Mamici de septembrie-octombrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 12
mary ilie spune:
BUNA FETELOR!
SUNT ACASA SI INCEP SA MA OBISNUIESC SA FIU MAMICA!
ANDREI DOARME IN PATUTUL LUI,SI AM ZIS SA INTRU REPEDE SA VA SPUN CA NE-AM INTORS CU BINE ACASA!
din punctul de vedere al operatiei totul a fost perfect, eu sunt foarte bine, cu 10 kg in minus deocamdata!
probleme mai sunt cu andrei, ca nu prea se satura cu lapticul meu, care cu greu a venit, si trebuie sa-i dau si completare ca altfel e jale! e fomist rau, mananca san plus 6o ml. milumil .
voi ati patit asa?
o sa citesc si eu din urma si revin.....
mary si Andrei
deeapui spune:
Mary, bine ai venit!!! chiar aveam sa-ti pun o intrebare... pe sotzul tau l-au lasat sa stea in sala in timpul cezarianei? si? cum a reactionat? si sotzul meu ar vrea sa stea...
bebe alex la purtator
36+ sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
b_irina_c spune:
Mary bine ai revenit!!!
Ma bucur ca sunteti bine amandoi. Imi faceam griji pt tine ca stiam ca vroiai sa nasti normal...
Sa speram ca tine vremea buna sa iesim cu puiutii la plimbare!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Ioana75 spune:
mary bine ai venit acasa!
Bine ca e Andrei mincacios, pune-l mult la sin si o sa vina si lapte cit trebuie.
Ioana &
Miruna
mysweetest spune:
Irina si Alexandru face la fel..zambeste si se pare ca pricepe.
Sunt f fericita
...l-am cantarit azi...a pus 1,5 kg intr-o luna..are 5kg
si a papat doar laptic de la mine
.
Pot sa spun ca sunt si cam zombie..nu am dormit de pe la 3 fiindca a tot marait si chitait prin somn pana dimineata...parca era o intreaga gradina zoologica
.
Marlena &
Alexandru
*3 septembrie 2005*
b_irina_c spune:
Marlena ce mult a luat Alexandru in prima luna!!! Felicitari!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
oana0204 spune:
Buna dimineata fetelor, Bine ati revenit acasa Gina, Jadi, Mary. Felicitari, sa va traiasca pruncutii si sa va bucurati de ei.
Noi am avut o zi de cosmar sambata cand a facut Andrew o luna. Eu nu prea am avut laptic si el a refuzat sa manance altceva decat titi. Nu a dormit toata ziua mai deloc, era si f obosit, pana la urma am telefonat medicului care a si dorit sa-l vada pentru a-l consulta. A avut numai o indispozitie la stomacel, pana a doua zi la ora 12 a trebuit sa-i dam numai solutie de hidratare ca sa i se curete stomacelul. Ieri a dormit toata ziua, rapus fiind de oboseala si a papat dar si de papat..putin pentru ca adormea la san si dus era... din cauza ca tot putin manca a avut nevoie sa se trezeasca si noaptea sa pape, lucru neobisnuit pentru el. Am observat ca are si cearcane. Sa speram ca pana maine daca azi papa si se odihneste iar bine isi revine. In ziua cand a implinit o luna, luase 1.050. Acum parca il vad mai slab, poate a mai slabit un pic sambata si ieri ca mai mult a dormit decat a mancat. Dar recuperam noi.
Oana D &
Andrew
Foto
nanadana spune:
Mary cu puiutul Andrei bine ati venit acasa 

Fetelor eu am sosit de la dr si mi_a facut monitoringul la care bebita nu a stat o clipa cuminte a miscat in continu
,dupa care mi_a facut tucheul si mi_a zis ca cu plecare din seara asta pina duminica pot sa nasc 
dana
ancris spune:
Mary, bine ati venit acasa

. Sper din tot sufletul sa te obisnuiesti repede cu statutul de mamica. Sa-ti fie
sanatos,norocos,la punga gros si mancacios...de lapte de la mamica lui ca sa o linisteasca.
Felicitari
Ana Maria
+34