Montignac: ce am mancat azi? (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ce mult ma bucur ca ati reusit sa nu mai aveti abateri, ma impulsionati si pe mine asa.Eu am tinut in mare Montignac zilele astea, dar am mai mancat vreo doua nuci si ciocolata cu 55 % cacao, vreo 3 patratele. La cantar am mai dat jos ceva, nu mult, dar sunt multumita, raportez sambata.Un inceput de weekend minunat!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Cum orice minune nu tine decat 3 zile, aseara am mai mancat in plus fatza de ce raportasem: o bucata de file de merluciu prajit (permis), 3 nuci verzi, 3 guri de sandvich cu un unt si branza ramase de la fii-mea (nepermise, of course...).
Dar asta nu ar fi fost chiar asa grav, dar azi a fost ziua unei colege de servici, care ne-a tratat cu niste prajiturele de casa f. bune, de la care nu m-am putut abtine ...
Deci, meniul de azi:
ora 10: 2 covrigi cu taratze, 330ml lapte batut 0%;
ora 11: ABATERE MARE - prajiturele de la colega (destule...);
ora 14.30: file de merluciu la cuptor cu legume (ceapa, ardei capia, fasole verde, conopida);
ora 17.30: un gref;
ora 19.30: paste integrale cu suc de rosii.
Maine dimineata o sa vad si cum stau la cantar, dar probabil ca nu prea stralucit, dupa patzania de azi...

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna sa va fie dieta!

Zilele acestea nu am scris deoarece am avut mici abateri. Am participat la o inmormantare si nu prea am avut timp.

Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora 10: 2 felii paine integrala
ora 13: putzina zacusca
ora 16: ori un pic de varza, ori un mar
ora 19: ciuperci umplute

Un weekend fara abateri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Azi am avut o abatere iar si de dimineata.Colegele si-au luat covrigi cu susan,eu am rezistat si nu mi-am luat.Dar dupa aia a inceput sa ma doara si stomacul si incepusem sa ma gandesc numai la covrigii cu susan.Nu mi s-a mai intamplat asa niciodata,a trebuit pur si simplu sa ma duc sa-mi iau si gata.Culmea e ca n-as mai manca,nu stiu ce a fost cu pofta aia subita.
Meniul:
D:cafea cu indulcitor si lapte,doua felii paine integrala cu gem fara zahar
Ora 10:doua mere mici
ora 12:covrig cu susan
Ora 15:putina supa de vita,conopida la cuptor,mancarica de vinete si cas
Seara inca nu stiu,cred ca o sa fie telemea cu rosii
Va pup si va urez spor la slabit.Maine o sa trimit greutatea spre seara cred,fiindca dimineata ma duc la aerobic de unde tre sa fug la ziua bunicii mele,alta ispita,a facut tortul care imi place mie

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Valeu ... imi aparuse acum o secunda o pagina pe care scria ca accesul pe forum mi-a fost restrictionat. Am dat refresh si a mers, dar mi-a stat oleak inima in loc. Pfiu'!
Revenind on topic, mi-am cumparat cantar, masoara si masa grasa din organism, mie mi-a iesit vreo 27 %. Aveti idee cat e normal? Mamei si bunicii le-a iesit 37%. Kg: 66.6, din pacate, dar am si avut abateri saptamana asta, cam cu duiumul. Incepand de la pizza, terminand cu prajituri. Nu stiu ce m-a apucat. Dar revin in forta, de luni. Acum ca am si cantar acasa ma simt mult mai impulsionata sa ma tin de treaba, caci dimineata imi va confirma cantarul care-i treaba. Macar sub 65 sa scad ...
Maine is plecata de acasa si cred ca voi manca multe mere , iar meniul de azi nu-l postez ca nu vreau sa se ia cineva dupa mine ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Off, eu am o pofta nebuna de dulce, am comis-o ceva mai devreme: am mancat o bomobana de ciocolata de la Heidi... Si partea proasta e ca as mai manca...Astept ziua de maine, cand o sa mananc niste covrigi din faina neagra. Am zis ca ii congelez pt micul dejun, dar nu am reusit, insa de saptamana viitoare chiar asa fac.Laura, ce forma dai tu covrigilor? Ii dai cu ou pe deasupra inainte de a-i baga in cuptor? Ai mei ies cam uscati, si nu stiu de ce. Menu-ul de astazi: D: cafea P: salata cu rosii, sunca de Praga, telemea, castraveti si ardei grasS: tocanita de ciuperciAna-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Nu le da in nici un caz cu ou!! Oul este lipidic, iar painea integrala glucidica!

Uite covrigeii mei integrali!

Va pup! Merg sa fac pizza pentru...familion!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Adriana, multumesc pentru foto. Stiu ca nu e buna combinatia faina-ou, dar ma gandeam ca putin, acolo...Eu am cam dat-o-n bara in seara asta, e 23 si eu abia acum am luat cina.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Hop si eu pe-aci...din nou, ca am fost la munte si de-atunci o tin intr-o veselie! Acum a inceput si scoala si o sa-mi fie cam greu sa revin.

Fetelor care spuneti ca muriti de foame... mancati mai mult din tot ce e permis ca daca mancati la pranz doua mere si la cina o felie de branza cu roshii mi se pare normal ca pe la 9, 10 sa aveti o foame de lup! Eu zic sa mancati mai bine la pranz, chiar daca mancati la servici, puteti sa va luati intr-o caserola niste carnitza de pui si legume permise si poate si branzica...si daca vreti sa nu carati cu voi tacamuri, sunt de cumparat de alea de plastic pe care le aruncati apoi....cam asta ar fi! La mine e mai greu ca la scoala chiar nu pot merge cu caserola !

Spor la slabit si !

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Lizuca-nu vrei sa te trec in tabel? Da-mi greutatea de la care ai inceput, cea actuala si greutatea tinta plus data de la care ai inceput regimul!!!
Te pup!!
Revin cu raportul un pic mai tarziu!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput