Constanta la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

cica zona lepsa e un pic ravasita dupa inundatii.
poate pana la rev o sa fie bine

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Laura, mama mea se tot vantura prin Lepsa, am sa o intreb de pensiune...ea merge de obicei la o prietena care are o casa acolo!
Felicitari lui Vlad!!! E istet tare!!!

Adinutza, lanticul vostru e tot la noi!! Sper sa ne putem vedea cand venim de la munte !!!

Loreen, acum eu nu stiu sigur, dar oare e bine sa consulti un psiholog cu un copil de 10 ani? Care aparent nu prea are probleme? Nu prea ma pricep, dar stiu ca sunt multi tampiti care se cred mari psihologi si care in loc sa ajute mai mult strica, si inhiba un copil care deja e complexat ca merge la un doctor!! Voi nu puteti sa discutati cu ea?

Gabi, chiar nu stiu cat de agresiv este, asta mi l-a recomandat o data mai demult pediatra si asta il aveam in casa...I-am dat de vreo 4 ori, cam 2 zile, sper sa nu am probleme...
Debridadtul e antivomitiv? Nu doar ajuta la digestie???

Eu l-am dus azi la gradi si de bine ce ii era, a facut kaka moale de 3 ori si la 12 l-am luat acasa!!! Scapam de una, dam de alta!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Sanzi stai linistita ca la psihologul la care merg eu este totul ok,fiind nasa Deliei de botez si nu se pune problema de alte tampenii...Am stat noi de vorba cu ea insa are momente cand nu percuteaza si n-as vrea sa ramana cu ceva neclaritati care mai tarziu dau urmari,asa cum am patit eu...Si apoi ma vede mereu in negru si se retrage in camera ei si in sine,fiindu-i groaza de culoare,ca si mie de-altfel...
Stiu ca timpul le va vindeca pe toate...sper sa fie la fel si in cazul meu...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Dragelor,
pana la urma am lasat deoparte totul si am intrat sa va scriu.
Desi intru atat de rara sa stiti ca va citesc si sunt alaturi de voi la toate problemele iar unde cred ca pot ajuta de obicei dau un pm sau scriu un mesaj f. scurt.Toate acestea din lipsa mare de timp pe care o am.
Adinutza chiar vb cu Tania ca mi-a spus D-na Viorica ca l-ai recunoscut pe Dinu si ca erai cu Andrada. Din pacate eu ajung acasa pe la 18.30. era imposibil sa te mai prind.Eu stau chiar pe scara aceea unde am inteles ca si tu cunosti pe cineva.
Eu ma conectez pe yahoo in timpul sv deci daca vrei iti dau id-ul meu sa mai vb. ccc_catalina.este valabil pt toate fetele.
Sa stiti ca si Dinu este racit dar fara temperatura doar cu muci si tuse. Cu ocazia asta va transmit multa sanatate voua si puiutilor vostri bolnaviori.
Narcisa sa stii ca suntem in asteptarea semnarii actelor (sunt ceva pb de lotizare) pt un teren la intrarea in Cumpana. Deci cand vai mai veni in Rom ne vom intalni cu siguranta.
Crig, ce mai face Mariuca? te-am vazut conectata dar crede-ma ca n-am avut timp nici sa respir zilele astea.
Eu am o groaza de pb la seviciu in afar de cele uzuale a aparut o situatie cam incerta si e un stres enorm.Iar in afara de serv au aparut si altele, asa ca imediat ce scapam de una apare alta.

Eu va doresc numai bine la toate, sa treceti cu bine peste toate incercarile, concediu placut celor care inca nu l-au avut si va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Felicitari Caty pt. teren, sa va ajute Dumnezeu sa reusiti tot ce v-ati propus! Cum sa nu, ne putem vedea cu cea mai mare placere, daca ajungeti in zona, la vara! Din pacate noi am vrut sa venim de Craciun in RO, deja ne-am luat adio, vom avea musafiri luna viitoare din RO si mama inca nu are centrala instalata la casa noua, e in plan abia la anul, plus Patrick cu programul de la gradi. de Craciun ca sint in consiliul de parinti pe gradi., jobul meu seara, prea multi factori contra. Asta este!
Unde este terenul? Pe care parte si cit de aproape de intrare in Cumpana? E la strada?
Sanatate lui Dinu!
toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
prichindeii nostri

quote:
Originally posted by caty

Dragelor,

Narcisa sa stii ca suntem in asteptarea semnarii actelor (sunt ceva pb de lotizare) pt un teren la intrarea in Cumpana. Deci cand vai mai veni in Rom ne vom intalni cu siguranta.
caty si dinu
http://community.webshots.com/user/catyccc

Sinzi, asta e cu gradi, ia tot felul de boli de pe acolo, scapi de una dai de alta; noi deocamdata sintem sapt. asta imuni!
Offff numai bine si pupici lui David, insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Caty nu suntem prea bine.Mi-am inchipuit eu ca esti ocupata la job ca altfel vorbeam noi.Chiar daca sunt on line e posibil sa nu fiu la calculator.In ultimul timp am stat foarte foarte putin.Mariuca e racita asa ca restul problemelor stau la coada si isi asteapta randul.Sper sa-si revina cat mai curand cu toate ca azi noapte a avut o stare febrila. Am renuntat pe azi la gradi.Ii place foarte mult acolo dar sanatatea ne cam impiedica sa avem o prezenta cum ne-am dori. .Azi imi propusesem sa alerg pentru alocatia ei si pentru indemnizatie dar am renuntat.Pentru indemnizatie m-am lamurit unde trebuie sa ajung dar pentru alocatie inca nu.Poate ma lamuriti si pe mine pana saptamana viitoare.Mentionez ca pana acum alocatia am avut-o la Pitesti.
Nu mai stiu exact cine ma intreba mai sus unde predau.Eu inca am postul la Pitesti dar poate in viitor voi reusi sa ma transfer aici sau cine stie???Sunt foarte nehotarata si .
Adinutza i-am trimis un mesaj tipei.Astept raspunsul ei si-ti voi transmite.
Laura bravo voua ca va ganditi deja la revelion.Chiar ca mai este putin.Pentru Vladutz am niste poze faine de la ziua mariucai.Mi le-a trimis o alta mamica prezenta.Succes in continuare la scoala!

va pup si o zi mai buna tuturor!
Cristina si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

angelique, am si eu o intrebare la tine.nu stiu daca ma poti ajuta.e mai mult de povestit.iti dau adresa mea de messenger dacaai pe un PM.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Sinzi, super adresa ta de la Nik, nota 10+, acum am vazut-o!
Cristina, multa multa sanatate Mariucai!

am fugit la datorie
toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
prichindeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multam Narcisa!!! hihi...

Io trebuie sa ma apuc de bagaje, Radu si David s-au dus la Buni sa ii hraneasca si sa ia ceva de acolo, si in loc sa fac treaba...stau pe Dc

Am hotarat sa plecam maine, asa cu muci, cu nasuri infundate si vom vedea noi ce o fi!!!
Va pupam, o seara buna

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna seara!
Adina, imi pare bine ca s-a rezolvat problema cu calculatorul. Spor la citit si scris.
Noi am reusit sa scapam oarecum de muci dar, inca mai persista tusea. In rest, ne bucuram de zilele calde, ne plimbam si, cam atat.
Sanatate multa piticilor, zilele astea am auzit numai de copii bolnavi la tot pasul. Este sigur ceva in aer.
Drum bun si distractie placuta Sinziana.
O seara linistita.
Va

Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput