Impreuna, Timisoara! (27)
Raspunsuri - Pagina 6
Mihi spune:
salut fetele crochetele!
va salut in fuga, tre sa plec dupa Lori la gradi ca alaltaieri l-am uitat acolo! Era ora 5 si 20 cand mi-am dat seama ca tre sa ma duc dupa el, gradinita la 5 inchide! Anul trecut tatal sau l-a uitat de tot, disperata educatoarea a sunat la noi acasa nu stia ce se intampla, eu eram internata in spital cu cel mic!
va pup pe toate
mihi
diana1971 spune:
Buna fetele
Mihi- esti figura ...si pe mine m-au uitat ai mei la gradi...si nu am vrut sa spun in ruptul capului nr de acasa pt ca nu o suportam pe educatoare!!!!vezi ce copil cuminte am fost?
Giova- imi pare rau pt bunicutul tau.
Danitin- cred ca fur si eu informatia .
Irina- cu nascutul meu..daca dan nu e aici poate rog pe cineva sa intre cu id meu si sa trimita un mesaj...sau o sa sun eu pe careva...daca apuc !!!!
In ce priveste " stresul" sa stii ca abea astept!!!! mie imi pare rau(si de multe ori l-am intrebat pe dan de tine) ca nu am tinut legatura dupa ce ne-am mutat din circumavalatiunii...mai ales ca ne-am inteles super.
Gabirus-merci din suflet ...mai prind curaj......transmite-i pupici lui bulina si codrutei (vrem pozeeee)
E buna ideea cu inotul..o sa-mi intreb si medicul...nu as vrea pe de alta parte sa risc sa culeg ceva ciupercute din bazin...mai ales inainte de nastere...am facut inot si m-am cam oprit din motive de genul asta.
Doris- cu placere ...sper sa fie ok.Am mai gasit o tanti dar nu o cunosc decat din auzite.
Ieri mi-am luat alta tura de analize...astia ma intorc si pe fata si pe dos...adevarul e ca ma bucur ca doc mea e super atenta la orice. Am mai si racit pe deasupra...asta e...bb e lenes...mesajul asta il scriu intre 2 somnicuri ...asa ca daca e cam neclar ce am scris ...
va pup pe toaaaateee
diana 34s
Irina_Claudia spune:
Diana las' ca te sun si eu pe mobil , te gasesc eu cumva.
Sa stii ca si eu regret ca n-am mai tinut legatura si de aceea cred ca nu e intamplator ca ne-am reintalnit pe forum , asa-i? Cineva acolo sus ne iubeste .
Am plecat si eu acasa , ne vedem maine
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)
danitin spune:
Giova, imi pare foarte rau pentru bunicul tau.Cred ca va doreati mult sa mai reziste...
Giulia, din experienta mea cu premergatoarele lucrurile stau cam asa: exista cele de firma (bune dar foarte scumpe), cele "mijlocii" (pret acceptabil, stabilitate cam ca la cele de firma dar mai putin durabile - de majoritatea datilor rezista suficient) si cele proaste - instabile. Cele de firma le gasesti la magazine gen Chico sau Miniblu (or mai fi si altele). Cele aceeptabile - pe la Materna, Terra sau chiar in Aurora. Eu am cumparat unul din categoria acceptabil dar o prietena avea Chico asa ca Lori l+a incercat si pe asta - performantele erau similare. Cel mai important lucru este sa iei bebelul cu tine cand il cumperi si sa faci un drive test. Eu asa am eliminat vreo 4 modele: dintr-unul a alunecat copilul in jos pentru ca chestia pe care statea se desfacea, altul avea tendinta de a se rasturna, etc. O prietena zicea ca nu s+a inventat inca modelul de premergator pe care un copil vioi sa nu-l rastoarne dar noi nu am avut accidente cu al nostru si Lori ESTE un copil tare vioi. Succes...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
Giova spune:
Am vb. cu bunicul, de fapt abia l-am auzit. Mi-a zis ca-i pare rau ca nu poate sa vina la cununia mea, si iar m-a bufnit plansul. Si ca i frica de moarte si o ruga pe bunica-mea sa nu-l lase sa moara.
Gata ca iar plang!!!
plec acasa.
va pupic si va doresc o seara placuta.
poze
gio si bb Marco 25+
gabirus spune:
Giova, imi pare foarte rau Dar ai credinta si roaga-te pentru sufletul lui. Este important si pentru el si pentru tine.
De lenjerie nu iti mai spun, ca ti-a dat indicatii excelente Danitin; nu am vazut in alt loc mai frumoase decat acolo; mai erau ceva seturi si la Miniblu - aratau bine.
Irina, multumesc pentru compliment. Cred ca eram mai "sexy" la prima sarcina ca acuma am pus cam multe kile ... eu inca sper ca le voi da jos.
Diana, ai putea sa incerci la beauty center cu inotul. Este curat acolo. Succes si sper ca reusesti sa intorci bebele .
Albi, fa-ti rost de comp ca mie personal imi lipsesti deja
Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE
Doris-Alina spune:
Buna seara, la toata lumea!
Giova, sincer imi pare rau pentru starea de sanatate a bunicului tau.
Roaga-te pentru el, o voi face si eu.
Cand am citit mi-am adus aminte de bunicul meu.
Nu vreau sa te intristez mai tare, dar eu am crescut fara tata de la 1 an, iar Bunu meu, m-a crescut si a fost omul pe care l-am admirat cel mai mult in viata, care nu mi-a spus Nu - niciodata la nimic.
A murit in bratele mele, chiar in noaptea de Revelion, intr-un pat de spital.
A fost rapid, a intrat in coma diabetica.
Ce imi pare sincer rau?
Ca nu am apucat sa-i spun cat de mult l-am iubit...
Asa ca daca mai poti vorbi cu el si te mai aude , spune-i ca il iubesti, si esti cu sufletul alaturi de el.
Sigur ii vor face bine aceste cuvinte.
Eu am terminat blestemata aia de licitatie, maine la ora 9 o voi duce la destinatie.
Sunt intr-o stare groaznica.
Am urticarie, alergie .
La ce, nu stiu, cert este ca sunt plina de blande si fac tratament cu Aerius, calciu lactic, tin regim cu paine prajita, ceai de menta, cartofi fierti, branza de vaci.
Groaznic....ma scarpin de zici ca am luat oarece....
Am dat acum cu Fenistil Gel si parca e mai bine.
Va pup pe toate, absolut pe toate....
O noapte linistita!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
diana1971 spune:
buna searaaaaaaaaa!!!
Am vrut sa fac nani ...dar se pare ca nici o sansa la epispdul 2 de nanica...a sunat ba telefonul ba la usa!!!!
Bb meu s-a inviorat iar....si tot ii spun ca degeaba impinge de buric ca pe acolo nu se iese...dar nu asculta !!!
Doris- sanatate !
gabirus- merci de informatie ...mie mi-ar place la nebunie ...sunt moarta dupa apa...sa vad insa ce-mi zice doc pt ca tocmai mi-am facut analizele de col uterin pt a vedea daca e curat pt nastere si este ok...
Irina- cam ai dreptate ...nimik nu e intamplare ... oricum tinem legatura mai ales ca avem telefoanele si tu cu dan sunteti colegi !!! ce mai face Ioana??
ai mai avut prob cu laptele ??
mai revin daca nu ma lasa bb sa fac nani !!!! se pare ca el vrea sa stau pe forum.
diana 34s...spre 35.....
angy11 spune:
Buna seara fetelor!Abia la ore din astea mai reusesc sa intru si eu pe forum.
Doris,taaare cunoscut imi suna tratamentul tau(alla Muscoi),iti doresc sanatate!
Giova,imi pare tare rau de bunicul tau,suntem cu toate alaturi de tine.
Miro,pe unde esti ca am pus pozele sa le vezi si asteptam o reactie,da nu-i nimic le mai pun odata.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ajumuga/my_photos
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Pe pagina a doua? se poate?
Angi, ai dreptate, inainte luam Claritine, acum iau Aerius, si se simte diferenta.
Ai ghicit, de la Muscoi am aflat de nouageneratie de antihistaminice.
Feteleor, imediat fug la licitatie, la 9 trebuie sa o predau.
Revin,
O zi buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI