Aspirante optimiste (157)
Raspunsuri - Pagina 11
tumpi spune:
Fetele, a mai facut careva analize la Sanador?
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
diciu spune:
da...eu mi-am facut aproape toate analizele la sanador
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
an-k spune:
am postat si la mamici aspirante, dar postez si aici pt ca sunt optimista, si imi doresc din tot sufletul al doilea bb,
eu sunt Anca, mami de Bianca si aspr pt fratiorul sau surioara fetitei mele, bineanteles impreuna cu tati Hugo
ce lista lunga aici, va doresc din tot sufletu sa postati cat de curand la burtici si mai apoi la bebelusi
multi pupici si sanatate
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
Alina doreste sa-si vada mamica
tumpi spune:
ai cumva o lista de preturi, ca vaz ca seit-ul lor e in constructie si parca vad ca daca sun acolo dau peste o asistenta sau secretara care nu are chef de nimic.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
simonette spune:
Tumpi!Si eu mi-am facut analize la sanador! E super!Si sunt mai ieftine ca la Medsana!
diciu spune:
tumpi...am o lista de preturi...unde sa ti-o trimit?
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
dolcebaby spune:
Buna Fetelor !
Sunt noua pe aici si as vrea sa va spun povestea mea pe scurt...
Am 34 de ani si sunt insarcinata in 9 saptamini, imi doream de mult un copil dar nu pot sa spun ca am facut teste, nu am baut ceaiuri etc... dar ne doream un copil din tot sufletul.
Pe 26 si 27 octombrie este sarbatoarea de Sf. Dumitru la Mitropollie in Bucuresti, daca mergeti acolo, atunci si va puneti o dorinta in cursul anului ce urmeaza se va indeplini. Sigur ma credeti fanatica sau nebuna dar la mine s-au indeplinit toate dorintele pe care le-am avut. Sa va dau un exemplu...prima data cind am mers la Sf. Dumitru nu aveam casa si nici bani sa ne cumparam, va dati seama ca m-am rugat din tot sufletul sa avem si noi patru pereti... minunea s-a produs dupa citeva luni si o femeie pe care o cunoscusem intimplator cu doi ani in urma s-a oferit sa ne dea 5000 $ fara termen si fara dobinda si sa ii inapoiem banii cind putem. Din anul 2000 avem o garsoniera
. Exemplele ar putea continua dar va spun ca anul trecut mi-am dorit sa am un BB si acum il astept.
Daca mergeti anul acesta va sfatuiesc sa luati rindul de la capat si sa nu intrati prin fata pt ca aduce ghinion.
Va doresc mult succes si sa vi se indeplineasca toate dorintele !
dolcebaby
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Floricika,Doamne ajuta,iti tin pumnii!
Liana,cu Ranga a nascut o prietena a mea,ea a fost multumita,dar am mai auzit si pareri negative,stii si tu cum e,nu cred ca un dr. se poate purta cu toti pacientii la fel.Dute la ea si vezi cum ti se pare,daca o sa fie asa un feeling intre voi,ramai la ea,daca nu....
lachi,oki,te sun diseara!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
multumesc vale!
sambata am sa merg la ea si am sa vad eu ce o sa fie..
va anunt imediat cumajung de la Buc.
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
simo ma bucur pentru tine..eu inca nu am reusit sa ma las ,,le-am rarit dar inca nu m-am lasat...
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"