Copilasi de iulie-august 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hey..Roxi ce-i cu tine la schimbul trei? 2 1/2? Stii ca se zice ..dintii aparuti mai tirziu sint mai buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sunt home alone, iepurele e la nani, asa ca sunt cu un oki la fotbal si cu unul la voi!
Andreea, asa zic si io ca nu contez da cind suntem doar noi doi ma pupa de ma albeste. ce sa faca...nebunii. ce am scris si mai sus. acu seara are un kef de joaca de e ud tot cind il bag in cada. dar imi place si mie sa ne smotocim citeva ore pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut fetele,

Papadicule, asta-i prilej de bucurie... uite cate fete pe aici te invidiaza/admira... bucura-te ca o sa ai doi copii reusiti...

Emma/Ricardo, felicitari pentru nasica Lia... pe cand botezul?

Felicia, ma bucur ca esti mai bine... asta e sezonul cistitelor si altor raceli...

Io am inceput sa ii dau Biancai vitamine si echinaceea ca sa prevenim eventualele raceli... mai ales acum inainte de plecarea in ro...

Simona, in legatura cu bona nu prea stiu ce sa-ti spun oricum aici se plateste diferit dar in principiu cerintele sunt aceleasi care le-au enumerat fetele... Daria, mi-a placut treaba cu listuta...

Nicole, noi venim in Ro pe 29 octombrie... asa ca nu ajungem la party... da io sper sa ne vedem oricum cu cateva mamici daca vor fi disponibile...o sa va dau numarul nostru de telefon de acolo cand se apropie data plecarii..

iar am chef mare de lucru...

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Anca si eu subscriu la cheful tau de munca...cu diferenta ca eu nici nu am de lucru :). Cum mai papa Bianca?
Roxi..de ce home alone? Unde-i tati?He,he si la noi tati se uita la meciuri..dar pe PC...decit deloc...

Mergi la inceput

mugur e la ploiesti. asa ca io.....ma plictisesc prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Parca am citit ca si vaxigrip pediatric tot asa se face, o intepatura acum, alta la o luna...

O sa vaz daca scot si anul asta, ca d'ala as vrea sa iau.
Roxana, la farmacia de langa noi au adus de luni Influvac...banuiesc ca e facut cu tulpinile de anul asta...sau poate vand ce a ramas de anu trecut...
Auzi la ea, chifle!!!...:)...Nu vrei sa vii in weekend in vizita pe la noi?!...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

He,he..Monica...acum am vazut-o si eu pe tipa de la FBI..he,he...frumusica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, io cica am de munca...:))
Bianca mananca bine... cred ca recupereaza ce a pierdut saptamana trecuta... da totusi nu m-am mai riscat sa ii fac ceva special de mancare... sa nu muncesc degeaba...

Am mai intrebat... ziceti-mi si mie ce se aude despre vreme in RO toamna asta, vine iarna devreme? sa stiu cate cojoace ne luam la noi..:)))

Ma duc sa mai bag niste intrebari la Parintii Intreaba...

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dana nici acum nu-mi vine sa cred!!!!!!!!!!!!! o tin tot intr-un zambet de cand am vazut biletelul fotografiat de tine! ceva mai devreme am intrat pe forum si am vazut linkul catre fotografii, l-am deschis si m-am dus direct la poza cu biletelul, intrebandu-ma cine o fi norocoasa! si cand colo... erau chiar vrabiuta si lia! prima lucru pe care l-am facut - am pus mana pe telefon si l-am sunat pe tati. a fost incantat si deja mi-a pus intrebari... tehnice
toti trei suntem foarte bucurosi sa fim nasii micului ricardo pe care il pupam de noapte buna
multumim tuturor pentru felicitari
daria - stie ricardo ce stie, cum sa o aleaga pe giulia de nasica? cred ca are planuri mult mai mari...

foto

Mergi la inceput

hihihiii a batut rapiduuu'!!!!!!!!!!!! la steaua e 2-0 la pauza, mai ramane dinamo! azi ma-mbat singurica
Anca maica nu jtu nimik de vreo prognoza meteo de aia tac chitic.
Mnic, de aia nu zisei io ca ma informez domani......ca cu programul asta hectic zau daca mai stiu pe ce lume sunt. daaa, chifle, ca-s cu puisorii plecati aiurea pe tarla! ma apucara si pe mine nebunelile. de fapt asa fac cind sunt stresata la maximl a creer, ma bag in bucatarie si fac zapaceli pe care in mod normal nu le-as face.

Mergi la inceput