Mamici de septembrie-octombrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bine ati venit acasa: Gina, Mary, Jadi! Jadi sa stii ca ai un copil superb insa te inteleg. Si eu am acelasi gen de psihologie anti rasfat. Cred ca intelegi. Fara lugu lugu gratuit ca li se urca la cap...
Si intr-adevar are niste picioare impresionante.

Voiam sa intreb giulestencele cate zile au stat in spital si zilnic cate vizite de curtoazie primeati din partea asistentelor. Ca eu acum imi fac calculul pentru spital si vreau sa am pregatite hartiile de 50.000.

O alta intrebare: de unde ati stiut ce lapte praf sa luati. V-a zis neonatologul sau pediatrul?
Giulestencele, voi aveti idee ce e cu clinica de langa spital, unde sunt aparate de ecografie. Pot sa ma duc acolo sa imi fac o ecografie din proprie initiativa? Simt ciudat copilul cand sughita, respectiv in partea dreapta, ceea ce inseamna ca are diafragma in dreapta. Atunci, cum poate sa aiba capul angajat in jos? Tare nu am incredere in ce zic doctorii astia in graba. Miercuri se intoarce doctorul si il vad si eu dupa o luna.
Am obosit rau de tot azi...Nu cred ca mai pot fi multa vreme diriginte de santier si sa traversez Bucurestiul cu 4 mijloace de transport. Vreau sa stau linistita sa imi aranjez lucrurile la locul lor. Eu daca nasc acum nu o sa pot sa umblu cu titi pe afara ca sa "fac bai de aer" cum zicea Ioana pentru ca stau cu TOATA familia, in frunte cu soacra in casa.
Abia astept sa ma mut.
Gata tac ca v-am plictisit destul
Sofia 36

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am fost azi-dimineata la control sa-l intreb pe dr daca mai nasc si eu la un moment dat...

bebe are 3.300 si mai sta un picutz la caldurica. am rabdare, nu-i problema... oricum, pana cel tarziu pe 9 sunt mamica (daca nu ma hotarasc sa nasc singura, "ma naste" doctorul pe 9).
dragutz e ca suna tel la greu: "ai nascut?!?! nu?!?!? mai, da' ce baiat puturos ai!!!"

bine ai revenit, mary!

am mai postat poze cu mine (albumul sarcina). am 73 kg! (14 in plus, ca io eram mai grasutza de la inceput ).

am uitat sa caut eclipsa pe cer...

cristina 40+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

kristinutza faine poze. uloarea peretilor la bb in camera e tare faina. Si bag de seama ca si bagajul e gata. Numai bb inca nu . Parca ma incerca nostalgia burtii cand ma uit la pozele tale... Faina burta....

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena pt Alexandru! Sa-ti traiasca flacaul si numai bucurii sa iti aduca!

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!Eu sunt o viitoare mamica,de noiembrie,pe 2,dar mai intru si va citesc pentru ca voi aveti mai multa experienta,sper ca nu va suparati pe mine!Am vrut si eu sa va intreb daca a nascut cineva cu dr Grigoriu de la Municipal.E chiar asa de grea nasterea cum se spune?Eu o sa nasc normal cu epidurala,o sa stiu mai sigur pe 20 ca atunci o sa mai fac o ecografie.Va pe toate si astept sa-mi raspundeti si mie.Catutza35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, nu te-ai ingrasat deloc, mie asa mi se pare. Ia spune, cum ai reusit sa ai bagaj asa mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

La Multi Ani cu intarziere Ioana!

Valen, Ege sa va traiasca printesele, sa fie cuminti si mancacioase, iarvoi sa va refaceti cat mai repede!

Country girl se pare ca sunt colege de suferinta, adica de muls. Pe mine nu m-a ranit deloc la sanul de la care poate suge si nici nu s-a puturosit de la biveron. Dimpotriva, ar suge dragutul numai de la san. Dar ce sa fac daca la cel apt nu am foarte mult laptic, iar la celalalt se enerveaza foarte tare daca il pun pentru ca nu are ce apuca.

Simodina nu te necaji cu greutatea. Si eu am fost suparata, dar a pus intr-o saptamana 500 gr. Se speriau asistentele in maternitate cat putea sa manance, fata de alti copii cu greutate de 3500-4000 gr. Recupereaza si astia mici curand.

Jadi al meu mananca 90-100 ml (indiferent daca ii dau lapte praf sau san) la 2 saptamani.. Este mancacios rau. Si ii dau o masa san una Humana. Caca face aproape la fiecare masa, rar se intampla sa ii scaoe vreuna. Eu cu Humana nu am avut probleme pentru ca asta a mancat si in maternitate, pentru ca nu aveam voie sa folosesc pompa. Ma mulgeam in camera si aruncam totul, ca asa sunt regulile acolo.

Si Stefan al meu este tare fornait. Am pus vase cu apa pe calorifere, dar degeaba. Sotul se ocupa cu demucificarea, dar inca nu este expert. Baga mai intai ser fiziologic cu o compresa sterila, apot trage cu pompa. Dar se pare ca nu se inmoaie destul, ce pe pompita nu iese mai nimic. Sa vedem cum se va descurca de acum incolo, ca i-am transmis sfaturile voastre.

Fetelor puiutii vostri sughit? Al meu sughite destul de des. Noroc ca ii place ceiutul, ca intr-un timp ii calmam sughitul cu lamaie si tare il chinuiam.

Am uitat sa va spun ca pana acum am slabit 11 kg. Mai am 9, pentru ca eu ajunsesem sa pun 20. Dar se pare ca se duc cu foarte mare rapiditate. Pe langa asta mi-a mai luat si sotul cadou de nastere o bicicleta medicinala. Abia astept sa o folosesc.
Iar in ceea ce priveste cezariana, nu credeam ca este asa usor. Cel putin pentru mine asa a fost. A doua zi la 6 dimineata m-am sculat singura din pat si urlau infirmierele la mine ca sunt inconstienta, iar la pranz eram in curte.

Noapte buna!

Flavia si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Oana sa stii ca ai nostri flacai suny=t frati ..si al meu nu a dormit toata dupa amiaza si asta seara a tipat cat il tinea gura de oboseala..nici sa pape nu mai vroia, nimic nu-i convenea..trecea ceva timp iar manca, il schimbam si tot asa....
Acum 2 zile ma laudam ca am scapat de colici..si acum e mai rau...motivul ? eu am mancat struguri, mere si banane intr-o singura zi.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor, sunt atat de fericita.. a luat mama viza pe 10 ani. Abia o astept sa vina, va veni pana pe 30 octombrie ca sa fie la botez.
Andrew si-a mai revenit, nu mai are asa cearcane, suntem mai bine

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Da Marlena.. avand in vedere ca azi Alexandru implineste o luna, a decis si el ca si Andrew sa petreaca de ziua lui. Tot cu nesomn si papa mult si bun(tzitzi) in care eu am cam fost in pana. La multi ani pentru puiutul tau. Noi si in sarcina am avut unele chestii asemanatoare (sanii cu aureole neregulate, parca stropite, mancatul noaptea, soon, soon)

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput