Impreuna, Timisoara! (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Haideti mai fetelor, iar incepeti?
Eu tre sa fiu cea mai suparata, ca nu mi-ati facut decat o poza la intalnire si aia din profil!!!!
De stiam ma pozam eu singura!!!
E vina mea ca m-am pus in colt, ca sa nu ma mai marit.na.

Irina chiar vroiam sa vb. ceva cu tine, dar iti trimit un PM.
Cosmina hai dragut-o, de ce te-ai suparat asa tare?
Ana ma bucur ca prima zi a fost ok. sa dea Domnul sa fie toate la fel ca ieri.
Diana, nu am cautat finet, ca i-am zis mamei mele sa-mi caute in Alba.Daca nu gaseste caut eu aici.
Miro am trimis pozele.
Gabi ce mai faceti? Lucas?
Auzi pe tine te-a lasat sa-l imbraci pe lucas cu haine de acasa, sau nu.a stat in scutecele, patura de la ei?
Giulia am facut ordine in CD-uri. Comedie italieneasca am doar Il Ciclone. Cum facem sa-ti dau cd-ul?
In schimb mai am si alte filme, care sunt titrate in italiana.
Daca te intereseaza ma anunti.

Va pupic pe toate si va doresc o zi buna si spor la munca.

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ana, mii de scuze, dar in concediu am ajuns o singura data langa un calc cu net – care mai si mergea teribil de greu – si am citit vreo doua capitole pana mi-au facut ochii precum girofarul. Am retinut chestia cu vedetismul si, inca o data scuze, am avut impresia ca iti apartine, tu esti cea glumeata si directa… Uite, ca nu cumva sa fii suparata
Mihi, deci tu erai, de fapt autoarea … Lasa, oricum faza a trecut… Cat despre dintisorii lui Lori, ii are pe toti mai putin pacostea de canini care se tot chinuie sa iasa si gingiile fiind sensibile, se allege cu tot felul de infectii. Dr. ne-a spus sa-I dam calciu ca sa grabim eruptia, sper sa obtinem rezultate. Oricum, de cand am schimbat dr. nu mai sunt probleme chiar asa mari.
Miro, pai cum sa nu revin furtunos cand am vazut cat ati scris voi si eu nu aveam acces la o tastatura!
Doris, super idea cu florile naturale date cu fixative … Auzi, eu revin la obsesia mea cu sala de la Modex. Am auzit ca ar avea bicicleta ergonomica, eu am nevoie de un loc foarte aproape de casa darn u aerobic, ca-mi dau duhul…Au biciclete sau steper?
Irina, si eu am avut impresia uneori ca am postat si-am vorbit singura dar, de obicei eram eu in toane proaste si stiu précis ca atunci cam am tendinta sa ma simt persecutata… Si eu vreau prietene!!
Mitzuca, multumesc de intrebare dar daca incep eu cu povestile despre Lorii umplu vreo doua pagini, pe putin. Asa ca ma rezum la ultima isprava. Imi doresc de foarta multa vreme o oglinda MARE in dormitor. In sfarsit am primit-o, e superba, se fixeaza pe perete dar Lori a sutit suportii de prindere si i-am cautat ore in sir fara succes. O intreb unde i-a pus, imi spune scaun si ma duce la un fotoliu, tot din dormitor. Exista o posibilitate, redusa, ce-I drept ca suportul sa fi cazut in interiorul acestuia, pe langa maner dar… trebuie sa stric fotoliul si daca nu sunt acolo?
Mama, cat am scris…. Asa ca pentru cele carora nu le+am scris direct si inchei!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

danitin esti ultima persoana pe care as vrea sa o supar!
Pt mine esti un inger bun, nu pot sa uit ce ai facut pt Octa, iar cand te-am cunoscut si personal admiratia fata de tine a fost si mai mare!
Eu din cate stiu am temperament flegmatic, asa ca va rog pe toate sa nu ma luati in seama daca mai fac gafe dar eram bine dispusa si mi-am permis sa ma trag de sireturi cu tine! Scuze daca ti-a picat rau!

cosmina doar nu din cauza mea te-ai suparat?
Si tu la fel ca si celelalte fete insemni mult pt mine ai castigat un loc de frunte in inima mea si cred ca si celelalte fete te indragesc!

Si eu am senzatia uneori ca sunt ignorata si ca va puteti dispensa usor de mine dar stiu ca am si eu un loc in intregul pe care il formam, la fel cum ai si tu!

Trebuie sa ne acceptam asa cum suntem si sa scoatem ce e bun din noi si asta nu putem face decat IMPREUNA pentru ca ne completam una pe alta!

Am nevoie de prietenia voastra va iubesc pe toate!
ana, miro, silvana, diana71, angy, irina, anda, gabi,roxi, doris, giova, danitin, mitzuka, giuliatm, alexa,abi,cosmina, andanii, bea, bulina, mary
MIHI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Acum am aterizat si eu..am cautat hartie cerata ...si se pare ca a disparut de pe planeta.Daca stiti pe unde gasesc sa-mi ziceti.
Maine merg la colindat prin centru..de dimineatzaaaaaaa
Irina - ai dreptate ..e tot mai greu ...mai ales ca acum il simt pe bb la fiecare miscare a lui.... noaptea parca pot sa-l iau in brate ...

Mihi - COOOOOREEEECT !
Intr-o relatie trebuie sa acceptam cealalta persoana asa cum e!!!
Este normal si logic sa ai o anumita simpatie pt cineva....mai mult sau mai putin..... dar legatura se mai si construieste !
Ex: sotul meu are un prieten din copilarie..cel mai bun.... au ramas si acum dupa ce s-au casatorit. Sotia lui e o tipa cu personalitate si dura... eu recunosc ca nu prea accept sa fiu condusa ..reactionez f dur ...si uite ca suntem prietene !!! cum ?? pt ca am vrut noi ! am fost suficient de destepte sa vedem ca ei 2 se inteleg super si era pacat sa strici asa ceva ...asa ca am muncit noi putin.. fiecara a mai lasat deoparte ..si acum e una din pers pe care ma bazez cel mai mult...e medic si se pare ca o sa vina chiar la nastere sa stea cu mine.Am avut si momente cand ma gandeam ca degeaba ...dar a meritat...dinsuflet va spun. Dupa 1 sapt daca nu o vad imi e dor de ea...si reciproc...si datorita acestei prietenii ne simtim la ei ca la noi acasa ... aviz amatorilor!!!

PS: scuzati-mi modestia ...cand am spus destepte !

diana 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Dragelor, hai sa nu mai divagam pe subiect , eu am spus ce-am simtit , voi la fel...asta e nu suntem la fel. Dar eu sincer nu judec pe nimeni. Am spus doar ce simt si daca nu pleca Cosmina poate n-as fi zis niciodata, asta e.Va trece cu timpul , vorba Anei dupa ce ne vom cunoaste mai bine.
Si eu consider ca daca vreau sa fiu prietena cu voi nu trebuie sa ma ascund dupa cuvinte frumoase....vreau sa fiu 100% sincera cu voi .

Asa ca hai primiti o mana si o bucatica de suflet si de la mine..asa cum e ea imperfecta.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana hartie cerata si eu am cautat si n-am gasit. cine stie, poate la magazinele comuniste, daca mai sunt.
Noroc cu Albi, cu care m-am intalnit azi, am descoperit unde este finet.In p-ta Operei, cum mergi catre Leonardo, dar mult mai aproape e un magazin cu materiale si covoare, chiar pe un colt. Este alb si pe urma cu ceva floricele. Costa 140.000 lei/m, lat de 2.20. Mi se pare ok. sapt. viitoare, merg sa-mi cumpar.
Si eu vreau pe PM nr. de telefon al femeii pt. curatenie.Pt. Craciun ma intereseaza, dar vreau sa vorbesc din timp cu ea.

Irina stai linistita, ca eu te accept asa cum esti. Nimeni nu e perfect si trebuie sa ne acceptam asa cum suntem. Bine ca nu e obligatoriu pt. toata lumea, dar cine nu ne accepta da cu scroll-ul- vorba Mironei.
Am zis ca-ti scriu un PM, azi nu mai am cand, dar maine negresit.

Pupici la toate, plecam acasa.
pe maine.

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara la toata lumea!

Azi am avut o zi grea si voi mai avea pana joi, inclusiv.
Asa ca scuze, dar intru mai rar.
Ce zi frumoasa de toamna a fost azi.
Ne auzim.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara,
Apuc si eu acum sa scriu,caci pana acum am tot trebaluit prin casa...Inca am ultima tura de rufe in masina de spalat...

Doris,habar n-am cand voi pleca la Bucuresti...Cum am mai scris,trebuie sa stau dupa decizia sefului cel mare,in functie de cum hotareste el si de decizia consiliului care sa aduna sa dezbata negocierea salariului....E cam complicat,nici eu nu am inteles mare lucru din ce mi s-a spus....Pai daca Miro vrea sa vina de ce nu?Mi-ar face placere,ca urasc sa merg singura atat amar de drum...Asa ca esti binevenita,daca poti....numa' ca nu stiu cand voi merge eu acolo...Spor la treaba si numai bine!
Irina,multumesc de urare!Sa fie cum spui tu!
Simina,te pup si multumesc si tie pentru urare!Pupici la Deianu' burticel!
Ioana,si eu m-am bucurat ca am avut o zi faina ieri la lucru si o primire calduroasa din partea colegilor.M-am simtit bine si,asa cum am scris,ca si cand m-as fi despartit de cateva ceasuri de ei....Te pup!
Danitin,nu sunt suparata!Se mai intampla!Sti?Eu in general ma abtin sa raspund primului impuls care imi da ghes,mai cantaresc un picut si apoi vad ce e de facut!Merci de floricica! Sa ai parte de bine!
Mihi,cu riscul de a parea dura,rautacioasa,flegmatica,uracioasa,cinica,severa si cum mai vrei tu...tin sa te anunt ca viata nu e numai in tonuri de alb si roz,cateodata totul devine gri spre negru...Cred ca stiai asta deja,insa m-am gandit ca o mica atentionare ti-ar prinde bine.Te pup si sa ai parte de bine!
Diana,exista, din pacate ,relatii in care oricat ai incerca toleranta si ingaduinta ...lucrurile nu merg bine...Oricat de bun ai fi si de ingaduitor,si uneori cautand cele mai absurde circumstante atenuante celui la care tii din suflet....E foarte frumoasa prietenia pe care o ai ...Si eu am avut parte de asa ceva,insa acum este in alta tara aceasta persoana,casatorita,cu familie,schimbata de societatea in care traieste si...devenita persoana care nu mi-as fi inchipuit vreodata ca va deveni:calculata,rece,detasata de emotii si sentimente...Iti doresc numai bine!
Va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna seara fetelor

Ana- ai perfecta dreptate ..eu ziceam de cazul fericit cand amandoua persoanele se implica ..si vor sa faca ceva ...daca e doar dintr-o parte ....atunci egal=0.O relatie e ca o funie..e intinsa atat timp cat este tinuta la ambele capete!!!!

Irina, Ana, Cosmina,...- e simplu ! atat vreme cat ne vedem rar nici nu vom gasi decat subiecte generale...deci intalniri cat mai dese- cheia marilor succeseam observat si eu ca daca ma vad rar cu cineva ...nu mai avem subiect de conversatie....!!!sincer si eu m-am trezit la un moment dat ca vb singura ...dar e normal...toate vb cu toate ,asa se intampla.
Uneori ne lasam acaparate de ceva care ne "arde " ..cum m-a ars pe mine sa intreb de peridurala ...cum sunt o fricoasa...am ascultat cu sufletul la gura !!! si nu am mai auzit nimik!
Eu cred ca e prea devreme - ne cunostem prea putin- ca sa ne formam pareri -nu stii niciodata unde zace o prietenie de invidiat si o pierzi din vedere

Giova-merci ...merg maine ..poate o corup si pe Albi !

va pup pe toate!!!!
eu mai buhai pe aici ..am cu cine oare ????
diana 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Diana, merci de numarul lui tanti.
O sa o sun maine.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput