Aspirante optimiste (157)
Raspunsuri - Pagina 10
simonette spune:
Buna dragele mele!Va doresc o zi minunata si va
de nu va vedeti!
Eu am reusit sa trec de momentul cafelei si fara
si fara
ceea ce e un progres, ca eu ma trezeam numai cu gandul la ele!
Am scris la endometru si ma repet aici...cum ca azi mi-ar veni uratzii...asa cred eu, am o presimtire. Am transpirat rau noaptea...temperatura a scazut la 36.8...ce-i drept am luiat-o cu 2 ore mai devreme, dar... ![]()
![]()
Asta e! Probabil n-a avut cum sa produca implantarea, din cauza endometrului, ca mi-a cam trecut si sensibilitatea sfarcurilor!

Sa vina...mai repede sa ma apuc de treaba
, ca in ultimul timp mi-am tinut sotul la respect, de frica sa nu-l deranjez pe bb...Iar el saracutul in fiecare zi incerca sa 
Lasati fetelor, ca trece!!! Au trecut ani... trece si luna asta!
Pana la urma s-o indura Doamne-Doamne si de noi!
Simo-Ceea ce nu te omoara, te-ntareste!
simonette spune:
Fetelor!Ce se intampla? Vad ca alunecam incet, incet la vale!
Pt simplu fapt ca ne vine porcaria...suntem mai putin aspirante?! Ati disparut pe undeva? Sper ca aveti treaba
, nu ca sunteti deprimate

Eu va 

Anca Wish spune:
Sorinache, ma bucur sa te revad 
Laurici, curajoasa noastra, te astept cu drag sa revii si iti doresc sanatate multa!
anca...SIGUR intr-o zi

flori76 spune:
Sorinush
fata.
Laurici refacere rapida si multa sanatate!

Ancutza te pupic duuulce ![]()
![]()
![]()
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
cami30 spune:
simonette, n-as zice ca is foarte optimista dar de mine nu scapati pe aici si daca tot "legumez" pe aici macar sa o fac cu folos, asa ca vinerii scap de atzeeeeeeeeeeeeeeeeee si saptamana viitoare incepem prima serie din Bebeloniada care mi-as dori sa fie cat mai scurta posibil.
Of ce bine a fost cu glucoza in vena, nu mi-a fost foame deloc. Acu stau si ma gandesc ce sa mai pap. Oare n-am putea sa traim numai cu glucoza? Punem branula, dopu si ne hranim cu seringa
cami
tumpi spune:
Laurici, refacere rapida , uite o
de la mine
Vale pana la urma ai descoperit ce e DHEAS-S-ul?adica vad ca la mine scrie Dehidroepiandrosteron - sulfat.Cat te-a costat pe tine?Se pare ca asta e cea mai scumpa,
fetele optimiste
mady mai baga si tu capsotrul pe aici si spune-ne doua vorbe

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
diciu spune:
Buna tuturor frumoaselor de aici....
eu n-am mai intrat de ceva vreme din pricina c-am fost si sunt inca bolnava la pat...o gripa pacatoasa...insa din cand in cand v-am mai citit...mi-e tare dor de voi...
si pentru cine o stie de Danutza din America...a venit si chiar azi i se face insamantare artificiala la Giulesti...si luna urmatoare FIV daca va mai fi cazul.....era tare vesela si optismista....cum e ea de fapt...
va pupic pe toate...

anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
cami30 spune:
am vb si eu cu danutza. Stiu ca o chinuise Marinescu ( parca la el a fost) cu inca o HSG si ca pusese la congelator pe
si astepta sa treaca timpul. Sa-i tzinem pumnii
cami
simonette spune:
Mai intru si eu sa reinnoesc urarile la fete...
Celor care urmeaza a face inseminare sau Fiv, le doresc din inima mult succes, iar celor care presteaza, sa le fie cu foloase!
Celor care mai au putin de asteptat, cum sunt si eu de exemplu, le doresc multa rabdare...
In final toate o sa fim fericite tinere mamici

lauricipani spune:
frumoasele mele frumoase!!! multumesc pentru urari si ma iertati ca n-am mai intrat dar...am cam avut de tras. Acum sunt "bine"! Maine ies din spital si ma bucur tare!!!
Va rog sa nu va suparati dar o sa va scriu mai multe maine, oricat de ciudat ar fi ma simt foarte obosita chiar si dupa atatea zile de la operatie.
pup mult toate fetele!!!!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10722;118/st/20050908/l/29/dt/8/k/f4ab/ttc.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici