Mamici de septembrie-octombrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 14
miflore spune:
Buna frumoaselor!
Cum reusiti sa mai intrati asa de des, mamicilor?
Eu stau cam prost cu timpul dar sa stiti c-am citit destul de mult din urma, mai am un pic si ajung la zi!
Tonnia,
! O sa povestesc si eu ce si cum: eu eram programata la cezariana pe 25 septembrie, duminica; dar ce mai credeti, miercuri seara am fost la doctor si dupa cateva ore, miercuri spre joi mi s-a rupt apa! Cred c-am avut o presimtire pt. ca m-am sculat la 4 jumate in noaptea aceea, am facut un pipi si mi s-a parut mie ceva gelatinos, am vrut sa intru pe net dar n-am mai facut-o si am vrut sa ma culc la loc; cand sa ajung in usa dormitorului, pac, o balta dedesubt; dar nu mi-a fost frica! Imi strig sotul ca mi s-a rupt apa si el ce credeti ca zice, ca poate nu e apa ca o fi altceva ca el cu ce se imbraca si ce sa faca
, in timp ce eu linistita terminam bagajul lui BB; mi-am facut dus si am mers la spital; acolo m-au tuns (ca eu eram programata sa fac asta cu o zi inainte de programare), clisma si direct intr-o sala de pretravaliu; am dat datele, mi-au facut o fisa si m-au lasat acolo vreo 2 ore timp in care m-au luat niste contractii ingrozitoare si fff. dese; medicul meu ajunsese dar intrase la o alta cezariana mai urgenta, o placenta praevia; asa ca a trebuit sa astept de la 8 dimineata pana la aproape 10; am avut niste dureri cumplite in astea 2 ore, contractiile nu ma lasau deloc sa respir; in fine a venit si randul meu, am intrat in sala de operatii, ma durea rau rau, mi-au facut rahia aceea si m-a cuprins din clipa aceea o senzatie minunata de beatitudine, era asa de bine! nu mai simteam nimik de la mijloc in jos; si la 10 si 5 minute s-a nascut comoara mea, Ana Maria! Am auzit-o si mi-au aratat-o imediat! Apoi direct la reanimare, n-am dormit deloc (stiu ca intreba cineva) si nu ma durea nimik; dupa ceva timp au inceput si durerile dar suportabile, trecea probabil efectul anesteziei; dar ti se fac calmante si e in regula; a doua zi direct in salon cu tot cu bebelus!!! Am avut o problema dupa inca o zi, bebelina mea a facut 39 de grade! Posibil sa fi fost supraincalzita, sau sa nu fi supt suficient, in orice caz eram tare speriata; in vreo 2 ore n-a mai avut nimik; si dupa aceea, pe zi ce trecea, era tot mai bine cu operatia, cu mersul, cu toate; cam asta; hai c-am scris o gramada!
Ege, am citit, ma intrebai ce-am facut cu gaurile in urechiuse; n-am facut nimik, ca in ziua plecarii nu era gauritoarea pe acolo; o sa-i fac mai tarziu!
Acum sunt un pic suparata, Ana de ieri nu mai mananca asa de mult, doar vreo 15min la fiecare supt; si pana acum ma obisnuise cu 30-40 min; si asta exact de cand am luat cantarul si m-a pus pediatra sa notez in cateva seri greutatea; si tocmai acum nu ia bine deloc; chiar ca nevrozeaza chestia asta!
Va pup pe toate!
Acum ma duc la comoara mea!
Mihaela si
Ana Maria
miflore spune:
FELICITARI TUTUROR NOILOR MAMICI!!! SA FITI SANATOASE SI VOI SI BEBELUSII!!!

SI BAFTA MULTA CELOR CARE URMEAZA!!!
Ioana, LA MULTI ANI!!!

Mihaela si
Ana Maria
kristinutza spune:
miflore, oana, flavia
. cred c-ati intrat bine in rolul de mamici...
oana, felicitari pt viza mamei. cred ca te bucuri f mult. si cred ca si ea. 
tonnia, saru'-manaaa. m-am ingrasat, nu-i problema (14 kg), dar m-a mai laudat lumea ca cica nu m-am ingrasat. hi hi. io oricum mi-am avertizat prietenii sa ma minta frumos.
nu apreciez in mod deosebit sinceritatea in cazurile de ingrasare sau de tunsori nepotrivite. ![]()
cat despre bagaj... e cam marisor. cel putin asa cred eu. parca vad ca o sa-mi ramana destule lucruri nefolositoare... ca doar stam vreo 3 zile in spital pana una-alta, nu? un bagaj de marimea asta imi faceam pentru o excursie de o saptamana... nu am pus in bagaj pampers si lucrusoarele de scos bebe din maternitate. (m-am gandit ca le poate aduce sotul). in plus mai am cate ceva care nu stiu sigur daca o sa-mi trebuiasca si pe care le las acasa. sunt in pungute, daca vreau ceva apelez tot la sotz.
irina,
sa le spui si zugravilor ca e culoarea de pe pereti frumoasa. s-au strambat de numa-numa ca ei n-au mai pomenit asa ceva si ca parca as face un sicriu pt copil
nu camera. si ca o sa-i chem in curand sa-i rog sa mai deschida culoarea. nu i-am mai chemat. 
vai, ce-mi place cand imi zice lumea ca nu-s grasa si ca am o burtica frumoasa... ![]()

cristina 40+
poze
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Ce faceti
, ca n-a mai nascut nimeni de citeva zile?
Noi iesim acum o tura la plimbare.
Ioana &
Miruna
b_irina_c spune:
kristinutza imi pare rau ca nu poti vedea filmuletul...
Miflore
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
nanadana spune:
Buna dimineata la fete si puiuti
Ioana plimbarica placuta
vad ca-i place lui Miruna la bunicii
Irina am vazut filmuletul, tau scupic foc Vladut 
dana
b_irina_c spune:
Plangea bb
... Asadar Miflore eu zic ca inca nu e cazul sa te impacientezi. Las-o sa se adapteza acasa...
nanadana
mersic de aprecieri...
Ioana plimbare placuta...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
nanadana spune:
Oana felicitari pt viza mamei tale 
fetelor au dat astia drumul la caldura
,nu va spun ce placere este acuma in casa
,acuma sint linistita pot sa nasc pt ca imi faceam probleme cu caldura ![]()
dana
Ioana75 spune:
oana, felicitari pentru viza!
Fetele, schimb capitolu' acum; si tocmai am primit un SMS de la o
care a nascut, dar pun anuntul in capitolul nou
.
Ioana &
Miruna