Mamici de martie-aprilie 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 7
papadie spune:
quote:
Originally posted by Luizax
Na ca ma bag si io. 14 saptamani. Dr. Ion Ionut dila Giulesti. Bine merci, nu greturi nu nimika :))). A...bebe o sa vina pe la sfarsitul lui martie-inceput aprilie.
Mai e careva la ion ionut?
Luizax - karkotash shef!
LUICSAAAAAAAAAAA PENALICSAAAAAAAAAAAAAAAAA BRAVO MA!
uare da ce nu ma mir ca n-ai greturi si nika alea-alea? :D
Sarcina usoara si bebe mare :-)
papadutza etc care sta in cuada ta:D
Cosmina spune:
Lady_Hawk nici mie dr. din Romania nu mi-a dat sa iau vitamine. A zis ca de-abia prin sapt. 16 sa incep sa iau. Aici cand am venit, doctorita mi-a dat imediat si vitamine. Nu stiu ce sa zic. Dar nu cred ca e rau sa iei. Intreaba si alt medic. Apropo de greturi, am avut dar niciodata nu am vomitat. Am scapat de chestia asta, nici nu stiu cum e si nici nu as vrea. Va pup.
Cosmina
12+
dea0277 spune:
Kim si Tina,
si aici depinde mult de doctorul de care dai. Daca insisti tare, iti face control, daca il las in pace, nu-mi face nimic. Am incercat sa ma duc la un doctor mai bun, dar prin iulie cind am vrut sa-mi fac appointment, mi-a zis ca e liber abia in octombrie, asa ca m-am lasat de cautat. Doctorii buni sint luati, asa ca restul lumii ramane cu cei mediocrii. NU am prietene prea multe aici in London ca sa am cunostinte multe ... daca eram in windsor, unde am stat ani de zile si unde am cunostinte multe, era alta situatie.
Asa ca eu am ajuns la concluzia, cu DUmnezeu inainte si pana acum am fost OK ... mai vedem de acum in colo. Ceea ce ma deranjeaza foarte mult in Canada este ca nu sint clinici private unde sa poti plati si sa-ti faca un control ca lumea ... asta este ...
ANdreea
15 sapt. +
nshiro spune:
Luiza bine ai venit! Sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos sa-ti dea Domnul!
Fetele eu nu iau nici o vitamina si nici un altfel de pastila. Pana la 12 saptamani am luat acid foloic si atat. Dar nu ca ar fi fost prescris de doctor, ci din proprie initiativa. In urma analizelor la sange, toate vitaminele se incadrau in parametrii normali si nu voi lua vitamine din proprie initiativa, caci doctorii aici oricum nu prescriu la nimeni nimic... Cat despre control cred ca si data viitoare va fi tot numai ecografie la fel ca si la controlul de 12 saptamani. Abia astept ziua de jooooiiiiiii!!!!!!!
rocsana si bebe chan
Tina_Welsh spune:
Luiza bine ai venit!Sarcina usoara si bebel mumos si sanatos!Rugamintea mea este sa imi scrii si mie Um-ul tau,DN si eventual daca stii DPN a bebelului ca sa te adaug pe listuta!
Unde sunteti fetelor?
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Serj spune:
salve la burtici!!!
va multumesc la toate pt. urari si va doresc si voua sa sarbatoriti cat mai multi (mai ales ca am vazut ca sunteti multe cu 5 anide casnicie)
de ajuns la nunta de aur... cred ca suntem cam batranei, nu???
eu m-am simtit cam rau zilele astea, spune-am ca am scapat de greturi dar m-a pocnit iar
fetelor, am primit rezultatul si este ok alfafetoproteina. asta inseamna ca si rezultatul la amniocenteza este posibil sa fie ok!
medicul mi-a mai dat o caruta de medic. de luat, adica nici eu nu am vitamine printre ele. mi-a spus ca daca mananc bine nu am nevoie de vit. in plus.
si eu am luat acid folic si magneziu (din proprie initiativa) pana in sapt. 12.
luiza bine ai venit printre noi!!!
tcelen eu merg doar la gine, aici medicul de fam nu are treaba cu asta, doar daca am nevoie de nedic. imi da reteta sau trimitere la un control.
cat despre gine, nu imi face de fiecare data si control intern, mai mult eco.
iar analize, le am intr-un caietel special care sunt scrise tot ce trebuie sa fac si la ce sapt. cand merg la medic el semneaza si daca este nevoie de ceva in plus imi da sa fac si cand am rezultatele ma intorc la el
ups, am dat enter ininte sa termin...
dar am vrut sa intreb fetele la ce masuri ati ajuns cu sutienul???
eu am plecat de la 3 si acum cred ca trebuie sa-mi cumpar mas.5 
pupici la toate burticile
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Lady_Hawk spune:
Fetelor...voi ati avut vreodata impresia ca v-au disparut simptomele de sarcina...ca pe mine ma incearca ganduri de genul asta cu toate ca sanii imi sunt la fel de durerosi iar greturile usoare la locul lor...cred ca asta este efectul a doua saptamani fara ecografie...cred ca imi alimentez aiurea singura psihicul

...ce credeti?!!?!?!?!...
Io si bebu_mic
ANDREEA GEORGIANA spune:
Buna ziua,dragute burticute!
Luiza,bine ai venit printre noi si sacina usoara!
Nu sunt pacienta dr.Ion Ionut,dar il cunosc si stiu ca este OK.
Aida,ma bucur sa aflu ca nu sunt singura
care nu a facut dragoste de la inceputul sarcinii si pana acum.Mie mi-a fost teama,pe de o parte,dar ,ca sa fiu sincera,nici nu m-a doborat dorinta.Deloc!
In alta ordine de idei,am fost ieri la cumparaturi,la C-Orhideea si asteptand sa-mi vina randul la coada,la mezeluri,am lesinat.Norocul meu a fost ca nu eram singura,ci cu sotul meu.M-am trezit in genunchi,calare pe el si cu cateva doamne in jur care ma stropeau cu apa si imi dadeau sa mananc ciocolata.Mi s-a spus ca am fost inconstienta 1 min,dar cand mi-am revenit eram uda fleasca,de parca iesisem de sub dus si imi era infiorator de frig.Am sunat-o pe dr. mea care mi-a spus ca este normal ceea ce mi s-a intamplat,mai ales ca tensiunea mea este mica(9,6).Oricum,pentru linistea mea sufleteasca m-am dus la cabinet sa ma vada dr.,mi-a facut si o eco si bebel este super OK!
Sa va mai spun faptul ca am crezut ca mor de frica...
A mai patit vreuna din voi asa ceva?Mie mi-a zis dr. sa iau timp de 3 zile supradin,dar mi-e teama si ma gandesc la faptul ca este suficient Elevitul pe care oricum il iau zilnic.
Pupici si sa nu faceti ca mine!!!!
Andreea Georgiana +14 saptamani
ANDREEA GEORGIANA spune:
Lady Hawk eu am avut frecvent senzatia ca nu mai am simptome de sarcina si tocmai de aceea mergeam la eco saptamanal.Este o chestie pur psihologica si trebuie sa te autosugestionezi ca va fi totul bine.n-ar fi tocmai rau sa mai treci pe la o biserica ce-ti iese intamplator in cale si sa aprinzi o lumanare pentru liniste sufleteasca.Mie mi-a ajutat.
In rest,gandurile bune si ingerasii pazitori sa fie cu tine!Fii ,,barbata,,!
Pupici
Andreea Georgiana +14 saptamani