mamici de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata gravidutze frumoase!!! Multumesc pentru primire si sper si eu sa raman pana la sfarsit ca ... m-am cam saturat de atatea ori sa ma inscriu pe listutza si dupa aia sa plec
Sper ca de data asta sa fie bine!
Incerc si eu incet incet sa va cunosc si sper sa intru cat mai repede in ambient.

ORICUM, VREAU SA VA VAD MAI ACTIVE!!! Sunt saptamani importante in viata noastra si este frumos sa vorbim despre ele.

Pup frumoasele
4+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Buna dimineata gravidutze frumoase!!! Multumesc pentru primire si sper si eu sa raman pana la sfarsit ca ... m-am cam saturat de atatea ori sa ma inscriu pe listutza si dupa aia sa plec
Sper ca de data asta sa fie bine!
Incerc si eu incet incet sa va cunosc si sper sa intru cat mai repede in ambient.

ORICUM, VREAU SA VA VAD MAI ACTIVE!!! Sunt saptamani importante in viata noastra si este frumos sa vorbim despre ele.

Pup frumoasele
4+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare fetelor!
Chiar daca mai tarziu , sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru!
Datele mele sunt!DN 24.07.1977 , UM 07.08.2005, DPN 14.05.2006!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

laurici o sa fie bine de data asta. ai sa vezi ca peste fro 8 luni jelim pe aici din motiv de contractii:)
cristina bine ai venit!
mie mi-e greata 24/ 24. simbata la prima ora vomam linistita (prima tura). la a doua deja auzeam labutele lipaind spre baie. m-a cam incurcat ca voia sa prinda jetul asa ca am infipt capul spre buda. o sa schimb odorizantul la a treia tura io icneam cu capul in wc si de alaturi auzeam aceeasi chestie. zic "al dracului ecou". cand ridic okii Catrina era aplecata cu o mina se tinea de burta si icnea exact ca mine dupa care se uita la mine si ridea in hohote. tacsu era pe jos, evident...
liris azi treuia sa mergi la doc?! scuze neuronul meu e depasit de situatie.

Mergi la inceput

papadie, asa sa fie cum zici tu! eu am sperante de data asta.
Am bagat si gravibinon, unul pe saptamana si acid folic in fiecare zi. Si eu am stari de greata f puternice dar pana acum nu am reusit sa dau la boboci
Eu o sa ajung la echo abea pe 17.10 cand fac 5 sapt si jumatate, mi-a zis dr. ca nu am de ce sa ma duc mai devreme. Doamne ajuta sa-mi dea vesti bune!

pup mult

-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

am vesti, vi le spun pe scurt , ptr ca nu-s bune . deci :
moasa a gasit cu greu un punct , dezvoltat cam 5 sapt si 5 zile. iar eu sunt in sapt 11 +1. asa ca azi voi merge la spital la ora 2 (locala), mi-a facut ea appointment, probabil vor chiureta ce e pe acolo... cam asta e.

data viitoare poate va fi mai bine.

va doresc sarcini usoare, iata va doresc greturi greturi, ptr ca sunt un semn bun,ca e totul ok ... nu ca la mine... inexistente ... si cel mai important, copii sanatosi si dupa placul vostru!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

N-am intrat 3 zile ptr ca am avut cea mai oribila gripa din viata mea (si o am in continuare dar ma simt un pic mai bine) si sunt socata de ce aflu pe aici!!! ce se intampla?
Liris, Andra, fetelor dragi, ce se intampla? nici nu stiu ce sa va spun .... Liris ce se intampla mai exact?
Salut si eu fetele cele noi si le urez bun venit si sa dea Dumnezeu sa aveti sarcina usoara si bb sanatosi.
Io sunt cum nu se poate mai rau .... gripa, crize hemoroidale de-mi vine sa mor de durere, greazta cat de cat ....

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by bogdanai
Intrebare (cred ca am mai pus-o, dar n-am vazut raspuns): care v-ati facut analizele pt listeria, citomegalovirus si toxoplasmoza? Unde le-ati facut (in Bucuresti ma intereseaza) si cit v-au costat?

Draga mea, eu le-am facut la Institutul Cantacuzino, in cadrul laboratorului Medlife de acolo si toate trei m-au costat 2.100.000 lei.Rezultatele la Toxoplasma si Citomegalovirus au durat in jur de 8-10 zile iar Lysteria dureaza in jur de 14-16 zile (lucratoare cica)...

Pupici la burtici!

Io 13+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

hai sa continuam discutiile aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59342

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
7+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput