Montignac: ce am mancat azi? (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu raportez inca jumatate de kg pierdut: am 52 kg acum. Nu am slabit mult, dar sicera sa fiu, ma gandeam ca nu o sa am nici o schimbare de raportat sambata asta.Mai insist, poate reusesc sa ma apropii si mai mult de tinta.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Greutatea mea azi 58,7.Si asta dupa o ora de aerobic si pe nemancate ca azi dimineata n-am mai reusit sa mananc.Speram sa fie macar un kg,dar asta e, probabil prea multe abateri.Meniul vi-l zic diseara,ma duc la ziua bunicii mele si sper totusi sa n-am prea multe abateri.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetelor,

Raportez 82.00, 400 g pierdute!!! Macar sunt multumita ca nu am mai pus gura pe dulce. Sper ca saptamana viitoare sa-mi iasa un Monti cat mai "curat"!!
Va pup!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Meniul meu de azi suna cam asa:
dimineata: un cremwursti + 2 chiftele (erau date prin pesmet, deci oleak nemonti ) + cascaval
amiaza: mere
seara: pui + pepene , nu m-am putut abtine!
Nu stiu ce-i cu mine, ca alta data eram mult mai stricta si mergea mai bine slabitul. Unde mai pun ca am si o nunta pe 29 oct si ar trebui sa ma incapa rochia
la kg, in jur de 66.3.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna la toata lumea,

felicitari pentru slabit si care inca n-au reusit,capul sus, sigur veti reusi!

N-am scris de mult pentru ca sunt super ocupata, mereu in stres si pe drumuri.

Nici nu stiu cine se ocupa de tabel, treceti-ma va rog GA 54 kg si GT 51 kg. Ajunsesem deja la 51 kg, dar din cauza stresului si a unor conceptionale noi care-mi fac mereu foame am ajuns din nou la 54 . Asta e, trebuie neaparat sa incerc sa slabesc inapoi...

Va pup pe toate
adina

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare ...
Sa dau raportul sau nu? pizza + bere + colaci secuiesti ... etc. Sa mai zic? Sper ca ma iarta Sf. Paraschiva, caci azi incep zilele Iasiului si implicit ale Sfintei.
Va pup pe toate, nu faceti ca mine, iar de maine revin super serioasa!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mie mi-e si rusine, nici nu am ce raporta. M-am chinuit degeaba 4 zile sa tin Monty ok, ca daca vineri am dat iama in prajiturile colegei...sambata dimineata eram de unde am plecat!
Asa ca ieri si azi am mancat prajituri la greu (ieri am avut musafiri, iar azi mai ramasesera )...si maine o iau de la cap ...

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aoleu, ce ne-o fi apucat pe toate?Eu azi am avut abateri atat de mari, incat mi-e si rusine sa le spun: micii cu mustar au fost doar inceputul, apoi a urmat o placinta cu branza, cateva sarmale, si o rulada nepermisa, plus cateva pahare de santal...De maine imi reiau cu seriozitate regimul, promit!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Yo ce sa mai zic??

Paine cu icre facute cu gris, biscuiti cu ciocolata, cartofi prajiti, snitel nepermis...
Sper sa-mi revin maine, desi nu stiu cand voi mai slabi in ritmul acesta...

Va pup si hai sa ne mobilizam! Sa incercam si alte cure??

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Rasportez: 52.9 Kg (100g ). Dar e mai bine decit de loc.
In we, abatere: cioco simbata si duminica 2-3 paharele de vin rosu.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput