Montignac: ce am mancat azi? (62)
Raspunsuri - Pagina 14
anamariame spune:
Mult succes celor care s-au hotarat sa nu renunte. Spor la slabit.Madisor, covrigii erau din faina neagra. Nu e acelasi lucru cu faina integrala? Care e diferenta? Nu de alta, dar tocmai mi-am mai luat o punga sa imi fac pe weekend.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
adriana_mihnea spune:
Buna!
Cum este faina asta neagra?? Ca eu n-am gasit pana acum decat faina integrala...
Ideea este ca acei covrigei se fac numai din faina integrala. Cred ca faina de care zici tu nu este permisa. Nu-mi suna mie bine faina neagra!! ![]()
Imi zicea o patrona de magazin ca unele firme obtin painea neagra prin adaugarea de CACAO in compozitie! Asa ca si faina neagra poate fi un asemenea amalgam...
Eu sunt prin zona, va citesc, dar stau rau cu ambitia (ca de obicei!!)...
Tocmai ce-am facut niste briose si am gustat si eu, of course! 
Pupici,
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
adriana_mihnea spune:
Ana-Maria, uite 2 poze cu faina integrala pe care o cumpar eu de la Plafar:
http://i16.photobucket.com/albums/b41/adriana_mihnea2003/PIC_0215.jpg
http://i16.photobucket.com/albums/b41/adriana_mihnea2003/PIC_0080.jpg
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
anamariame spune:
Adriana, e faina integrala ce folosesc eu. Pana acum nu am cumparat eu si traiam cu impresia ca e neagra
. Multumesc mult pentru poze. Eu tot de la Plafar o iau, e produsa de Sano Vita Rm. Valcea. Concluzia e ca nu covrigeii sunt cauza ingrasarii mele.Va pup,Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Karina spune:
hello silfidutele !
Nu am abandonat, dar stagnez 
Si eu am cumparat si faina de secara si integrala, dar nu m-am invrednicit sa fac paine inca (am folosit o singura data masina de paine, spre rusinea mea), asa ca pap Wasa.. Dar am mai pus in gurita niste rahat turcesc (cu nuci, migdale, etc
) si niste cioco, dar din aceea cu fructoza - tot abatere, dar nu asa mare ![]()
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
lgireada spune:
Salutare,
Ce ma bucur ca ati revenit toate! Pupici cu lipici! 
Raport: 65.1
Meniu:
dimineata : lapte cu painita integrala + gem fara zahar
amiaza: cred ca un gratarel cu ardei copti
seara: visez la paste 
Cu drag,
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
ralu spune:
Buna fetelor!!!
Sunt si eu pe aici. Stagnez, dar am calcat si stramb si nu de putine ori. Asa ca incerc sa ma redresez si sa vin cu un meniu Monti!! Va pup!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei si a Mariei
andanii spune:
azi e a treia zi de monti 100%, sunt si eu curioasa cat rezist de data asta

meniul meu de azi
9.00 un mar
10.00 chiftele cu castraveti murati in saramura
13.00 salata cu varza, peste ton, rosii, ardei, ou
17.00 branza cu rosii
dupa 20.00 nu stiu inca daca mai ciugulesc ceva
- eu personal am luat vreo trei feluri de carnati pe care nu scrie amidon, am cercetat eticheta
nu sunt facuti de firme mari ca si campofrio, cau caroli .... sunt carnati de casa facuti de Agil, e o firma din Timisoara (cred sper sa nu spun tampenii)
- despre cremvusti iti va povesti cu siguranta Ionela
bafta si spor la slabit in continuare la toate
Laura pe unde esti ????
ANDANII 

Madisor spune:
Buna!
Meniul de azi:
ora 7: cafea
ora 9: 1/2 grapefruit
ora 11: o felie paine integrala
ora 15: salata de fructe
ora 19 peste la gratar cu salata asortata