Impreuna, Timisoara! (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Giova, scutecele sigur sunt de la parinti, hainutele si paturica sunt optionale. Presupun ca vrei sa le duci tu. Atunci raspunsul este da, se poate. Pregateste-le.

Diana, eu si Lili (bulina) am nascut cu peridurala. Eu am si experienta unei nasteri fara asa ca poti sa ma crezi pe cuvant ca nu se compara! Este mult mai bine cu peridurala si nu sunt contraindicatii. Travaliul este de-a dreptul lejer. Iti recomand cu toata seriozitatea sa nu cumva sa faci greseala sa nu faci peridurala. Tu povesteai ca bebe este in pozitie pelvina? Daca inca mai este asa, am inteles ca inotul este o metoda buna chiar pe ultima suta de metri si exista sanse bune sa se intoarca singur.

Cat despre Lili, ea si Codruta sunt bine. M-a impresionat cat de micutza si frumoasa e bebelina. Ieri a facut prima ei plimbarica si a dormit butuc. Azi trebuia sa ne intalnim in parc, insa Codruta a fost maraita din cauza colicilor si nu au mai venit.

Cosmina, nu stiu daca mai citesti acest topic sau l-ai parasit de tot. Am tot respectul si admiratia pentru decizia ta. Esti unul din putinii oameni pe care ii cunosc care daca un lucru il vad inutil in viata lor (sau chiar nociv), il elimina. Din pacate, nu cred ca fac parte din aceasta categorie fericita.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!
intru scurt sa va salut si sa va spun ca am cules topicul de pe pagina 2...
Diana...eu seara nu prea am cum sa intru nici pe forum si nici pe messenger...
Ma bucur ca Lili si Codruta sunt bine...pe cand niste poze...vrem sa vedem bebelina dragalasa....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza Timisoara!!!
Diana si eu vreau nr. lui tanti pt. curatenie!!! Please.

Gabi cand mai pui niste poze cu Lucas, ca am auzit ca tare frumos este si are niste ochii......
Mersi de informatii.
Dar lenjeria de patut de unde ai luat-o, ca nu prea am vazut ceva dragut prin magazine?
Ma bucur ca Lili si Codruta sunt bine, si vorba Siminei, asteptam poze cu papusa!!!

Doris imi pare rau ca ai avut o zi grea si ca inca mai urmeaza. Fruntea sus si lasa ca vin si din alea bune.

Azi imi vin sefii, pana vineri. Nu am nici un chef, dar....

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Ce zi frumoasa ... parca am si eu tonusul mai ridicat azi.

Ana apropos de ce-i spuneai lui Mihi, ai perfecta dreptate, si eu incerc cateodata sa vad totul alb si roz (incerc de fapt sa ma amagesc cred) , dar facand asa am primit negrul si gri-ul ca un pumn in fata neasteptat...si am suferit tare de tot.

Doris spor la lucru , ai grija de tine.Ce mai face Ines?

Giova multumesc pentru sustinere, chiar aveam nevoie...esti o scumpa .Ma gandeam acum ca starea asta de graviditate te schimba total, devii mai bun, mai tolerant, asa-i?

Gabi m-am uitat si eu acum la pozele voastre, ce gravidutza sexy ai fost...Iar despre comorile tale , ce sa zic , esti o mamica fericita si tanara pe deasupra.

Mihi eu cu Ioana am inceput discutii filozofice despre moarte, poate pare cam devreme dar daca copilul m-a intrebat...trebuie sa fac fata. Te-ai confruntat cu asta?

Diana ai dreptate, intr-o relatie e nevoie de 2...iar dragoste cu sila nu se poate. Mai fa-ne o strategie cum ne anunti cand ai nascut...eu am numarul tau de mobil deocamdata. Ce eu una vreau neaparat sa te stresez la maternitate si dupa, ce zici?

Miro mai hai si tu la povesti.

Pai va las deocamdata , ne mai vorbim

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Giova, lenjerie super faina pentru patut de bebe gasesti la un magazin situat la intersectia bd. Cetatii cu str Closca (cea care prelungeste spre Mehala bd. Gheorghe Lazar). Daca vii dinspre Billa spre intersectiea respectiva, treci de stopuri si imediat pe stanga vezi magazinul, la parterul unei case mai mari. Au lucruri deosebite, dar cam scumpe. De exemplu pe mine o plapumioara, perna mica, cearceaf si un volan de pus in jurul patutului m-au costat 2 milioane. Dar astea sunt pentru copii peste 1 an. Au si pt. bebe mici si nu mai stiu precis dar cred ca sunt in jur de 1,5 milioane. Sunt modele deosebite.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Irina sa stii ca si Clau mi-a zis ca sunt schimbata, mai iubitoare, mai atenta. Dar si foarte sensibila si plang repede si din orice.

Danitim mersi de info. Daca sunt frumoase merita banii. Pe cele din Italia platesc mult mai mult, dar sunt deosebite. abia astept sa le aduca sora-mea.Si mai imi trimite o prietena din Franta la 70 euro: sacul de dormit si aparatoare la patut. noroc ca sacul mi-l face ea cadou.Dar sunt super, nu se compara cu ce am vazut aici.

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ana, multumesc de intelegere. Adevarul este ca ai dreptate, eu sunt infiorator de impulsiva. De cele mai multe ori reusesc sa respir adanc, sa numar pana la 10 si sa ma controlez dar in zilele mele negre, cand sunt obosita sau nervoasa ... imi dau drumul si
Giova, am uitat sa-ti spun, lenjeria din magazinul respectiv este import Germania
Fetelor, cred ca ma paste o raceala sau asa ceva. Inca de dimineata ba am frisoane, ba mor de cald si, in plus sunt cam ametita. Chestia ma turteste, mai ales ca sunt si ipohondra de felul meu (dupa cum vedeti am o gramada de calitati). Sau poate sunt doar obosita, ca ieri noapte, la 1,30 ii povasteam Lorianei cum vine treaba cu punguta cu doi bani. A dormit tare rau spiridusul!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Doris, spor la munca si zile mai usoare!
Ana, ma bucur ca te-ai acomodat la munca!
Eu am niste zile nebune la munca acum cu inceperea anului universitar. Mai vorbim cand voi avem mai mult timp liber.

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

ola fetelor
sunt la lucru , aici e nebunie ca de obicei, intru numa' sa va salut scurt si sa va urez o zi excelenta!!!

Ceva idei de premergator, ca tre sa ii iau lu' Ale, si nu stiu nici modele, nici scoruri, va rog sfaturi!! merci

Mergi la inceput

Ok Danitim. Saptamana viitoare voi trece pe acolo sa vad ce gasesc. Sper sa gasesc magazinul.

Pe cand credeam ca ma mai linistesc si eu, alte vesti proaste: bunicul meu va intra de azi in coma, nu mai vb. coerent, nu mai recunoaste pe nimeni, off doamne!!!

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput