Montignac: ce am mancat azi? (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna!

Meniul de azi:
dimineata: 2 covrigi integrali si 1 iaurt dietetic
pranz: 2 ciocanele la capac si salata de varza rosie
seara: sper sa pap doar mere.
Si ceai verde cu fructe de padure...

Va pup!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Din pacate nu m-am tinut de promisiune...Tocmai ce-am dat gata vreo 2 felii de paine intermediara cu pate de ficat!
Offf...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Azi am o zi grea.Merg la restaurant cu colegele la pranz.O sa-mi fie tare greu sa nu-mi iau si eu o cafea,pe care nu pot s-o beau fara indulcitor si cum n-am,va fi cu zahar.Dar poate ca reusesc sa nu beau,o sa ma chinui oricum.Nu mai zic cum o sa ma uit la deserturi,dar asta e,nu vreau sa am abateri.
De unde luati voi faina integrala pentru paine si covrigei?Eu am gasit paine integrala la magazin,sper sa si fie integrala,asa cum scrie pe eticheta,dar n-am avut cu ce s-o mananc,nu-mi place deloc iaurtul 0,1%,e tare fad.As putea s-o mananc cu gem fara zahar?
Meniul de azi:
D:cafea cu indulcitor,felii de ardei cu cascaval si sunca
Ora 11:doua mere
Ora 14:probabil o salata sau piept de pui la gratar cu legume
Ora 17-18:ceva fructe
Seara inca nu stiu,poate nimic

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna!
am 75 de kg..
ma alatur si eu voua...
sper sa ma tin si sa nu renut dupa o saptamana cum fac de obicei..
am baut decat o cafea de dimineata cu indulcitor pt ca nu pot altfel.
la prinz am sa fac o salata si o bucatica de carne de pui la gratar..
pe seara niste mere si gata...
va anunt maine daca mi-a iesit,,
va pup..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iramona spune:

Buna dimineata.
Dim: cafea, iaurt 0.1%
pranz: fructe(mere si portocale)
seara : zacusca si sunca de curcan
Va pup.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonaisar2004/album?.dir=/5837

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

Azi am o zi grea.Merg la restaurant cu colegele la pranz.O sa-mi fie tare greu sa nu-mi iau si eu o cafea,pe care nu pot s-o beau fara indulcitor si cum n-am,va fi cu zahar.Dar poate ca reusesc sa nu beau,o sa ma chinui oricum.Nu mai zic cum o sa ma uit la deserturi,dar asta e,nu vreau sa am abateri.
De unde luati voi faina integrala pentru paine si covrigei?Eu am gasit paine integrala la magazin,sper sa si fie integrala,asa cum scrie pe eticheta,dar n-am avut cu ce s-o mananc,nu-mi place deloc iaurtul 0,1%,e tare fad.As putea s-o mananc cu gem fara zahar?

De ce la restaurant trebuie sa bei cafea? Daca va duceti sa mancati, poti comanda o friptura de pui/vita la gratar cu legume permise si/sau salata. Bun si satios. Cat despre desert, poti incerca o salata de fructe, chiar daca nu e Monty sa o mananci dupa masa, macar nu e asa "ucigatoare" ca o prajitura/clatite/inghetata etc.
Eu iau faina integrala de la un supermarket care nu exista in Bucuresti (Interex), dar fetele o iau de la Plafar. Painea integrala (preferabil de casa) se mananca bine cu lapte batut 0% (de la Panda, facut de Almera International Bacau, se gaseste la Metro la sticlutze de 330ml) sau cu gem fara zahar. Este ok.

Am reusit performanta sa nu ma abat nici ieri de la Monty: 3 zile consecutive fara abateri, nu mi s-a mai intamplat de mult...Sper sa rezist si azi, maine nu cred, ca e ziua unei colege si voi gusta ceva prajiturici (sper ca nu multe), iar sambata abia astept sa vad daca se vede ceva la cantar...
Meniul de azi, asemanator cu cel de ieri, este:
ora 9.30. un gref;
ora 10: o chifla integrala, un covrig de taratze, 330ml lapte batut 0%;
ora 13: un ou fiert tare, o feliutza de cascaval, 1/2 ardei capia, 1/2 cutie branza Fagaras;
ora 16: la fel ca la ora 13;
ora 19: tocanitza de ciuperci.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Am reusit sa n-am abateri prea mari la restaurant.Am mancat piept de pui la gratar cu broccoli si sote de ciuperci si ardei copti.Abaterea au fost doua Santaluri de portocale rosii.Problema e ca dupa ce am mancat m-am simtit flamanda,cum dealtfel sunt si acum si trebuie sa astept ca am mancat o para,asa ca masa peste vreo doua ore.
Va confruntati si voi cu senzatia asta de foame sau mi se intampla numai mie?Credeam ca o sa ma simt satula,doar mancasem destul,zic eu.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna dimineata!
uraaaaaaa mi-a iesit ..sa vedem azi daca reusesc..
o cafea pe care o si beau acum
la pranz o supica..
pe seara o salata..
daca si azi reusesc sunt tare

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Rosa, eu intotdeauna mananc un iaurt sau doua (de 125 gr.) la micul dejun (7:00 sau 8:00) plus cafea cu cofeina, fructe la ora 11:00 (un mar si o para sau nectarina sau portocala etc.), pe la 14:00 iau pranzul si pe la 19:00 cina, de multe ori chiar nu imi mai este foame seara si servesc doar putina branza telemea cu rosii sau ardei copti sau crenvursti sau doar fructe.

Aseara insa am atacat cam 1/3 de ciocolata Anidor cu 73% cacao .

Spor la slabit!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetelor,

Nu am scris pentru ca am avut abateri, nu mari dar totusi au fost!! Totusi sunt multumita ca nu am mai mancat dulciuri. Probabil ca o sa se vada ceva la cantar. Sper ca saptamana viitoare sa reusesc Monti 100%!!
Felicitari celor care se tin de treaba!!!

Va pup!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput