Constanta la apel! (51)
Raspunsuri - Pagina 5
lizuca spune:
Bun venit din concediu fetelor care s-au bucurat de asa ceva (ce tare ne dorim si noi o pauza!)
Sinzi, metroclopramidul nu e prea agresiv pentru copii? Eu stiu ca Debridatul e mult mai indicat.
ADINUTZA spune:
Salutare,
Mi s-a stricat monitorul si cateva zile nu am mai avut acces la calculator. Dar acum am unul nou si chef de scris...
Crixia, bine ati revenit din concediu, abia astept sa vad pozele!
Gabi, ce mai face Alisia? Proiectul tau a avut succes?
Caty, intr-o dupa amiaza l-am "recunoscut" pe Dinu, se plimba cu bicicleta. Era cu o doamna in varsta, la CET.
Tania, foarte dragute pozele, mai ales cea in care Bibi e la picnic in sufragerie.
Sanziana, felicitari pentru cei 3 ani impreuna, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata! Frumoase poze, pupici nazdravanului intrat la apa.
Crig, cum se simte Mariuca la gradi? Sa-mi spui daca stii mai multe despre locul de facut petreceri.
Mav si Cami si pe Andi tot cu Ribomunyl, o imunizam. Sper sa-si faca efectul. Anul trecut nu a racit nici macar o data si tot Ribomunyl i-am dat.
Narcisa, as vrea, daca poti, sa-mi spui cat costa un medicament care se gaseste doar in Germania. Risatarun se numeste si imi trebuie pentru finutul meu.
Adriana, ai baiat mare daca a inceput sa mearga. Saptamana trecuta a inceput sa mearga si finutul meu care face un an pe 21 luna asta.
Angelique, gata cu vaccinurile?
Simona, sarcina usoara in continuare, sper sa nu se mai intample sa sangerezi.
Roxana, te rog, mai da-mi nr taude tel,pe pm poate reusesc sa iau cd-ul. Ce mare s-a facut si Patrick, e tare haios cu tricoul lui tati.
Cornelia, multa sanatate la copilasi!
Atlantiana si Xandra feriti-va de locurile aglomerate pt ca bantuie virozele, am vazut la tv.
Loreen, imi pare rau pt tine, sa ne spui daca ai rezolvat pt mama ta..
Laura, cum merge scoala? Nu ne zici nimic de Vlad?
Va pup, promit ca nu mai scriu asa mult, dar chiar mi-era dor de voi!
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
loreen spune:
Buna seara...
Cu mama nu am facut nimic deocamdata ca s-a hotarat fratele meu sa o ia la el la Sibiu pana la parastasul de 40 de zile...Apoi voi vedea ce si cum, desi prea multe variante nu sunt...In primul rand sa vad ce va vrea ea sa faca...
Iar eu ma simt pierduta,incerc sa ma agat de fete insa parca nu mai ajung la ele...Delia imi face numai probleme din seara cu pricina...nu mai mananca bine deloc,si-a eliminat 2 mese de lapte,iar seara dupa baie cand oricat de somn ii era manca,acum nu mai papa si se trezeste la 3 fix noaptea...Am incercat sa-i refca programul insa nimic...Ieri nu a mancat nimic toata ziua si abia are 5 luni si o saptamana...
Iar Bianca ...greu tare si pentru ea,mai ales ca nu intelege ce s-a intamplat...Iar eu nici atat ca sa pot sa-i explic ...De luni mergem amandoua la psihoterapeut sa o faca sa-si spuna durerea acum pana nu este prea tarziu,ea fiind foarte legata de tata...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nastasie spune:
buna dimineata.
camelia, tare faza cu uitatul printre picioare dupa frate/sora.am ras cu lacrimi.asta chiar nu o stiam.multumesc pentru urari.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
narcisa spune:
Salut,
Adina, uite ce-am gasit:
http://shop-apotheke.com/search_detail.htm?product=1556024
http://shop-apotheke.com/search_detail.htm?product=4630198
Se poate cumpara numai pe baza de reteta. Am tot cautat pe net un shop cu poza, n-am gasit, sa-mi spui daca asta e ce-i trebuie finutului tau. De obicei preturile sint cam aceleasi in farmacii ca si pe net, evident ca pot intreba si la farmacie, daca asta e medicamentul de care scrii.
toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
prichindeii nostri
narcisa spune:
Tot eu,
Loreen, multa putere tie si familiei tale sa treceti peste pierderea tatalui tau. Sa va ajute Dumnezeu sa gasiti si pentru mama ta o rezolvare convenabila pt. toti pe termen lung. Poate va ajuta la amandoua psihoterapia si tie si Biancai. Numai bine va doresc!
toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
prichindeii nostri
AngeliquedeS spune:
Buna dimineata, sunt si eu prezenta la condica.
Crixia, mi-ai facut pofta cu concediul, si mai ales cu concediul in Spania... Ce mult as vrea sa merg si eu undeva unde sa fie cald si soare...
Adinutza, nu am terminat cu vaccinurile, din contra, maine ma asteapta o incercare grea, merg in spital sa imi faca o doza mai mare, trebuie neaparat sa trecem la doza mai mare ca altfel degeaba il fac. Ca sa fie sigura ca nu mi se intampla nimic, m-a chemat in spital, pentru ca nu vrea sa mai riste cu mine, dupa cum spune ea. Aproape ca imi este teama, sa imi tineti pumnii.
MA bucur ca e vreme frumoasa, numai bine de plimbat, desi nu am timp nici sa mor, la serviciu este ca la nebuni, imi vine sa imi iau campii.
Jone, cum ramane cu alocatia, imi dai CNP-ul bb-lui ca sa vad ce se intampla?
O zi buna tuturor.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
jone spune:
angelique am raspuns pe pm.
eu am stat in pat intepenita de mijloc si nu prea am putut sa ma misc.
tare naspa sa stai in pat.
ash fi vrut sa ma odihnesc dar nu asha.
va pup pe toate si pe dragalasi copilasi
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
laura111 spune:
quote:
Originally posted by ADINUTZA
Laura, cum merge scoala? Nu ne zici nimic de Vlad?
Iertati-ma, nu am mai avut timp sa va citesc, daramite sa mai scriu.
Suntem OK, lui Vlad ii place la scoala, face fata cu brio. Are teme destul de multe pt. acasa dar si le face repede ca sa il las la jocuri pe calculator.
Ii mai cad 2 dinti, tot de jos, asa ca ii dau totul pasat ca il doare cand mushca.
Noi facem planuri pentru Rev (deja!). Vrem sa mergem in zona Lepsa, in Vrancea, daca stiti vreo pensiune misto p-acolo scrieti-mi va rog (curata, buda in camera, mancare buna, etc.).
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
http://community.webshots.com/user/florea_tatiana111
BDana spune:
Xandra, eu cunun acum, pe 8 oct. si ma machiez la salonul unde ma si coafez (de fapt ne coafam si eu si mireasa). Preturile cerute: 500.000 ptr mireasa si 250.000ptr nasa (adicatalea eu). Mie mi se par cam mari, dar eu nu am avut timp sa alerg dupa cineva care sa imi faca motul si sa ma machieze, asa ca am mers pe mana finei.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze