mamica de iunie 2006",dar,cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa-i fac lui puiul meu o surioara sau un fratior.
Acum plec si eu pe afara cu el,va pup si va doresc o sarcina usoara si bebei sanatosi si mincaciosi,ca frumosi vor fi ei oricum,nu?
O sa mai va citesc si eu , chiar daca probabil ca nu voi mai fi mamica de mai iunie 2006.
Toate cele,sa aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Toate cele bune vroiam sa zic.Deh,graba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

andra, stai usor, fata draga!!! unde fugi? nu ti-am zis ca si eu si inca muuulte fete au avut sangerari pe parcursul sarcinii,mai ales in primul trim si mai ales in sapt 5?! stai linistita...se poate si sa ai ciclu peste sarcina, fara ca bebe sa fie afectat in vreun fel, si sa fie un tip de sangerare frecvent intalnit in primele sapt, pentru ca embrionul se"cuibareste" mai bine in endometrul tau si papa din el (se zice ca e histiotrof, ca papa din tesuturile tale)...fugi sa iti faci o eco transvaginala, o sa vezi sacul gestational si o sa te linistesti, da fugi si la un dr, sa iti dea tratament de sustinere a sarcinii, sa vada exact care e problema!
cat ai mai sangerat? ca ne-ai lasat asa, gura-casca!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
6+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Andra, stai linistita, papusa! E posibil sa nu fie dracul atat de negru! Majoritatea fetelor au patit-o in primele saptamani. Nu ne abandona! Vezi un medic si poate ramai langa noi!

Mergi la inceput

Buan dimineata, fete somnoroase! Pe unde umblati intr-o duminica asa frumoasa? V-ati suparat si nu mai scrie nimeni? Sau e prea cald afara?
va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9+(7+)

Mergi la inceput