Montignac: ce am mancat azi? (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Multzumesc, Liliana! Multzumesc tuturor ca suntetzi! Mi-atzi fost si imi suntetzi de mare ajutor in aceasta lupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by Madisor

Multzumesc, Liliana! Multzumesc tuturor ca suntetzi! Mi-atzi fost si imi suntetzi de mare ajutor in aceasta lupta

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madi_1972/my_photos

Subscriu si eu la cele spuse de tine!

Raportul la cantar e 65.7, deci s-a dus vreo jumate de kil in putine zile, asta e super, sa mearga tot in jos! Meniul de azi e acelasi postat aseara.
Madisor cand incepi Scarsdale? Stiu ca la acest regim chiar te roaga sa te cantaresti zilnic, ca sa vezi diferente mari!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Buna dragutzele! Nu am mai postat o perioada pentru ca am avut nenumarate abateri insa de maine sper sa revin la Monti 100% (azi iar am avut abateri). In consecinta, cantarul arata acum 63 kg.

Va doresc perseverenta la slabit!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Bine ai revenit Myhaella!
Hei, unde sunteti toate? am impresia ca am ramas singurica la regim ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Madisor si Liliana, sunt intru totul de acord cu ce spuneti voi. A fost o perioada de 3-4 zile in care nu a mai scris nimeni pe aici, iar cantarul imi arata un kg in plus, desi ma tinusem de treaba. Prin urmare m-am deprimat si am cam mancat tampenii. Acum ca vad ca voi sunteti serioase, sunt si eu. Fara voi, as fi renuntat de mult, dar iata ca sunt 5 saptamani de cand tin Montignac. Si nu am slabit decat 2 kg. Azi mi-a aratat cantarul un 1/2 kg mai putin, dar mai am inca pe atata pana sa ajung la greutatea de la inceputul saptamanii trecute.Azi merg sa imi iau faina neagra, sa am la micul dejun. Saptamana trecuta numai covrigi am mancat dimineata, credeti ca asta e motivul kg-ului in plus?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Salutare ,salutare....

Nici nu mai stiu a cata oara scriu ca revin la monti...asta pana ma enervez si iar renunt.
Am inceput incetisor inca de acum 2 luni cand a trecut iubitelul meu sot la regim....cel mai usor am considerat ca va fii monti...deaia l-am si ales.
Odata cu inceperea regimului am aruncat din casa toti cartofii,macaroanele,orezul alb a fost inlocuit de cel brun....iar zaharul a fost inlocuit cu zaharina (si asa e utilizat ff putin).
Toti acesti pasi fiind facuti am zis ca nu mai e decat putin pana la monti curat.
De data asta nu vreau sa ma mai joc....adica daca ma apuc vreau sa tin curat fara abateri.
Am inceput ieri cu o inaltime de 1,70 m si 65 KG...tinta?....minim 59 kg .

meniu ieri:
Dimineata: lapte 0.1 si paine integrala
Amiaza: 2 buc de cioco 65% (nu-mi era foame)
Seara: 3 felii de parizer (fara amidon sau zahar-verif pe eticheta0 si castraveti murati

Azi ,acum am mancat doua mere iar peste o jumate de ora probabil voi manca paine integrala cu gem fara zahar si lapte.
La amiaza :ciorbita de fasole verde cu putina smantanica iar diseara probabil o omleta cu castraveti murati.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Salutare!

Liliana, am inceput de astazi Scarsdale-ul. Daca zice ca trebuie sa ma cantaresc zilnic o voi face. Acum am tot 66 kg
Mihaela, spor la slabit!
Ana-Maria, bine ai revenit si nu te da batuta! Nu stiu daca din cauza covrigilor (daca nu erau integrali, cred ca ei au fost de vina), s-a intamplat, da' imprtant e sa continui Asa ca ia-o de la capat si mult succes!

Meniul de azi:
ora 7: 1/2 grapefruit si, dupa o ora, o cafea
ora 11: o felie de paine integrala
ora 13: pui la gratar cu rosii inabusite
ora 19: peste la gratar sau ton in suc propriu cu salata asortata

Va pup si o zi fara abateri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Fetelor, imi pare rau, dar eu nu mai reusesc deloc sa tin Monty, nu stiu de ce...Mi s-a acrit de carne, nu stiu ce sa mai mananc sa-mi placa, am pofta de cartofi cu branza/cascaval sau paste sau orez cu legume...adica numai interzisuri. Pana cand o sa reusesc sa incep din nou Monty curat, o sa incerc sa respect in mare regulile (adica nu voi asocia cartofi/paste/orez cu carne, nu voi manca decat paine integrala si aia rar de tot si nu cu mancare gatita/carne...aici nu am probleme ca m-am obisnuit asa...cu dulciurile e mai grav...). Macar sa nu ma ingras mai tare...Nu stiu ce am , probabil sunt prea stresata ca sa mai suport si o cura de slabire...
De citit o sa va citesc in continuare, poate-poate o sa-mi revina vointa de a lua-o pe calea cea buna...

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si jumatate) si Ramona (3 ani si 5 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Fetelor am reusit in sfarsit sa ma apuc dinou de monti nu se mai putea m/am ingrasat 2 kg, am 82 da nu trebuie sa treceti in tabel, trag un picut pana ajung dinou la 80 cat e trecut acolo.

Deci ieri a fos tprima zi 100% monti, azi pana acuma a doua.

meniul de azi :
8.30 un mar
9.30 limba cu muraturi
13.30 carnat (fara amidon cverificat) cu branza , rosii ardei
diseara inca nu stiu

Madison cum merge scarsdale ????? si eu am tinut dar nu am dat nimica jos, eram in pragul ala de care nu mai sapam

Laura hai ca am revenit si eu , hai ca impreuna vom reusi .... nu se poate fara tine aici , tu care erai un exemplu la ambitie

Ionela bine ai revenit la monti de data asta sigur vei reusi alaturi de noi ...

Adriana, Ralu unde sunteti ???

ANDANII

Mergi la inceput

Andanii, pana acum nu am nici o abatere decat o gura , doua de mar (si alea la o ora de la masa) ca sa o conving pe Clara, fiica-mea cea mica (17 luni) sa manance... Si nu mi-e foame, inca.... Sa vedem maine.

Va pup!

Mergi la inceput