Aspirante optimiste (157)
Raspunsuri - Pagina 12
adar spune:
pupa mama fetili frumoasili...
am intrat pe la voi sa vad ce mai faceti, am mai citit cate ceva, acu ma duc agale spre casuta mea sa fac nani. ma bucur ca voi sunteti bine si va astept la gravidute...
pupici,
adar si bebelu 14+
http://community.webshots.com/user/adarr103
betty13ro spune:
Fetele
pt absenta mea de pe forum dar am fost tare deprimata. Am refuzat sa mai fac tratament de prin iunie in ideea de a incepe in forta la anul.
Sincera sa fiu imi tremura mainile si abia pot sa scriu caci acum 5 min am facut un test de sarcina si mi-a aparut si cea de-a doua liniuta...Cei drept, cele 2 liniute nu sunt la fel de intense, dar daca totusi e sarcina? A facut cineva test"DR. SIGUR"? Eu am facut un munte de teste in cei 2ani de cand astept minunea dar nu tipul asta de test. Mi s-a blocat creierul, pur si simplu, si nu stiu ce sa fac. Daca ma duc maine la o clinica ce test sa cer sa-mi faca?

licurici fara burtici
simonette spune:
Dolcebaby!In primul rand bine ai venit printre noi, chiar si numai pt. a ne spune un sfat pe care eu il consider f. pretios!
Felicitari pt bb din burtica, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Sa ne mai scrii... Eu una chiar o sa incerc sa merg pe 26!
Liana!Pana acum totul e OK! Banuiesc, ca e f important sa fie decizia ta... degeaba iti tot spune lumea din jurul tau...pana nu vine din suflet! Pana acum am avut doar un pic pofta de tigara, dimineata cand ar fi tb sa beau cafeaua...l-am depasit cu bine, sa vedem maine!
Hai! Nu incerci?
Eu mai pup o data pe toata lumea!!!
MirelaV spune:
betty13ro, in ce zi esti? teoretic..ar cam trebui sa fie bebica! eu imi rezerv dreptul sa te felicit..si sa iti dau un sfat: fugi repejor maine la o clinica sa faci un test de sange! nu ne mai tine in suspans.
ptr tine!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
betty13ro spune:
MirelaV, eu sunt in ziua 34 si m-am hotarat sa-mi fac un test pt ca de 3 zile ma trezesc cu cate o pata mica de sange inchis la culoare.
Cred ca dau o fuga la farmacie sa mai iau un test pt maine dimineata si daca e pozitiv ma duc direct la clinica. Dar ce cer? Un test de sange pt sarcina?
licurici fara burtici
tumpi spune:
bety,ma bucur ca ai venit printre noi,dar ma bucur ca vei pleca.fuguta maine la cabinet si fa test de sange si nu ne mai tine ca pe jar.
Fetele cand punem de intalnirea aia de sambata?haideti ca anunta astia iarasi vreme urata.
Ziceti,o punem we asta?
de intalnire, sper ca nu va gandeati la altceva![]()

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Anca Wish spune:
Betty, io sunt sigura. Bebe e pe drum. Felicitari din toata inima.
anca...SIGUR intr-o zi

MirelaV spune:
Tumpi, mie tare mi-ar placea! sa zic k pot ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
betty13ro spune:
Multumesc dar mie mi-e tare frica sa ma gandesc ca chiar sunt graviduta..daca nu e asa. Abia astept ziua de maine...cred ca va fi cea mai lunga noapte din viata mea.
Va pup pe toate ca sunteti niste dragute.
Tineti-mi pumnii.
licurici fara burtici
simonette spune:
Bety!Teste fals pozitive nu prea sunt! E prilej de mare bucurie...E bebita! Felicitari!!!Sa ne spui maine dimineata ce-ai facut!
Martha!Ce mai faci tu, draga mea?
Amely!Sper ca pana la ora asta ai iesit din butoi!
Hai mai fetelor sa fim pozitive! Uite se mai intampla minuni... Bety a reusit...poate ne trage dupa ea!