Copilasi de iulie-august 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxa..pai merge berica ..cu chiflele????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

juma din chifle e cu cascaval si sunt extreeeem de cuminte si am mincat doar doo! (emoticon cu catzel care scoate limba si este mangaiat pe cap de stapan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Vin si eu cu ce ma doare: io citisem prin carti ca se intampla, asa...pe la doi ani. ca atunci incepe si tre sa fii atent cum reactionezi. Da uite ca la noi s-a intamplat mai iute. Copilu meu se arunca pe jos ori de cate ori nu-i convine ceva si face ceva cam de genu asta , dar la orizontala. Azi cred ca s-a trantit pe burta pe jos de vreo 10 ori, ori de cate ori nu l-am lasat sa faca ce vrea. Va dati seama ca nu noi l-am invatat....Teoretic stiu ce sa fac, sa fiu ferma cand ii interzic ceva si sa nu dau atentie la fitele astea....acuma sa vedem cu practica cum ne descurcam.

Pai Andreea (Philip), io le zisei poze de tinerete ca asa le-ai botezat tu . Si chiar ma intrebam de ce le-oi fi zis de tinerete ca numa batrana nu esti acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Deocamdata eu zic sa-l ignori pe Tudor...sau sa-i oferi la schimb...sa zic asa un alt obiect sau o alta activitate....distrage-i atentia cu altceva....
Roxi..mi-ai facut pofta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mitzu, am glumit...ei, noi incepusem mai de mult sa ne trantim pe jos, da' nu pe burta, pe spate si da sa izbheasca cu capu de podea daca nu-l prind...o sa le treaca..

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bebe 3? in nici un caz, doar daca n-am toate tiglele pe casa. voi credeti ca -virgula- copchii se cresc asa usor?? hehehe, las` ca va vaz io dupa al doilea cum o sa mai vorbiti. acu-s dupa 10 minute de urlete, amindoi in acelasi ring, unu de oboseala, altu` ca vrea sa doarma cu tat-su in seara asta
na c-am uitat ce-am vrut sa mai scriu, ma duc la valeeee

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

roxana, lool, inseamna ca apare si in iasi, trage-ma de mineca ca vreau sa-l vad
vrabiuto, felicitari, sa va traiasca finutu`, am avut niste emotii si io, nu reuseam sa focalizez numele pe biletel
monica, ar musca din tetiere daca l-as pune in spate, da` oricum nu-i rea ideea
olivia, nici nu vreau sa ma gindesc la ce dureri poa` sa aiba de la 4 masele, chiar asa, poate ai cetit prin cartile tale, la ei durerea asta de masele este ca la noi?
liliana si olivia, ca parca voi m-ati intrebat, ilinca si-a facut ed cap cu mincarea azi, caca face la fel nu-i nici o schimbare,a stept ziua de miine poate s-or vedea schimbari.
ina, la mine n-a aparut la examen caruta cu cal ori magar, da` a aparut masina aia trasa pe dreapta de i-am luat io oglinda

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Seara buna!

Adela,pai al meu se tranteste jos si face asa de ceva vreme buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trebuie sa am grija cand il apuca sa ajung repede langa el ca da cu capu'

Da avem bona!Ne-am inteles si la bani si la program.Dar parca sunt asa..nu stiu cum....nu pot sa spun ca a fost ceva care sa nu-mi convina,dar vorba ei..trebuie sa ma obisnuiesc cu ceva nou(zicea ea despre situatia ei...si nici nu stie ce o asteapta)O sa inceapa peste o saptamana.Va mai spun la momentul potrivit.

Azi am fost la vaccin(ROR) si mi-a spus asistenta ca reactii ar putea sa apara abia dupa 9 zile.In-tradevar,nu avea febra in seara asta,dar eu parca tot ma tem..nici nu stiu ce sa fac..sa ma culc in sufra?Ca aseara a dormit toata noaptea ,fara sa ma duc si ma gandesc ca daca o dormi si-n noaptea asat(Doamne ajuta!) nu mai intru in camera sa vad daca are ceva...Eee...nu ma bagati in seama..vorbesc pentru mine ca sunt singura (tati e la servici).

Firar sa fie..din orice imi fac griji!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

roxana, da` esti microbista rau, credeam ca te uiti la meciuri cind joaca faru`, da` nu... si iepurele tau asa devreme se culca? mai da` ce cupii cuminti is pe-aici.. hmmmm, mai ai chifle?? nu stiu ce-am avut azi, da` m-a chinuit o foame, papadiq, unde esti brei?? ia-ti simptoamele acasa!!
aaaa, si belita are unduiri si arcuiri de spate cind nu-i convine ceva, am inceput sa le trec cu vederea

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

simona, sa stapiniti sanatosi dadaca, cit ii dai si ce program? dac-as fi in locul tau, ca sa dorm linistita adica sa nu dorm cu urechile ciulite as dormi cu el in camera, dar poti lasa usa deschisa ca daca ar face febra el geme si sigur te trezesti.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput