Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 64

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetelor,
Danangie, fruntea sus, bine ca nu te-ai ranit pe tine sau pe altcineva, restul se repara... banii cum vin, asa se si duc, sunt o chestiune foarte relativa, la noi de ex. au venit scadentele "in valuri" luna asta, si dupa toata distractia de la Paris, acum ne iese totul pe nas, nu stim cum s-o mai scoatem la capat... insa nu regret nimic...(cum zice Edith Piaf) ne-om descurca noi cumva... asa ca te rog eu fii optimista si sigur vei vedea cum incep sa ti se intample si lucruri bune!

Cami, pls!! cand ai timp/chef poate ne povestesti si noua mai amanuntit cam la ce sa ne asteptam cu laparo... de ex. cu cine a operat in echipa T., cat si cui tb. sa dai bani (anestezist etc...)

Fetelor, tocmai am vorbit cu Utocata, e acasa, sunt bine si ea si Bianca, era tare vesela, s-a bucurat mult de tel. mai ales ca acasa nu-i merge netul... trebuie sa stea cumintica in pat, oricum nu mai are mult si intra in prenatal. Va pupa pe toate si va tine pumnii sa ramaneti cat mai repede cu bebici!

Eu am avut ieri, ziua 27, semne clare de gravideala (sani, spotting roze si tot tacamul), dar se pare ca doar "la cap", caci am facut un Clear Blue care a iesit clar negativ. Am bocit toata seara cu testul in mana, pana s-a enervat al meu si mi l-a aruncat la cos, mi-a sters lacrimile, m-a pupat pe obraz, m-a luat de mana si m-a dus la culcare. Asta e, si maine e o zi!

Va pup pe toate si ma intorc la munci!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

MOana, nuuu... numai sambata de 2x, in rest doar o data...pai oameni suntem, nu??

Esti haioasa rauuu!
Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Eheheeeee, Ingeras ce om mai eram si eu pe vremuri.... Ce studentie frumoasa am avut (desi cam fara copii, cu toate ca la lectia cu protectia am lipsit total)....
Dar dupa 30 de ani si 11 ani de casnicie, mai mult cu intelepciunea, umorul si dragostea spirituala.... de cat mai multe ori pe zi .... ca la dragoste spirituala, cre' ca mi-s cam nimfomana....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BUNA fete dragi!

In primul rand va multumesc, pentru toate cuvintele frumoase scrise, de incurajari. Ma simt atat de dezamagita de viata asta ca uneori am astfel de iesiri.

CAMI imi pare rau de mama ta. D-ne eu fara mama cred ca as muri. Si eu am avut ceva de zis cu mama lui Alin, pentru ca nu ma accespta(stii tu...fata saraca), si nu am vorbit si nu ne-am vazut 7 ani de zile. Dar acum 3 sau 4 ani nu-mi mai aduc aminte....la insistentele lui Alin, am fost acasa la el. Am iertat-o. Pentru ca ea pe urma tare si-a mai dorit sa vin la ea. Dar nu voi uita niciodata ce mi-a facut, si nu o voi iubi niciodata, si cand ma voi casatori cu Alin nu-i voi spune "mama" niciodata. Dar ma duc la ea, vorbesc cu ea, ii dau sfaturi daca am, ii ascult sfaturile daca mi le da...........dar totul o fac numai pentru Alin. Sper ca sotul tau intr-o zi sa o faca pentru tine, si sa o accepte pe mama ta. Iti multumesc ca imi esti alaturi. Si-mi pare sincer rau daca te-am facut sa plangi sau daca ti-am adus aminte de lucruri care dor.

MIRONA stiu ca nu e Alin de vina, dar uneori nu-mi vine sa cred ca mie mi se intampla tot raul. Si sunt sigura ca intr-un viitor, Alin imi va reprosa si ma va "santaja" ca sa zic asa ca nu gasesc alt cuvant, de faptul ca atatia bani sau dus pe apa sambetei din cauza mea. Am prins manuta si-ti multumesc din suflet.Te rod salut-o pe Catalina din partea mea si zi-i ca-i doresc tot binele din lume si multa sanatate.

INGERAS ai asa mare dreptate....sigur ca nu se moare de la o masina....sigur ca cei care intr-adevar nu mai au nimic din cauza inundatiilor sunt mai indreptatiti sa planga...........doar ca eu pana la 28 de ani am trecut prin atatea, incat aseara la acel soc, nu mai gandeam coerent. Am plans atata ca si acum imi explodeaza capul..........imi pare rau daca am fost patetica, pentru ca da altii sunt indreptatiti sa planga..........care intr-adevar nu mai au nici o sansa si trebuie sa inceapa de la zero. Multumesc, pentru cuvinte si scuzati-ma daca am fost off.topic.

M_OANA ti-am lasat un PM.

Inca odata va multumesc si va cer scuze daca am exagerat, dar eram atata de socata........

Si ca sa fiu putin on-topic.............luna aceasta mestra mea e destul de abundenta. Sa fie oare, ca endometru a fost destul de grosut?Ca de obicei eu am putin sange la mestra.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Mirona Iti multumesc pentru expicatiile cu TB. Si...cred ca nu e nevoie sa te scuzi. Pentru mine informatiile nu sunt niciodata de prisos. Cu fiecare lucru nou sau alt pct. de vedere viziunea de ansamblu capata contur. Te rog sa intervii de cate ori simti nevoia sa faci asta.
Rugaminte: ce mai stii despre produsele de pe piata RO. cu Vitex Agnus Castus (ca m-am gandit sa-l introduc in baza mea de date...) MUUUULtumesc mult!

iepurila Succes in cautarile si realizarile tale pe drumul comun .

simonette Eu inca mai tin pumnii pentru tine. N-ai avut rabdare pana luni... Dar cu 37,1 de dimineata sigur nu vezi azi...rosu. Eu sunt in ziua 26 si am 36,5 si tot cred ca nu vine azi Kestia desi am semne de trei zile... De cate zile ai TB crescuta? Parca te-am mai intrebat vineri dar nu am mai fost pe aici (daca mi-ai raspuns, scuze).

utocatalina Sa dae Dumnezeu sa fii bine si tu si Bianca!

cami30 Ai vazut ce usor a fost... Acum iti doresc sa-ti revii repede-repede ca sa te pui pe treaba si...sa nu mai treaca decat foarte putin timp si sa fii o fericita! Eu am scapat foarte repede de dureri (doua-trei zile) dupa laparoscopie doar atele ma mai tineau pana le-am scos. O sa-ti revii repede!

georgiiana Si eu intru cateodata in panica numai la gandul ca voi fi gravida si nu voi putea supravietui ...de fericire... Iti doresc linistea de care ai nevoie si pe care ti-l doresti!
Pentru rinita poti incerca cu picaturi nazale cu apa de mare, sunt si cu echinaceea. Si eu am probleme cu rinita dar le vom rezolva. Pentru nostru! Ai vazut ca dyana a reusit! Eu cu ser fiziologic nu am incercat dar tot un fel de apa sarata este...

dananghie Esti un OM care merita sa traiasca!!! Si viata ta n-are nici o legatura cu o echipa care pierde sau castiga un meci! Viata ta este mult mai importanta decat toate astea!

ratusca1977 Iti tin pumnii sa fie bb pe care il astepti cu dragoste! Nu te mai stresa acum si din cauza intarzierii. Dupa nunta vei avea timp de teste. Eu asa zic. Succes!!!

Amely Multumim de vestile despre Utocatalina.Imi pare rau pentru testul tau negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Amely, si ce daca ti-a iesit Clear Blue negativ? Una la mana, l-ai facut prea devreme si doi la mana, testele se pozitiveaza de obicei dupa ce intarzie CM. Alea care se pozitiveaza mai devreme sunt exceptia si nu regula. Daca vrei sa fii tu sigura si linistita fa un test de sange, e sfant.
Eu sunt sigura ca la mine a fost sarcina (dupa spottinguri, pipi des, sfarcuri dureroase, col inmuiat), teste de sarcina negative si de ovulatie pozitive. Am repetat aceleasi teste de ovulatie in ziua 3-4 de ciclu si au fost negative. Deci e clar ca acolo a fost ceva care acum nu mai este, dar nu pot sa spun 100% sigur pentru ca nu am facut HCG din sange, si acum imi pare rau! Eu simt ca a fost bebe, dar n-am dovada fizica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Marrina, vorbesc serios, eu aveam mari indoieli ca ma voi face bine cu ser fiziologic, ma gandeam ca cine stie cat va trece pana cand voi scapa de dependenta...
Serul fiziologic nu e sarat, nu te ustura, nimic.
Mi-am picurat ser fiziologic si pur si simplu m-a rezolvat. Eu chiar din acea zi nu am mai luat picaturi. Deja am un an de zile.
Si eram destul de grav. La o ora puneam picaturi de nas. Si cat m-a costat, mai ales ca eram in olanda. vreo 7 euro 50 la o saptamana , doua saptamani.
Deci faceti asta cu incredere.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

danangie iubita, sper ca te simti mai bine si ca nu mai esti atat de trista .... nu esti singura, suntem alaturi de tine iar eu te inteleg al naibii de bine ca momente din astea am avut din plin ..... dar asta-i viata, trebuie sa ne ridicam in speranta ca momentele frumoase vor veni curand .... si vor veni, fii sigura. Te si te tin si io de manutza ....
ratusca1977 cred ca ai emotii cu caru'! Sa dea Dumnezeu sa ai nunta pe care ti-o doresti si sa fii fericita. Lasa acum testele ca ai timp destul dupa. Momentan savureaza momentul ca este unic.
Amely nu te grabesti cu testul ala? Dupa cate am inteles eu de abia din ziua in care ar trebui sa vina rushii sunt sanse mai mari. Eu iti doresc sa fie cu ochisori.
In alta ordine de idei cred ca este cazu' sa mai apara o gravidutza pe aici, asa ca spor la treaba dragele mele si veniti mai repede cu vesti bune ca va asteptam la gravidutze.
Va pe toate!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Hai domne, ca nu mai rezist.

Luna asta ma astept sa apara ceva... nu de alta, dar nu am stat degeaba. Si am mai luat si vitamina E si branca ursului...

va intreb ceva sa nu ma bateti:

deci e saptamana fertila si e ziua ovulatiei

ce e cu ziua asta a ovulatiei, adica trebuie inainte de ziua ovulatiei, in saptamana fertila..., trebuie in ziua ovulatiei sau dupa????

eu momentan sunt in eclipsa totala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by dyana

eu momentan sunt in eclipsa totala

Iar eu tocmai am vazut-o pe cea partiala de soare

Haideti fetelor,nu mai fiti asa pesimiste ca a iesit soarele din nou si poate o veni si pe stada noastra....
Eu sunt in ziua a 14-a si sunt slabe sanse luna asta sa sper la ceva dar in ultimele luni de stat pe margine am invatat sa fac "galerie" asa ca va tin pumnii la toate sa veniti cu vesti bune...
Cine se inscrie?

Ina

Mergi la inceput